Foto’s van de Demo van 5 September Amsterdam

Het was een héérlijke verbindende dag met gelijkgestemden, heel veel creativiteit en allemaal vriendelijkheid en open harten… om te connecten en goede gesprekken te voeren…

Haak aan bij deze Demo’s… Ze zijn de nieuwe beweging naar de Nieuwe Wereld… Let’s start to connect..  Hieronder foto’s van de demo op 5 September door Amsterdam. Er waren waarschijnlijk meer dan 40.000 mensen (de politie schijnt 250.000 gezegd te hebben maar ik schat voorzichtig). Het waren er sowieso héél veel!

 

 

Nieuwe School gestart in Arnhem!!!

Vandaag was het zover: de geboorte van LOPHI, een nieuwe “school”/ learning community in Arnhem (Helaas maar ook begrijpelijk hebben we de foto’s weg moeten halen inmiddels. Het verhaal be-staat er nog steeds!! … en gaat door!!)

Jaren aan (innerlijke) voorbereiding zijn hieraan vooraf gegaan. Het schrijven over het nieuwe onderwijs. Het ontwikkelen van een nieuwe “leertheorie” gebaseerd op het water, het gouden bewustzijn en hoe het quantumveld werkt in ons lichaam.

 


En toen was daar deze groep mensen en viel deze school als een puzzel in een paar maanden in elkaar. Dankbaar dat we elkaar vonden. Een groep mensen die er vol voor gaan. Die staan. En hun kinderen het volste vertrouwen geven om hun eigen pad te gaan. Hoe spannend deze weg (van niet weten) ook is. Dankbaar voor de ouders die hun vertrouwen aan mij geven om dit pad te mogen begeleiden binnen de school.

Het is een school van Magie. De totstandkoming was al magisch. De plek is magisch! En vandaag, de openingsceremonie was ook magisch.

Zo gedragen! Zo liefdevol! Zo vreugdevol!
We stapten door een prachtige poort het levende veld van Lophi in. Ondertussen zongen we het lied van May the circle be open.

Alle kinderen kregen van mij een eigen unieke happy phi-ling stone. Want dat zijn we; phi- lingen 

Daarna hebben we een water wens ceremonie gehouden. Onze wensen voor onszelf, elkaar en de school hebben we gedeeld met elkaar en het water. Vervolgens hebben we het wenswater geschonken aan de plek; de bosvijver en zongen we het lied Peace like a river.


Een nieuw magisch avontuur is gestart.

Dank aan iedereen die dit pad loopt.
De Nieuwe Aarde is echt gestart!

Lophi betekent de gouden ratio (gulden snede) en de basis van het Engels woord Love.
May the circle be open
But unbroken
May the love of the Goddess
Be ever in your heart
Merry meet
And merry part
Merry meet again…

Tekst; Claudia Jansen

(Helaas hebben we de foto’s weg moeten halen. De tekst van ook dag twee staat er inmiddels onder. Wil je meer weten. zoek hen op.. of start zelf!!!)

Hoe happy kun je zijn?! Ik knap nog net niet uit elkaar van geluk. Van diepe dankbaarheid.
De eerste 2 weken van Lophi zijn voorbij. En voorbij gevlogen. De eerste week was zonder gebouw en heerlijk in de natuur. De afgelopen week zijn we (tijdelijk) neergestreken in de Torckschool in Rosendaal. Ook een prachtige plek! Natuur rondom: een waterstroompje voor de deur, het geluid van vallend en stromend water. We lopen zo het bos in en de koningsberg op. En park Rosendael van kasteel Rosendaal is ook voor ons vrij toegankelijk. Met de vele waterornamenten. Een schelpengalerij, een water tempel, de bedriegertjes, diverse waterstroompjes en de vijvers. Een blote voetenpad en een plek waar hutten gebouwd mogen worden. Ware rijkdom en overvloed!

Ik ben de nieuwe wereld ingestapt. Ik ben zo intens dankbaar en blij. Dit IS de nieuwe wereld. De Nieuwe Aarde. We zijn het.
We doen het. Samen.
Dit samen zijn, het samenspel en samen stromen is zo fijn. De dag stroomt. En we volgen onszelf. En het is ook intens. Maar vooral wauw! Zoveel mooie gouden momenten.
In Zijn. In spel. In verbinding. In rust.

De reacties van de kinderen ook: Dit is zeker de fijnste school! Ouders merken en zien nu al het verschil bij hun kinderen. De ontspanning. Niet meer de vragen of ze naar school moeten. Of het een lange dag is of niet. De kinderen hebben zin! Komen graag!
We kunnen zakken. In onszelf. Met elkaar. Verbinding maken met wie we zijn. Elkaar daarin ont-moeten. Ons eigen ritme volgen. En weer meestromen met elkaar.

Ik lees geen kranten, kijk geen tv. Kan op social media geen verhaal meer volgen of lezen. Ik ben daar uit. Het gaat niet meer.
We creeren en leven ons eigen verhaal. We leren de kinderen niet “zo is de wereld” maar stellen de vraag: “hoe zou je willen dat de wereld er uit ziet”. En dat doen we in het klein. We beginnen bij onszelf. We zijn de kunstenaars van ons eigen leven. Aangesloten vanuit ons eigen Zijn, zijn we deel van de liefdevolle intelligentie die Leven heet. In al haar facetten en in alle rijkdom.
Lophi.

