KEUZEVRIJBIJMIJ GAAT DOOR!

 

CROWDFUNDING SUCCESVOL VAN START: NU AL EEN BEDRAG VAN €50.000,- AAN DONATIES

“KEUZEVRIJBIJMIJ staat voor een nieuwe vorm van samenleven, gebaseerd op vertrouwen, verbinding en creatie”

De nieuwe website KEUZEVRIJBIJMIJ.nl ging eind april van start met een crowdfundingsactie. Doel: een goed functionerend uitwisselingsplatform mogelijk maken waarbij aanbieders en consumenten zonder medisch onderscheid producten en diensten kunnen uitwisselen.

Covid-‘gevaccineerd’ of ongevaccineerd, getest of niet-getest, iedereen is welkom op dit platform. Dankzij de eerste 2500 enthousiastedonateurs werd op de vijfde dag van de vijfde maand een beginbedrag van €50.000,-verzameld. Er zijn nog zo’n 18 dagen te gaan om het streefbedrag van €250.000,- tebereiken, maar het platform gaat er sowieso komen: naar verwachting eind juli van ditjaar. Nog voor 2022 wil het team van KEUZEVRIJBIJMIJ een platform draaiende hebbendat krachtig genoeg is om het verkeer van meer dan 100.000 mensen aan te kunnen. KEUZEVRIJBIJMIJ is ontstaan als reactie op de tweedeling die dreigt in de samenleving,waarbij ‘ongevaccineerden’ of mensen die zich niet laten testen geen toegang meer krijgen totwinkels, festivals, culturele instellingen, sportwedstrijden, vliegtuigen en restaurants.

Initiatiefnemer Olaf Weller wil bedrijven en mensen bij elkaar brengen zonder onderscheid:“Het wordt steeds duidelijker dat enorm veel mensen behoefte hebben aan dit platform. Een groeiend aantal mensen gaat op zoek naar mogelijkheden op het gebied van alternatieven voor de samenleving die steeds meer beperkt wordt door de corona-maatregelen. Ik hoop dat mensen die nieuwsgierig zijn naar de parallelle samenleving de site KEUZEVRIJBIJMIJ.nl vinden. KEUZEVRIJBIJMIJ gaat verder dan een parallelle samenleving want bij ons is iedereen welkom.

Wij willen met elkaar tijd en energie blijven uitwisselen in de vorm van producten en diensten, en elkaar daarbij vrij laten in de keuzes over onze lichamen en gezondheid. Wij vechten niet tegen de maatregelen en we zeggen niet dat vaccins slecht zijn. Wij laten iedereen vrij in zijn of haar keuze. We willen bouwen aan iets wat we wél willen: een nieuwe vorm van samenleven, gebaseerd op vertrouwen, verbinding en creatie. De vele enthousiaste reacties die we ontvangen steunen ons daarin.”Tot nu toe hebben zich ongeveer 5000 geïnteresseerden aangemeld die gebruik willen makenvan KEUZEVRIJBIJMIJ, waaronder zo’n 2000 aanbieders.

Doel van Olaf en zijn team is nog dit jaar een totaal van 100.000 deelnemers te bereiken. Van de aanbieders op de website zal eenmaandelijkse bijdrage worden gevraagd, de afnemers kunnen gratis deelnemen.

Donderdag 13 mei, van 20.00 tot 21.00 uur, wordt de eerste online ontmoetingsavond georganiseerd. Hieraan kunnen 100 mensen meedoen.
Link Zoommeting (Wachtwoord: vrijbijmij).

De meeting kan live worden gevolgd via de Facebookpagina van KEUZEVRIJBIJMIJ.

 

Na deze 5 fragmenten kun je niet anders dan concluderen dat je wordt misleid.

Begrijpen hoe we met hulp van een vervelend virus wat niet dodelijker is dan een stevige griep in een complete controlestaat worden geduwd.

Met deze 5 linkjes (bekijk ze rustig) kun je niet anders dan concluderen dat jij (en heel veel anderen) wordt bespeeld.
Heb je nog wat toe te voegen? Doe het eronder….

1. Corona is echt niet dodelijker dan griep
Van Dissel zegt in deze verwijderde live-video dat corona is niet dodelijker is dan een stevige griep. IFR > 0,5% (3min50)

2. Wees er zeker van de de IC’s het niet aan kunnen.
Volgens Gommers hoeft de IC capaciteit niet worden uitgebreid op 3 oktober 2020.

3. Klaag dan dat er niets is gedaan.
Een half jaar verder is hij boos dat er geen extra IC beden zijn gecreërd. Het kon dus gewoon, maar 65 miljard aan ondersteuning van gesloten bedrijven besteden was intelligenter?

RADIOFRAGMENT

4. Begrijpen wat hier misging?

In januari 2019 gaf Gommers een Cursus Pandemiemarketing met van Ranst. “Creeër veel paniek, laat jezelf het enige aanspreekpunt zijn. De mensen en de media geloven alles als ze bang zijn.”

5. Begrijpen hoe grote bedrijven hier de macht over ons volk (via onze politiek) hebben verkregen.

Bekijk hiervoor deze kristalheldere uiteenzetting over het plan van de Great Reset en de Nieuwe Wereldorde, door Tim Vliegen

Begrijp je het nu?

