Corona feiten op een rijtje…

De media is veelal vaag. Op basis van halve cijfers worden EXTREME beslissingen genomen.
Met emoties worden nuchtere vragen van politici en bevolking in de media, weggewuifd.
We zien graag waar de redelijkheid is… of vandaan kan komen.
Daarom delen we hier de feiten, opdat gezond verstand mag zegevieren.


HIER gaan we de feiten verzamelen en ook aanvullen

Beginnend met een mooie brief van Leon van Dam welke veel gegevens heeft verzameld:

Ik wil via deze weg BELANGRIJKE INFORMATIE delen en deel dit bericht aan iedereen.

Helaas kwam ik erachter dat de (0V!D-!9 crisis erger is dan wereldwijde lockdowns, besmettingen, doden, faillissementen, werkloosheid, stress, eenzaamheid en zelfmoorden bij elkaar. Haal goed adem, de waarheid is helaas zeer verontrustend en vervelend om te horen.  

Maar wees niet bang, ik zal afsluiten met goed nieuws J. Want juist ANGST is wat ik mensen niet wil aandoen, zoals de mainstream media en de regering over u uitstorten. Ik wil alleen maar dat mensen goed geïnformeerd worden en niet BEDROGEN worden. Want er is momenteel veel misinformatie gaande in de media. 

De code (0V!D-!9 en c0r0na wordt gebruikt om te voorkomen dat dit bericht door censuur tegengehouden wordt, want ja dat gebeurt. 

Laat ik voor de duidelijkheid zeggen: Ik ben GEEN zogenaamde wappie die ontkent dat het virus bestaat, GEEN anti-vaxxer en ook GEEN complotdenker. 

Ik ben slechts een doorsnee burger die naar de ECHTE WAARHEDEN op zoek is en genoeg heeft van de mainstream media waar paniek wordt gezaaid. Een van de websites die ik tegenkwam waar het verhaal zeer uitgebreid wordt omschreven is stopworldcontrol.com, zowel in het Nederlands als Engels, inclusief alle bronnen onderaan de pagina’s. Maar dat is niet alles, er staan nog veel meer bronnen onderin. Want op slechts één website kan je niet vertrouwen. 

Ik ben goed op onderzoek uitgegaan en heb hier enkele dagen full-time aan gewerkt en kom tot de volgende conclusies. Het zijn waarheden die moeilijk te bevatten zijn en waar ik ook een tijdje over gedaan heb om het te beseffen. Helaas is het zo dat we door de mainstream media (NOS, NRC, nu.nl, Telegraaf, etc.) EENZIJDIG geïnformeerd worden. Onderaan deze mail de vele bronnen van meerdere uiteenlopende websites die verborgen worden gehouden. De links die naar Youtube verwijzen zijn momenteel nog niet gecensureerd, waarschijnlijk zal dat op een later moment wel gebeuren, omdat ze zeer druk bezig zijn om de echte waarheid te onderscheppen. 

 

Laten we van start gaan: 

Er is wel degelijk een virus, dat mensen doodt.  

Dat ontkent niemand.  

Alleen… elk effectief geneesmiddel tegen dit virus wordt door de overheid, media en gezondheidsorganisaties niet alleen verborgen, maar zelfs verbannen! 

Men beweert dat er geen medicijn tegen is, terwijl er juist diverse veilige en 100% effectieve behandelingen zijn, die elke (0V!D-!9 patiënt in enkele dagen kan genezen. Wat ook massaal is gebeurd, maar de mainstream media besteed hier bewust GEEN aandacht aan. 

Je leest er alles over op StopWorldControl.com  

Duizenden artsen die (0V!D-!9 patiënten genezen, worden gecensureerd, over de hele wereld.  

Een ergere misdaad is ondenkbaar. 

In Nederland genas Dr. Rob Elens al zijn C0r0na patiënten met hydroxychloroquine en zink in gemiddeld vier dagen.  

Hij kreeg de controle op zijn dak en moest onmiddellijk stoppen met deze mensen te genezen, anders zou zijn medische licentie afgenomen worden.  

Hij werd gedwongen zijn patiënten te laten sterven! 

Toen Dr. Elens een video maakte met informatie over de werkende geneesmiddelen voor (0V!D-!9, werd deze meteen van YouTube verwijderd. 

