facebookberichtje ‘richting crowdcontrol?’

 

 
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan en buiten
Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten

Peter Molenkamp

19 mei om 10:02

Toen het drukker werd op straat werden er verkeerslichten ingevoerd. Dit om verkeersongelukken te voorkomen. Steden werden drukker en de oude straatjes waren niet geschikt voor de vele auto’s. Er werk éénrichtingsverkeer ingevoerd om alles in goede banen te leiden. Dit systeem werkt en heeft ook een belangrijk doel. Verkeersveiligheid.

Nu is er Corona en het is gevaarlijk. Het is zelfs zo gevaarlijk dat onze samenleving wereldwijd heringericht moet worden. Supermarkten mag je alleen bezoeken voor boodschappen. Je mag dit niet meer doen met je gezin, vriend of vriendin. Een badkamer uitzoeken bij de bouwmarkt mag je niet met je partner terwijl het toch handig is dat je dit samen beslist lijkt mij. De trein is een vervoersmiddel geworden die je alleen mag gebruiken als het een doel heeft. Nee, voor een uitje is dit verboden gebied. En als je gehandicapt ben dan kan je de trein ook al vergeten omdat je met je rolstoel niet meer geholpen wordt om de trein in te komen. Dit allemaal omdat we via 1.5 meter een virus te bestrijden hebben.

Nu is daar iets nieuws bij gekomen. We gaan in stedelijk gebied verplichte looprichting invoeren om ons als schaapjes te laten leiden. De Boa’s oftewel “ro-boa-ts” zijn de nieuwe Bordercollie’s die ons dmv instructies in goede banen leiden. De overheid is de herder die de Boa’s naar de goede richting fluiten. Doen ze dit goed dan krijgen ze een “koekje”.

Zijn straatjes te smal om ons aan de 1.5 meter te houden dan wordt deze straat éénrichtingsverkeer. Je moet dan maar omlopen om je bestemming te bereiken. Camera’s worden geplaatst om de hoeveelheid mensen te tellen en als het er te veel zijn dan wordt de toegang ontzegt en in het ergste geval wordt de straat leeg geveegd.

We moeten hier maar aan wennen want er zijn nu wetenschappers en gedragsdeskundigen druk bezig om via “nudging” ons gedrag stapje voor stapje te veranderen. De hele samenleving zal aangepast worden om ons “veilig” te houden. Ga je niet mee in deze hysterie dan ben je een paria. Je rijdt dan door rood net zoals in de auto. Je bent dan de veroorzaker van “het gevaar” en een potentieel moordenaar.

Een stoplicht is zo gewoon. We weten niet beter en ik ontken ook zeker niet dat dit nodig is. Het wordt anders namelijk een zooitje op de weg.
Maar deze nieuwe normale maatregelen slaan door. Het is crowdcontrol. 5G is een uitkomst want met 4G kunnen ze alleen de mensen tellen. 4G is niet geschikt om te kunnen doen wat eigenlijk nodig is. 5G zal functioneel zijn want als dat goed werkt dan zijn ook onze trotse Boa’s niet meer nodig. Nee, via 5G zal je herkent worden. Je zal de boete automatisch thuis krijgen als je de wet overtreed. 5G zal er voor zorgen dat er sancties kunnen worden uitgevoerd. 5G zal bepalen of jij een gebouw in mag of een feest mag bezoeken. 5G zal jou controleren en via alle maatregelen die nu stap voor stap zullen worden ingevoerd zullen de meeste mensen het niet eens doorhebben dat ze straks bij iedere stap zullen worden gecontroleerd.

Is dit een complot theorie? Dat mag jij denken en wellicht krijg ik over een jaar of twee jaar wel een facebook herinnering en misschien praten we dan wel even verder. Mits dit bericht dan nog niet door facebook verwijdert is. Maar dat zal vast niet want we leven in een democratische rechtsstaat waar we “vrijheid van meningsuiting hebbben”…. Toch?

“Ik verbaas me …….. !” Eveline van Dongen

Ik verbaas me
Ik verbaas me over deze hele intelligente lockdown en de versoepeling die nergens op slaat.
Ik verbaas me over de berichtgeving die ons wegzet als onnozele kleine kinderen.
Ik verbaas me over termen als het nieuwe normaal en de 1,5 meter samenleving.

📍 Ik verbaas me over de bizarre angstpropaganda en de immuunsysteem-ondermijnende regels.
Ik verbaas me over de eenzijdige aanpak van de overheid en de focus op een vaccin als redding.
Ik verbaas me over de overheid en de Main Stream Media die ieder tegengeluid rücksichtslos de mond snoeren en de boodschappers ervan zelfs publiekelijk te schande maken.
Ik verbaas me over dat diezelfde media en de overheid ieder positief geluid kunnen censureren, maar nog steeds de verspreiding van kinderporno niet kunnen tegengaan.