Deel de fragmenten, laat artsen zich aansluiten bij Het Artsencollectief
Laat je stem horen, draag geen (sociaal onderdrukkingsexperiment) mondkapje, informeer je omgeving, stel goede vragen. Kom eventueel ook naar een manifestatie of demonstratie en/of bouw mee aan de nieuwe wereld; Bottom up, zonder 5G/Totale controle/Smart Grid.

PRACHTIG liedje van jullie …!!!

Alles Rous

© Mieke Rous: lyrics, music, vocals, ukulele, accordion, artwork and video. Ruud Keijzer: bass guitar. Niels Kerkhoven: davul, wood shaker, beatring, recordings, mix and master. Produced by Alles Rous & Graveyard Studio. Zutphen (NL), February 2021

You can ask me to hold you close and tight;
without resistance, I would.
You can ask me to truly treat you right
and if that means ‘keep distance’, I could.
You can ask me to cover up my face,
though I’d suffer; a mask doesn’t feel good.
You can ask me to give up all my space.
I would give you even more if you say I should.

Please don’t ask so much that I look like a slave.
I would rather be dead than alive.
I try to fulfill all the tasks and behave,
but I need my free will to survive.

He is tempting us all with an apple,
but I won’t sell my soul to the devil.
And I don’t want to fall to his level by saying ‘you are wrong’.
I just can’t come along.

Will you miss me then?
Search your dreams and your heart
and if you kiss me then,
we’ll be never apart again.

You can ask me if I can hold you tighter;
there’s nothing I would rather do.
You can ask me to make the world brighter;
I’ll try, at least, by singing to you.

Demand me to share all my thoughts and my feelings;
I really have nothing to hide.
I don’t have the answers, do not know the meanings,
I just know it feels wrong inside.

He is tempting us all with an apple,
but I won’t sell my soul to the devil.
And I don’t want to fall to his level by saying ‘you are wrong’,
but can’t you see, he’s a fool with an apple!
And I fear to lose you to the devil.
And I don’t want to stoop to his level by saying ‘you are wrong’.
I just can’t come along.

Wauw! Wat PRACHTIG en precies! zoals ik het voel.
Dank voor het maken en delen…. Who is next?

Zijn er meer mensen die de kosmos steeds minder goed voelen….?

Zijn er meer mensen die net als ik de energiën uit de kosmos altijd voelden in verbinding met hun kruin, zich daarbij/daardoor thuis voelden op de planeet, en daardoor ook altijd vanzelf wisten wat ze moesten doen of zeggen. En in die connectie met de aarde / kosmos zich helemaal compleet voelden met een diepe innerlijke rust en tevredenheid. En die deze connectie / opening / licht het afgelopen jaar nog nauwelijks kunnen voelen….

Makes me terribly sad.
Even depressed.

Wie bepaalt wat wij doen met onze ether?

Wie is Elon Musk? Welk gedachtengoed hangt hij aan, waar gelooft hij in… ? Hoe kan iemand die dit oké vindt… van iemand toestemming krijgen om 50.000 satelieten in onze ether te plempen? En… Op wie kunnen we stemmen als we dit BEIDE NIET WILLEN!!!?

Geef hieronder je reacties!!!

Don’t make me come down there …!! GOD


De ENIGE reden dat winkels geen kleine groepen mensen mogen ontvangen maar wel alles voor de deur af mogen geven, dit heeft NIETS met gezondheid te maken, is dat ALLES DIGITALER MOET worden.

 
Winkelier heeft in plaats van fysiek werk met klantencontact nu de hele dag een computer voor de neus waarop hij foto’s upload, z’n arsenaal uitbreid met camera’s en geluidssystemen… en een volautmatisch boekingssysteem.
 
Bij de cafetaria twijfelde laatst een dame die oog en oog met de patatbakker stond, of ze voor de deur mocht bestellen of dat ze moest bellen. Ze verontschudligde zich bijna dat ze niet gebeld had… daar waar je dat eerst zou voelen als je gebeld werd in een fysieke ontmoeting…
Het digitale / de artificial werkelijkheid moet de echte over gaan nemen…. Hij moet mooier en aantrekkelijker worden dan de gewone (gebruik filters voor je foto’s) gemakkelijker, toegankelijker en op den duur meer echt lijken/voelen.
 
Daarna zijn we het contact met onze/de natuur echt verloren en kunnen ze ons meenemen en bespelen in een grote zeepbel/nepwereld waar we met oppervlakkige dopamineprikkels tevreden en in het gareel worden gehouden… We voelen ons koning, maar zijn slaaf van een systeem, met een externe macht.. die bang is en daarom alles wil controleren. Zingeving maken we ons niet druk over, we weten namelijk niet meer waar god is dan…
 
Gevoelens en emoties zijn lastige dingen, veel te persoonlijjk, liever onderdrukt en continu afgeleid met extern vermaak en prikkels.
 
Ons lichaam vol nog van onontdekte wijsheid, waarmee we ons verbonden weten met de medemens, aarde de kosmos en de verfijning in de natuur, en alles van binnen al hebben wat we nodig hebben, zijn we dan kwijt.
 
Snap het… en maak je eigen keuzes <3
 
Lach vrolijk zonder mondkapje naar je winkelier.. geef hem een knipoog en een fooitje.. en leg uit dat we het spel doorzien en samen iets beters gaan verzinnen <3
 
STAY HUMAN <3