De Amerikaanse Frontlinie Artsen vertelden voor de hele wereld over de werkende geneesmiddelen… en werden massaal gecensureerd. Hun website werd van internet gehaald, en hun uitzending werd van Facebook en YouTube verwijderd. Hun posts op Twitter worden gecensureerd.  

Dr. David Brownstein uit Michigan genas honderden C0r0na patiënten, en schreef op zijn blog over zijn veilige, natuurlijke en effectieve behandeling die 100% succes had. Iedereen genas! Zelfs hoogbejaarde stervende mensen, genazen heel snel.  

Zijn hele blog werd van internet gehaald! 

 

Wat er ook mis is, is dat er elk jaar VEEL MEER doden vallen door de gewone griep. Elk jaar sterven miljoenen mensen wereldwijd aan griep, veel en veel meer dan aan (0V!D-!9.  

Nu zijn er volgens de statistieken opeens praktisch geen griepdoden meer.  

Hoe kan dat?  

Omdat ze allemaal als (0V!D-!9 sterfgevallen geregistreerd worden! 

Elke longontsteking is opeens (0V!D-!9, elke koorts is (0V!D-!9. 

De cijfers van (0V!D-!9 worden op misdadige wijze opgeblazen. 

Elk sterfgeval wordt toegewezen aan (0V!D-!9. 

Er wordt massaal fraude gepleegd. Er klopt werkelijk helemaal NIETS van alle cijfers die door de media en overheid overal rondgebazuind worden.  

Het is pure fraude.  

 

Elke hoest, elke kriebel in de longen, elke hoofdpijn, elke duizeligheid, ALLES wordt onmiddellijk geregistreerd als (0V!D-!9. 

Sommige mensen hadden een ontsteking in de tanden. Raad eens wat de tandarts zei? Je hebt (0V!D-!9, je moet getest worden.  

 

WAT EEN WAANZIN! 

 

Het is ronduit misdadig, want het wordt gebruikt om vernietigende maatregelen op te leggen, die oneindig veel meer schade aanrichten dan enig virus ooit kan doen. 

Er is wel degelijk een gevaarlijk virus, maar het aantal mensen dat eraan sterft, is veel lager dan alle andere doodsoorzaken die bekend zijn.  

Het gewone griepvirus is ook heel erg dodelijk, maar daar kraait geen haan naar. 

Over tuberculose rept niemand met een woord, over kanker heeft geen mens het, over hart- en vaatziekten wordt niet gesproken.  

Allemaal doodsoorzaken die vele malen meer sterfgevallen veroorzaken. 

Dat is de misdaad!  

 

(0V!D-!9 wordt gebruikt als een middel om extreme paniek te veroorzaken, zodat men van de bevolking gedaan krijgt dat men het toepassen van dictatuur goedkeurt. 

Terwijl men het nooit heeft over de vele werkende behandelmethoden die allemaal bijna 100% succes hebben!  

Sterker nog: ze worden verborgen en verboden!  

Op StopWorldControl.com vindt je daar talloze voorbeelden van, hoe letterlijk elke kwaal in ziekenhuizen wereldwijd opeens als (0V!D-!9 geregistreerd wordt. 

In Amerika krijgen ziekenhuizen zelfs tienduizenden dollars per (0V!D-!9-registratie, zonder dat ze moeten testen. 

In België overleden zogezegd 3.000 bejaarden aan (0V!D-!9, terwijl slechts 3% getest was. 

In Italië waren zogezegd 27.000 doden terwijl 97% overleden was aan andere doodsoorzaken en praktisch niemand getest was. 

 

Zo kan ik doorgaan… 

 

Nogmaals: er is een virus, maar het doodt bijna uitsluitend hoogbejaarden, die al diverse levensbedreigende ziektes hadden. 

Een lijkschouwer van Duitsland onderzocht 130 lijken die gestorven waren aan (0V!D-!9. Hij zei dat ze allemaal binnen een jaar toch overleden zouden zijn, omdat ze alle zeer ernstige ziektes hadden. Hij concludeerde: ‘Er is geen killer virus’. 

In New York getuigen diverse begrafenisondernemers dat elk lijk dat binnenkwam, geregistreerd was als (0V!D-!9, terwijl dat niet relevant was. 

Pure misdaad. Puur bedrog. 

Artsen in Engeland hebben tegen hun patiënten erkend: 

‘We worden onder druk gezet van hogerhand om elke patiënt en elk overlijden te registeren als (0V!D-!9.’ 

