Met niets doen dien je die andere God…

Ben niet persé gelovig, maar ik voel dit heel duidelijk…

Als jij actief bent… uitreikt en je creativiteit en licht inzet om mensen op de aarde wakker te maken of de hand te reiken om samen te gaan, is deze tekst niet voor jou…

‘Normaal’ kon je met niets doen je nog ‘kosher’ wanen. Nu ben je door niets te doen ‘medeplichtig’. Zeggen dat je toch niks kunt doen, kan enkel gezegd worden als je je hebt afgevraagd: 

– Wanneer heb ik m’n laatste brief geschreven aan iemand op een machtsfunctie, om op een menselijke manier uit te leggen wat het gevolg is van hun handelen…. of een compliment gegeven aan iemand waarvan je weet dat hij/zij het zwaar heeft, misschien een vriend die ongevaccineerd is en momenteel bedreigd door de baas of vrienden.

– Wanneer ben ik voor het laatst een lastig gesprekje toch aangegaan en heb ik, ondanks dat het even zoeken was naar woorden, mijn hart daarbij geopend om wijsheid een kans te geven zich te kunnen laten manifesteren.

– Heb ik al eens een spandoek gemaakt voor langs de (snel-)weg. Ja, ze worden vaak na een paar uur al weggehaald. Maar tijdens de spits heb je al gauw een bereik van 80.000 mensen…
… Heb je überhaupt al welleens nagedacht over welke pakkende woorden je hier dan op zou zetten? (Deel je suggesties hieronder… )

Met niks doen dien je niet god
QR systemen worden ons NU ongevraagd opgedrongen en luiden een compleet Chinees digitaal controlesysteem in. Terwijl God houdt van ongecontroleerde ‘ruimte’ om zich via ons via ons hart en ons “weten” met het leven op aarde te kunnen bemoeien. Weet je niet, net als ik, dat we hier zijn om DAT te dienen. Niet de A.I. toekomst waarin ons zuivere licht wordt overschaduwd met externe controle / oordeel prikkels.

Met CO2 angst kunnen we zo in een jaar of drie compleet in het gareel van een externe kracht (géén God) gaan lopen. Gaan we dit laten gebeuren? Als je niks doet is die kans groter. We kunnen de hemel op aarde creëren/behouden… maar, NIET zonder JOU!!!

Laat je gerust inspireren. Maar vergeet niet dat daar waar het eng wordt, dat betekent dat je hart erin zit… en dáár jouw stappen te nemen zijn…. Ga en help een ander. Niemand kan dit alleen.

Je krijgt de leiding die je verdient.
Mensen die hun nek uitsteken (kan erover meepraten) krijgen enorm weinig support, maar vooral veel beter-weters langst de zijlijn… of vanaf een bankstel. Jullie verdienen de huidige leiders… Zo! Het hoge woord is eruit.

Ik zie weinig steun van jullie onderling, maar oordelen vooral HEEEEL VEEL. Stap uit je oordeel en vraag je bij de eerstvolgende actie van iemand niet af, hoe het beter kon, maar vraag; HOE KAN IK DE ANDER IN ZIJN/HAAR KRACHT HELPEN ipv afbreken?

Als horeca sluit… Hoe kan ik ze helpen open te blijven? Wie kan ik verbinden? Hoe kan ik liefde verwoorden? Dit raakt me. “Jullie” doen elkaar veel pijn. Enerzijjds door ophemelen, de hoop op iemand buiten jezelf te leggen (ook dat is een illusie), maar anderzijds door anderen steeds af te maken met je zwaard/.oordeel… Ze heel gemakkelijk en onomwonden als controlled opposition te bestempelen, terwijl ze niks anders doen dan dat wat jij had mogen doen… waarschijnlijk vooral met meer lef.

Vergeet niet dat we ALLEMAAL kwetsbaar zijn, allemaal mens. NIEMAND gaat jou leiden, maar ook niemand kan alles alleen. Help, steun, en vraag je af; “Wat zou liefde doen …? ”

Hier twee voorbeelden van recente acties van mij (waarvan er honderduizend kunnen volgen…) door jou) Laat me (en niemand) niet alleen…  Laat god niet in de streek…

Bankje: “Zit vrij bij mij”

“Inmiddels een paar weken terug heb ik een picknick-bankje bij de bouwmarkt gekocht , opgehaald en als cadeautje in onze wijk neergezet, om de buren wat op gang te helpen met meer gesprekjes… en misschien eens samen eten… Daarna heb ik er plankjes met geverfde teksten op gemonteerd..!! … en nu mag God mag het vanaf hier weer overnemen”

Pamfletten in de openbare ruimte. Wie heeft er geen printer of pen en papier? Deze heb ik opgehangen op het kastje bij de kerk hier in Heusden…Er stond een heel angstige en truttige tekst op, zie eerste afbeelding… Dat kon beter, toch…?! … en ook dikke bomen zullen met liefde een punaise dragen met een mooie tekst van jou… !

Wat kan jij / kunnen jullie, doen?

Bedenk vandaag nog iets en deel het gerust hieronder. Creeër positiviteit. Schrijf of print kleine briefjes (met complimentjes) die je uitdeelt aan mensen in de winkel die zonder mondkapje lopen…  geef ze een knipoog en een compliment…. Schrijf een songtekst voor een lied. Ga door…. maak overvloed… van simpele menselijke dingen… van licht… overwin de schaduw, in deze duisternis, JIJ BENT HET, de sleutel…. Laat dit doorgaan, en onmerkbaar zijn, … als ik me terugtrek.