Achterover zitten…

Ik ging gisteren wat achterover zitten en stak een kaarsje aan. Het belangrijkste is nu wel gezegd. Nu is het aan “Het Volk” / “De kinderen” of ze op eigen benen willen/kunnen staan of niet… En hoe men nu met de eigen medemens om wil gaan. Sommige mensen mogen hun kracht meer ontdekken/gebruiken… Ik herinner me die man, die ik ontmoette en veel over straling bleek te weten. Hij was zich héél bewust dat het hiet goed is voor onze toekomst… Maar haalde zijn schouders op en zei; “Maar jah, we kunnen niks doen”… Ik dacht… NIKS DOEN? We kunnen ALLES DOEN. Buren informeren, gesprekken niet uit de weg gaan, ons hart uiten, vragen stellen, een brief schrijven, een alternatief bedenken, mee gaan bouwen… de mensen bijstaan die hun nek uit durven te steken voor jou voor allen, vóór de TOEKOMST. We kunnen Niks??? We kunnen de hemel op aarde creëren….. Als we niks doen verandert de wereld in een digitale controlestaat allah China en dan verder…. Ik ga wat terugzitten, nu is het aan de rest!… Jullie… samen… creëren… respecteren… en elkaar omhoog liften!!

Shot of a happy family holding hands on a morning walk together

Organiseer One Heart Gatherings

Wat je kunt doen in deze tijd is zorgen dat iedereen altijd welkom blijft, terwijl de regering meewerkt aan het opdrijven van de massa richting een onnodige tweedeling.

Laten we de plekken waar mensen nog zelf nadenken gebruiken om een basis te worden, voor iedereen die in verbinding wil blijven, onder de eigen voorwaarden, namelijk, wederzijds respect als enige basis!

ONE HEART GATHERINGS

Om in jou regio te kunnen verbinden en gestalte te geven aan deze nieuwe stroom, is het mogelijk om One Heart gatherings te organiseren.

Benodigdheden: Een stuk grond
Minimaal 2 mensen

Een programma; wij doen vaak;
18.00 Potluck (Iedereen neemt zelf wat te eten mee, en een bord en bestek)
19.30 uur start kampvuurtje met muziek (zingen, net wat zich aandient)

Dit zijn mega gezellige avonden,

One Heart Gatherings HART-CORE
We houden ze Hart-Core d.w.z. zonder drugs of alcohol, mobieltjes zetten we uit, en ons HART AAN!

We zorgen voor een waterkoker in de buurt en een paar thermoskannen met lekkere thee.

Het eten nemen mensen zelf mee, en wordt onderling verdeeld. Op een of andere bijzondere wijze is dit altijd meer dan genoeg en een mooie samenstelling van vanalles wat. Als je het niet probeert dit te controleren, organiseert de kosmos dit vóór ons!

Verbind op Telegram
Er is een Telegram groep gestart om One Heart Gatherings op te zetten. Open hier je eigen groep, stel je vragen, verzamel mensen en laat het mee uitbreiden en groeien… Iedereen kan anderen supporten, of zelf initiatief nemen voor een nieuwe start… Bottom Up We Go!!

‘Vrij en Verantwoordelijk’
De One heart Gatherings zijn ‘Vrij en Verantwoordelijk’, dwz dat zij zich op basis van liefde verenigen en met respect met elkaar om blijven gaan. Hun standpunten worden momenteel niet verwoord in de poltiek. vandaar dat zij een beweging is, los van de politiek, totdat zij haar stem weer goed vertegenwoordigd ziet.

Fijne avond(en)!!!

Lieve groet,
Marloes

Waar is het alternatief …?

Overgenomen van de initiatiefnemers van ‘Vrij & Verantwoordelijk’ (Hun site is nog in de maak)

Vrij en Verantwoordelijk

Wij zijn ontstaan uit de noodzaak om ruimte voor onszelf te behouden en creëren nu er basisrechten in de verdrukking komen. We zijn een beweging en hebben geen leider. Onze overlegstructuren moeten nog gevormd worden. Iedereen die de coronamiddelen (inclusief het vaccin) erger vinden dan de kwaal is welkom. Wat zeker is is dat we als ongevaccineerden merken dat we gediscrimineerd worden en we passen voor zo’n tweederangsburgersschap. Als men niet met ons wil samenleven, zorg dan dat er plek is/blijft voor ons om normaal door te kunnen blijven leven. In principe zijn we bereid om gewoon alle verplichtingen/belastingen etc op ons te nemen, zoals ieder ander. Hiermee blijven ook onze rechten behouden. Doch, hebben we er geen moeite mee om langzaam onafhankelijker te worden. Een eigen schoolsysteem, zorgverzekering, voedselvoorziening, geld-/ruilsysteem en nieuwe besluitvormingstechnieken behoren tot onze ambitie.

Als jij je vrij en verantwoordelijk gedraagt (op een sociale volwassen manier doorleeft zonder vaccin) en iemand spreekt je daarop aan, verwijs hen dan door naar deze site. Stoort men zich aan ons, dan is het misschien goed om na te denken over een eigen plek / gemeente / provincie waar wij door kunnen leven, want men kan nu eenmaal niet om ons heen, en demoniseren van een minderheidsgroep, zoals wel geprobeerd wordt door de politiek en de media, is nu eenmaal geen optie.

Amen.