 

Social media is overstroomd met getuigenissen van duizenden en duizenden mensen die verbijsterd en woedend verklaarden dat ze naar het ziekenhuis gingen voor iets heel anders, en meteen als (0V!D-!9 geregistreerd werden. 

 

Alzheimer? (0V!D-!9! Hartaanval? (0V!D-!9! Beroerte? (0V!D-!9! Zelfs beenbreuken of hoofdwonden werden geregistreerd als (0V!D-!9! 

Een meisje viel van haar paard en had een schedelbreuk. Ze werd geregistreerd als (0V!D-!9!  

Geloof je me niet? Lees de getuigenissen met eigen ogen op StopWorldControl.com 

Maar nogmaals: de ergste misdaad is dat elk werkend geneesmiddel verboden wordt. Daar staan de tienduizenden artsen wereldwijd tegen op. Deze gruwelijke massamoord op de mensheid, waar bijna alle overheden aan meewerken. 

Artsen worden massaal gecensureerd, zodra ze informatie delen over succesvolle behandelmethoden. 

 

Dat is toch je reinste massamoord? 

 

Niemand hoeft te sterven aan (0V!D-!9. Artsen over de hele wereld genezen elke patiënt in enkele dagen tijd, als ze op tijd behandeld worden. 

Professor Didier Raoult van Frankrijk heeft duizenden (0V!D-!9 patiënten genezen met hydroxchloroquine en zink. Maar dat medicijn wordt door de Nederlandse overheid verboden voor (0V!D-!9. Kun je je zoiets absurds voorstellen? 

DAT IS DE MISDAAD, MENSEN! Wordt wakker!  

Daarom schreven bijna 3.000 Nederlandse artsen en verplegers een brandbrief naar de overheid, om deze misdaad aan te kaarten. Deze brief vind je op Opendebat.info 

De werkende geneesmiddelen mogen niet bekendgemaakt worden.  

 

Dus samengevat: 

 

Er is een virus, maar de cijfers worden absurd opgeblazen, om waanzinnige paniek te veroorzaken, die wordt gebruikt om een tirannieke dictatuur op te leggen, terwijl veel ergere doodsoorzaken totaal genegeerd worden.  

Bijna elke kwaal wordt onterecht toegeschreven aan (0V!D-!9, wat puur bedrog is.  

Over gezond leven, opbouwen van immuniteit, werkende geneesmiddelen enz. wordt met geen woord gerept, integendeel: die informatie wordt onderdrukt.  

Het doel is paniek veroorzaken, zodat mensen uiteindelijk een hele reeks gevaarlijke vaccins zullen aanvaarden. 

Hier is alles om te doen: de vaccins die worden voorbereid.  

Deze worden gekoppeld aan een tiranniek controlesysteem, waarbij alleen de volop gevaccineerden nog vrij zullen kunnen functioneren. Anderen zullen fundamentele rechten en vrijheden verliezen. 

 

HET IS PURE ONDERDRUKKING. Een plan dat al decennia lang voorbereid werd, om de hele mensheid te onderwerpen aan globale controlesystemen.  

 

Daarvoor wordt de pandemie gebruikt.  

Daarom mogen er geen geneesmiddelen bekend worden, want die maken de vaccins overbodig. Daarom worden alle artsen gecensureerd. Daarom worden cijfers zo zwaar opgeblazen. 

Wist je dat de World Doctors Alliance onthuld heeft dat 89-94% van alle PCR tests VALSE positieven zijn? Zie ook de bronvermeldingen onderin. 

En op basis van deze bijna honderd procent valse positieven wordt er nu gesproken over een tweede lockdown en veel zwaardere maatregelen. 

Puur bedrog. Pure misdaad.  

De PCR test kan helemaal geen virus opsporen, zegt de World Doctors Alliance. Dat wordt bevestigd door de Amerikaanse Frontlinie Artsen, de Nederlandse Artsen voor Waarheid, de Duitse Artsen voor Informatie en vele andere groepen artsen over de hele wereld.  

 

Zelfs de maker van deze test, Kary Mullis, had al gewaarschuwd:  

‘De resultaten van de PCR test vertellen niet of iemand ziek is, of ziek zal worden.’ 

Waarom wordt juist deze volslagen onbetrouwbare test gebruikt? 

Omdat ze deze absurd hoge besmettingscijfers moeten fabriceren, om lockdowns te kunnen doen.  