 

Foto’s van de Demo van 5 September Amsterdam

Het was een héérlijke verbindende dag met gelijkgestemden, heel veel creativiteit en allemaal vriendelijkheid en open harten… om te connecten en goede gesprekken te voeren…

Haak aan bij deze Demo’s… Ze zijn de nieuwe beweging naar de Nieuwe Wereld… Let’s start to connect..  Hieronder foto’s van de demo op 5 September door Amsterdam. Er waren waarschijnlijk meer dan 40.000 mensen (de politie schijnt 250.000 gezegd te hebben maar ik schat voorzichtig). Het waren er sowieso héél veel!

 

 

Achterover zitten…

Ik ging gisteren wat achterover zitten en stak een kaarsje aan. Het belangrijkste is nu wel gezegd. Nu is het aan “Het Volk” / “De kinderen” of ze op eigen benen willen/kunnen staan of niet… En hoe men nu met de eigen medemens om wil gaan. Sommige mensen mogen hun kracht meer ontdekken/gebruiken… Ik herinner me die man, die ik ontmoette en veel over straling bleek te weten. Hij was zich héél bewust dat het hiet goed is voor onze toekomst… Maar haalde zijn schouders op en zei; “Maar jah, we kunnen niks doen”… Ik dacht… NIKS DOEN? We kunnen ALLES DOEN. Buren informeren, gesprekken niet uit de weg gaan, ons hart uiten, vragen stellen, een brief schrijven, een alternatief bedenken, mee gaan bouwen… de mensen bijstaan die hun nek uit durven te steken voor jou voor allen, vóór de TOEKOMST. We kunnen Niks??? We kunnen de hemel op aarde creëren….. Als we niks doen verandert de wereld in een digitale controlestaat allah China en dan verder…. Ik ga wat terugzitten, nu is het aan de rest!… Jullie… samen… creëren… respecteren… en elkaar omhoog liften!!

Shot of a happy family holding hands on a morning walk together

Organiseer One Heart Gatherings

Wat je kunt doen in deze tijd is zorgen dat iedereen altijd welkom blijft, terwijl de regering meewerkt aan het opdrijven van de massa richting een onnodige tweedeling.

Laten we de plekken waar mensen nog zelf nadenken gebruiken om een basis te worden, voor iedereen die in verbinding wil blijven, onder de eigen voorwaarden, namelijk, wederzijds respect als enige basis!

ONE HEART GATHERINGS

Om in jou regio te kunnen verbinden en gestalte te geven aan deze nieuwe stroom, is het mogelijk om One Heart gatherings te organiseren.

Benodigdheden: Een stuk grond
Minimaal 2 mensen

Een programma; wij doen vaak;
18.00 Potluck (Iedereen neemt zelf wat te eten mee, en een bord en bestek)
19.30 uur start kampvuurtje met muziek (zingen, net wat zich aandient)

Dit zijn mega gezellige avonden,

One Heart Gatherings HART-CORE
We houden ze Hart-Core d.w.z. zonder drugs of alcohol, mobieltjes zetten we uit, en ons HART AAN!

We zorgen voor een waterkoker in de buurt en een paar thermoskannen met lekkere thee.

Het eten nemen mensen zelf mee, en wordt onderling verdeeld. Op een of andere bijzondere wijze is dit altijd meer dan genoeg en een mooie samenstelling van vanalles wat. Als je het niet probeert dit te controleren, organiseert de kosmos dit vóór ons!

Verbind op Telegram
Er is een Telegram groep gestart om One Heart Gatherings op te zetten. Open hier je eigen groep, stel je vragen, verzamel mensen en laat het mee uitbreiden en groeien… Iedereen kan anderen supporten, of zelf initiatief nemen voor een nieuwe start… Bottom Up We Go!!

‘Vrij en Verantwoordelijk’
De One heart Gatherings zijn ‘Vrij en Verantwoordelijk’, dwz dat zij zich op basis van liefde verenigen en met respect met elkaar om blijven gaan. Hun standpunten worden momenteel niet verwoord in de poltiek. vandaar dat zij een beweging is, los van de politiek, totdat zij haar stem weer goed vertegenwoordigd ziet.

Fijne avond(en)!!!

Lieve groet,
Marloes

Waar is het alternatief …?

Overgenomen van de initiatiefnemers van ‘Vrij & Verantwoordelijk’ (Hun site is nog in de maak)

Vrij en Verantwoordelijk

Wij zijn ontstaan uit de noodzaak om ruimte voor onszelf te behouden en creëren nu er basisrechten in de verdrukking komen. We zijn een beweging en hebben geen leider. Onze overlegstructuren moeten nog gevormd worden. Iedereen die de coronamiddelen (inclusief het vaccin) erger vinden dan de kwaal is welkom. Wat zeker is is dat we als ongevaccineerden merken dat we gediscrimineerd worden en we passen voor zo’n tweederangsburgersschap. Als men niet met ons wil samenleven, zorg dan dat er plek is/blijft voor ons om normaal door te kunnen blijven leven. In principe zijn we bereid om gewoon alle verplichtingen/belastingen etc op ons te nemen, zoals ieder ander. Hiermee blijven ook onze rechten behouden. Doch, hebben we er geen moeite mee om langzaam onafhankelijker te worden. Een eigen schoolsysteem, zorgverzekering, voedselvoorziening, geld-/ruilsysteem en nieuwe besluitvormingstechnieken behoren tot onze ambitie.

Als jij je vrij en verantwoordelijk gedraagt (op een sociale volwassen manier doorleeft zonder vaccin) en iemand spreekt je daarop aan, verwijs hen dan door naar deze site. Stoort men zich aan ons, dan is het misschien goed om na te denken over een eigen plek / gemeente / provincie waar wij door kunnen leven, want men kan nu eenmaal niet om ons heen, en demoniseren van een minderheidsgroep, zoals wel geprobeerd wordt door de politiek en de media, is nu eenmaal geen optie.

Amen.