Als mensen de lockdowns en maatregelen meer dan beu zijn, wordt een reeks vaccins aangeboden, als uitweg. 

Alles draait om de vaccins die eraan komen… die totale controle over de mensheid zullen brengen, door ze te koppelen aan digitale vaccinatie ID’s.  

Zonder alle vaccins, zul je een outcast worden. Geen rechten en vrijheden meer, want je bent dan opeens zogezegd een ‘gevaar voor de samenleving’.  

De gedwongen mondmaskers zijn hier een voorbereiding op: zonder mondmasker geen toegang tot winkels, vliegtuigen en openbare gebouwen.  

Hetzelfde zal gebeuren met vaccins … als we niet massaal opstaan tegen deze misdaad!  

 

DAAROM: WIL JE ALSJEBLIEFT DIT BERICHT DELEN?  

 

Verstuur het als een email, kopieer het en post het op social media, print het en deel het uit.  

 

Maak mensen alsjeblieft wakker! 

Nogmaals: je hoeft geen woord te geloven wat je hier leest, maar je kunt alle feiten en bewijzen uitgebreid vinden op stopworldcontrol.com en de vele andere websites die de ongezouten en ongecensureerde waarheid vertellen. 

En neem alsjeblieft zelf ook eens de tijd om de uitvoerige documentaire te lezen en zie met eigen ogen wat er aan de hand is. 

Dit is geen complottheorie, helaas, dit is nuchtere realiteit. 

Bedankt voor je eerlijkheid om te durven kijken naar de feiten. 

——————- 

Na alles wat ik heb gezien en gelezen heb, ben ik compleet overtuigd. Ik heb ook maandenlang blind rondgelopen en uiteindelijk achter de echte waarheid gekomen door uitgebreid te gaan zoeken. 

 

Punt 1:
De waarheid wordt wereldwijd zwaar gecensureerd als het gaat om (0V!D-!9. Meerdere grote bedrijven (met name de grote Amerikaanse zoals Facebook, Youtube, Google en Twitter) en andere sociale media maken zich schuldig aan het censureren van content. Verder wordt er in staatsnieuws de halve waarheid over (0V!D-!9 vertelt, zoals op het NOS journaal. Het virus bestaat wel degelijk, maar paniek rondom dit virus is niet nodig, want het is GEEN killervirus. 

Punt 2:
(0V!D-!9 en de great reset is waarschijnlijk ‘gepland’ om ervoor te zorgen dat iedereen het (0V!D-!9 vaccin krijgt om de wereldpopulatie te verminderen, wat de CEO van Pfizer al aangaf. Dat is het plan van de elite, waaronder de Gates Foundation en Klaus Schwab deel van uit maken. Dit klinkt erg verontrustend en dat is het ook! 

Punt 3:
Er zijn meerdere vaccins in omloop om het zogenaamde virus te ‘bestrijden’. Normaliter bevat een vaccin een verzwakte variant van het virus. Maar de specifieke (0V!D-!9 ‘vaccins’ van Pfizer, CureVac, AstraZeneca en Moderna zijn geen ‘vaccins’, maar injecties die in uw DNA gaan zitten knoeien. Deze ‘vaccins’ bevatten RNA (gemodificeerd DNA), dat bovendien nooit eerder toegepast is en nooit op dieren is getest. JA, u leest het goed, wij zijn dus de proefkonijnen, waarbij niet uitgesloten is wat de gevolgen ervan zijn! Momenteel wordt er massaal gevaccineerd in onder meer de VS, wat zeer zorgwekkend is. Zie hiervoor ‘Head of Pfizer Research’ en de vele andere bronnen onderin.
Maar hoe hard Pfizer, CureVac, AstraZeneca en Moderna ook roepen dat het een vaccin is. DAT IS HET NIET!!! Zie onder meer deze bron: https://tinyurl.com/y4n5we55, https://tinyurl.com/ydz5mov7
Hieronder nog een stuk van de CEO van het Pfizer research dat de onderzoeken veel te kort zijn en dat het vaccin vrouwen kan steriliseren!

 

Mondkapjes? Doe er niet aan mee…

Het lijkt onschuldig, maar vind hier alles op een rij over mondkapjes. Heel Nederland weet dat ze niet helpen, of zo enorm weinig (en tegelijkertijd wel schadelijk zijn, een inbreuk doen op onze persoonlijke levenssfeer en dat dit hele beleid, toegegeven door van Dissel, slechts een sociaal experiment is… ) Er is geen enkele reden, buiten allerlei emotionele bedreigingen of onrechtmatige boetes om eraan mee te doen. Doe dat dan ook niet…! Hieronder heb ik mijn eigenlijk heel positieve ervaringen in de supermarkt gedeeld… !

Mijn ervaring over het winkelen zonder mondkapje….

Moet steeds een drempeltje over om weer boodschappen te doen zonder mondkapje (nog steeds geen op gehad!). Meestal grond ik mijzelf stevig in de feiten en weet dat het klopt, en ontspan daarna in mijn hart, als ik gebalanceerd de winkel doorga, maar altijd een klein beetje bang dat nu die ene boze persoon uitvalt en ik dan ff niet mn feiten rustig uit kan/wil leggen voor wederzijds begrip (niet altijd zin in). Maar, ik kom eigenlijk vooral aardige mensen tegen. Nog niks vervelends, in tegendeel, alsof mensen extra willen laten merken dat je ook zonder echt wel welkom bent, soms wat jaloers dat jij zonder durft… mondkapjes om je heen zakken steeds verder af…Personeel in de benzinepomp roept je onnodig duidelijk vriendelijk na…om een punt te maken dat ik zonder mondkap welkom ben. Ik maak veel oogconract met mensen en glimlach naar eenieder, met en zonder kapje en respecteer altijd hun persoonlijke space…Voelt bekrachtigend steeds zo dicht bij mijzelf te blijven (ben overigens sowieso ook heel slecht in iets anders) Kom eigenlijk altijd met meer energie van de winkels vandaan, terwijl ik er soms ook best tegenop zie… Dus, bij twijfel, doe mee en hou vol!!


10 Januari

Blijf er wat tegenopzien. die boodschappen… Heb nog steeds geen ‘kapje’ op gehad… Maar .. viel wéér alles mee…!! Van voor tot achteraan de winkel enkel vriendelijke mensen, middenin de winkel een dame die haar mondkapje, terwijl ze voor me stond naar beneden schoof en me een heel uitgebreid verhaal gaf over waarom dat dit allemaal niet klopt en mondkapjes onzin zijn, en van waaruit ze spreekt, namelijk dat ze zelf al ooit eerdeer op het randje van de dood stond… uiteindelijk heb ik mn visiekaartje maar gegeven en gaan we een keer koffie doen bij de kassa voor en achter me schoven de kapjes over de neus naar beneden en werd me nadrukkelijk duidelijk gemaakt dat ik oké was.. zoals ik was, met een ‘bloot gezicht’ haha…. tot aan de bewaking aan toe die me extra liet merken dat ie me een fijne avond wenste… dus, wees niet bang.. doe, als dat beter voor je voelt, gerust je kapje af… en ontspan je hart en verbind je met de medemens.. Ze vinden het fijn!!! 

12-januari

START A MOVEMENT! 
Vandaag wilde ik eens een andere supermarkt uitproberen, want misschien ligt het aan mijn wijkje in de stad dat het hier wat gemakkelijker gaat. Dus was vanmiddag in een andere plaats (dorp) en ben daar voor de test even met mn blote zelf (we hebben het over het gezicht) boodschappen wezen doen…

Bij de ingang stond een heel jong meisje met mondkapje… en ze wees met haar wijsvinger naar haar kapje toen ze me zag aankomen… Waarop ik zei, ‘Benauwd’… en haar vriendelijk aankeek alsdat we zojuist samen besloten hadden prima te begrijpen wat ik bedoelde… en toen liep ik rustig door… de winkel in. Energetisch voelde ik dat ik iemand met wat vraagtekens achter had gelaten, er is toch een EXTREEM BEDREIGEND VIRUS. Maar, voor de goede zaak (WAARHEID BOVEN BULLSHIT), stapte ik voort…
Wederom me eerst gronden in m’n eigen benen/waarheid… rug recht oprichten, gelijkwaardig aan de ander, mij in m’n hart ontspannen, zacht naar de mensen om mij heen, en me vervolgens op mijn boodschappen richten…
Weer geen probleem, tot en met het eind… Cassiere ook héél vriendelijk.

Bij het naar buiten gaan voelde ik de flabbergasted gedaante van het jonge meisje achter me in de rug prangen…. Maar hopelijk begrijpt ze het een keer.. nu erheen lopen en het uit gaan leggen maakt het onnodig beladen… bovendien kan ik niet iedereen redden, was mijn, misschien iets minder nobele, afweging…

Buiten bij het inleveren van de winkelwagentjes liep een dame van in de 60 me tegemoed… Na een seconde mompelde ze iets van ooh mondkapje terwijl ze in haar zak graaide…. waarop ik zei… “Ik heb het zojuist zonder gedaan…” Vervolgens ontstond er een gesprekje waarbij ze me uitgebreid uitlegde dat ze het zo’n verschrikkelijke onzin vond, maar tot nu toe niet zonder durfde en nog niemand zonder had gezien in deze supermarkt in dit dorp.. Waarop ik herhaalde; “Ik ben net zonder geweest en dat ging prima. Niemand heeft wat gezegd, en cassiere was net zo vriendelijk als anders… Ik gaf haar een knipoog en zei; Start a movement!

Na een kort gesprekje wilde ze dit zelf ook gaan doen, waarop ik haar vanuit het niks een kus op de wang gaf, mn visitekaartje mee om de uitslag te delen, en haar succes wenste… en daar ging ze…. met haar eerste stappen… en een rechte rug, zomaar met een bloot gezicht door de AH.
Ik heb haar nog net langs het meisje zien gaan…. en daarna draaide ik me in vertrouwen en nog vol nieuwsgierigheid om… om ook het meisje bij de ingang zich niet te ongemakkelijk te laten voelen… (Maar ooit zal ook zij het hoop ik begrijpen…)
(WAARHEID BOVEN BULLSHIT)

Als ik nog bericht krijg van deze onbekende dame die haar eerste stappen zette in haar buurtsuper met bloot gezicht, dan deel ik het!

 

Wat is jouw ervaring?

Deel ze hieronder …!

Het vaccin wordt aangeboden voordat we weten of het effectief is…

DE WAANZIN IN ÉÉN AFBEELDING

(Tekst van Frank Ruesink)

Voor mij heeft Wanda de Kanter echt de vraag van het jaar gesteld door aan Marion Koopmans te vragen:

“Hoe groot is de kans als je eenmaal gevaccineerd bent met het Pfizer vaccin dat je alsnog besmet wordt EN besmettelijk bent voor anderen?”

Het antwoord van Marion Koopmans zegt voor mij alles:

“Dat is niet bekend / niet gemeten in de trial. Het is aannemelijk dat er wel iets effect is maar er zijn geen data”.

Wat moet je nu nog zeggen?
Wat valt hier nog meer aan toe te voegen?

Het is te bizar voor woorden.
Mijn oproep is om te blijven delen:

✅ met de ouderen in Nederland.

✅ met het zorgpersoneel in Nederland.

✅ met het politiekorps in Nederland.

✅ met alle jongeren in Nederland.

✅ met alle ouders in Nederland.

✅ met iedereen die je lief is.

Ik heb het al vaker gezegd.
De waanzin regeert en stopt niet vanzelf.

Laten we bereid zijn om elkaar te blijven informeren.
Laten we elkaar aanmoedigen om weg te lopen van de waanzin.

En ja, daar waar ze weten hoe leiders hun macht kunnen misbruiken gebeurt dit ook al:

“Berlijn: Eerst vaccinatiecentrum gesloten”. https://tinyurl.com/ycgok82z

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

(Overgnomen van facebook, gedeeld in het belang van ons allen)

LTAT doet een duidelijke oproep aan politieke partijen: voorkom 5G-affaire!

Op 8 december j.l. heeft Let’s Talk About Tech een brief uitgedaan naar verschillende politieke partijen en zijn een aantal Kamerleden persoonlijk benaderd. De boodschap: voorkom een 5G-affaire en zorg voor een breed maatschappelijk debat over de uitrol van 5G en de risico’s van blootstelling aan EMV.

“Deze week verscheen het rapport ‘Ongekend Onrecht’ over de Toeslagenaffaire. De beginselen van de rechtsstaat zijn geschonden en ministers, ambtenaren, de Tweede Kamer en zelfs rechters krijgen er in het rapport van langs.Voor burgers die (gezondheids)problemen hebben door blootstelling aan straling is de analyse niet verrassend. Velen zitten in penibele situaties, omdat de overheid hen niet helpt en soms zelfs actief tegenwerkt.

De uitrol van 5G verergert de problematiek, maar bestuurders en politici zijn doof voor de alarmbellen.

Willen we een 5G-affaire voorkomen dan is een debat over de regulering en de impact van deze nieuwe ongeteste technologie meer dan ooit noodzakelijk. Zo schrijft Let’s Talk About Tech in haar oproep aan politieke partijen.”

In de oproep van 17 december j.l. aan meerdere politieke partijen, verzoekt zij om:

  • De gecancelde technische briefing over het rapport ‘5G en gezondheid’ van de Gezondheidsraad opnieuw te agenderen.
  • Van het Kabinet een brede onafhankelijke risicobeoordeling van de impact van 5G te eisen.
  • Te zorgen voor transparantie inzake de Europese plannen op het vlak van digitalisering en 5G.
  • Ruimte voor een breed maatschappelijk debat over de 5G-problematiek te creëren.

In de brief aan de fracties schetsen zij de 5G-problematiek in samenhang met de militaire radar (die in Herwijnen moest komen) en de plannen van de Europese Commissie. Het is een vervolg op de brief van 8 december j.l. aan leden van de vaste Kamercommissies Economische Zaken en Klimaat en Volksgezondheid, Welzijn en Milieu. Deze bevat – ter voorbereiding op de technische briefing over het advies van de Gezondheidsraad – de expertreactie van de Zweedse wetenschapper en oncoloog prof. dr. Lennart Hardell.

Lees deze mooie brief verder bij Lets Talk About Tech:
https://letstalkabouttech.nl/2020/12/oproep-aan-politieke-partijen-voorkom-5g-affaire/

Doorbraak in rechtspraak rond stralingsrisico’s

 

Bestuursrechter erkent verhoogde gezondheidsrisico’s draadloze technologie ruim onder de blootstellingslimieten.Wat betekent deze uitspraak van de bestuursrechter?
Als het recht – dat uit dit vonnis spreekt – zegeviert, dan zal deze uitspraak een enorme impact hebben. Deze uitspraak betekent in ieder geval dat:

  1. Gemeenten gezondheidsbelangen van burgers die gevoelig zijn voor straling mee moeten wegen in hun lokale antennebeleid.

“De gezondheidsbelangen van omwonenden die gevoelig zijn voor straling dienen ook in de door verweerder te maken belangenafweging te worden betrokken.”

(Uitspraak ECLI:NL:RBGEL:2020:6702[4], conclusie 8, onder verwijzing (in overweging 4.2.) naar de uitspraak op mijn beroep: ECLI:NL:RBGEL:2020:6699[1], overweging 4.4.)

  1. De (valse) veiligheidsclaim blootstellingslimieten ICNIRP van tafel is.

“Naar het oordeel van de rechtbank is het, alle argumenten, onder verwijzing naar wetenschappelijke literatuur, overziend, niet uitgesloten dat ook bij een veldsterkte die lager is dan 1 V/m, en dus ook in het geval van eiseres, sprake is van verhoogde gezondheidsrisico’s.”

(Uitspraak ECLI:NL:RBGEL:2020:6699[1], overweging 4.4.) Zoals jullie wellicht weten lopen de ICNIRP-blootstellingslimieten op tot 61 V/m (volt per meter).

Waaruit volgt dat:

  1. Het landelijk vastleggen van de ICNIRP-limieten in de voorgenomen ‘Wijziging Frequentiebesluit 2013 ter bescherming van de volksgezondheid tegen radiofrequente velden’[5] in strijd is met deze uitspraak.

Zelfs als een fictieve veiligheidsmarge van een factor 50 wordt aangehouden, liggen de ICNIRP-limieten ruim boven de 1 V/m, terwijl de bestuursrechter heeft geoordeeld (zie 2.) dat verhoogde gezondheidsrisico’s bij een veldsterkte lager dan 1 V/m niet uitgesloten zijn.

Daar komt bij dat bij een landelijke vastlegging van de ICNIRP-limieten, de gemeenten de mogelijkheid wordt ontnomen om lokaal de gezondheids­belangen van burgers te wegen en te behartigen (wat eveneens in strijd is met de uitspraak van de bestuursrechter, zie 1.). Gemeenten mogen immers, als dit wijzigingsbesluit wordt aangenomen, lokaal niet afwijken van de ICNIRP-limieten door lagere blootstellingslimieten te hanteren[6], zelfs niet als gezondheids­belangen van burgers daarom vragen.


Wat een fantastisch nieuws!!!

Lees het volledige bericht van Wilma de Jong op: Stralingsbewust.info