📍 Ik verbaas me over de snelheid waarmee noodwetten die volledig ingaan tegen onze grondrechten en mensenrechten er doorheen worden gedrukt.
Ik verbaas me over het feit dat compleet onduidelijk is wat het doel van deze wetten is, op welke data ze zijn gebaseerd en voor hoe lang ze gelden.
Ik verbaas me dat dit via de Wet Openbaarheid Bestuur nu ook niet meer kan worden opengegooid.
Ik verbaas me over de manier waarop succesberichten uit andere landen niet eens worden vermeld in de MSM.
Ik verbaas me over het feit dat diezelfde media en de overheid nauwelijks praten over Obamagate, kinderhandel, de Qanons of white hats, en de vele protesten in andere landen tegen de lockdowns overal.
Ik verbaas me erover dat zij zich in stilzwijgen hullen als het gaat over de weg die de VS, maar ook bijvoorbeeld Afrika inslaat ten aanzien van het beleid van de WHO.

📍 Ik verbaas me over de enorme machtspositie die Bill Gates heeft in de wereld, niet alleen ten aanzien van gezondheidszorg, de WHO en vele andere globalistische organisatie, maar ook voor wat betreft bijvoorbeeld de agricultuur en farmaceutische industrie.
Ik verbaas me over het feit dat links dan wel rechtsom trackingmogelijkheden worden ingezet.
Ik verbaas me dat 5G wordt uitgerold ondanks rechtszaken en voldoende wetenschappelijk bewijs dat dit schadelijk is.
Ik verbaas me over dat ze dit hebben opgelost door te zeggen dat 5G noodzakelijk is in de strijd tegen corona.
Ik verbaas me over dat vele landen blijkbaar dezelfde persvoorlichter en tekstschrijver hebben.
Ik verbaas me over dit mockingbird systeem en dat niet iedereen dit ziet.

📍Ik verbaas me over politie en handhavers die ogenschijnlijk zonder nadenken de regels (hardhandig) opvolgen.
Ik verbaas me over artsen die doen wat ze wordt opgedragen in plaats van wat ze hebben geleerd door opleiding en ervaring.
Ik verbaas me over de mensen die overal in mee gaan, trots oplossingen presenteren voor deze nieuwe maatschappij en er soms zelfs een slaatje uit lijken te willen slaan.

Ik verbaas me eigenlijk over heel veel dingen momenteel.
Dit is nog maar een tipje van de ijsberg.

📍 Ik verbaas me echter ook over de apathische, dan wel volgzame houding van velen.
Ik verbaas me over de mensen die nu al uitkijken naar een terrasje pakken of bioscoopbezoek onder deze bizarre maatregelen.
Ik verbaas me over de mensen die zich vrijwillig opsluiten in hun huizen.
Ik verbaas me over de mensen die er zelfs popcorn bij pakken en zeggen trust the plan.
Ik verbaas me over de zichzelf benoemde wakkere mens die anders denkenden wegzet als slapende schapen.
Ik verbaas me over dat er bij velen blijkbaar slechts één weg is en dat ieder tegengeluid of iedere vraag wordt afgeketst onder het mom van angst of nog niet wakker.

📍 Maar ik verbaas me nog het meest over de zichzelf noemende spirituele mens die, als ik me hierover verbaas, enigszins boos maak en soms zelfs verdrietig en gefrustreerd erdoor wordt, dat zij me dan zeggen dat ik innerlijk werk te doen heb.

Ja dat klopt dat heb ik. Wie niet? Dat gaat je hele leven door. En dat doe ik ook iedere keer als mij iets raakt. Daarmee heel ik een stukje van mijn kindpijn en daarmee een stukje van het collectief.

Maar betekent dat dat de rest er niet is? Dat alles goed is? Dat alles liefde is? Dat als we met zijn allen in de zen-houding gaan zitten de wereld vanzelf mooier wordt?

Ik geloof zeker in de kracht van positief denken en de kracht van collectieve meditatie is omvangrijk.

💎 Bewustzijn is echter vooral ook vol vertrouwen het donker in durven stappen, bereid om daar je licht te laten stralen.

💎 Dat betekent dus ook zaken aankaarten, vragen stellen, onderzoek doen, analyseren, invoelen en delen. Zo kunnen we ruimte creëren voor de waarheid, voor dat wat voor ons allemaal waar is.

💎 Ontwaken is niet alle shit in de wereld weten, het is niet roeptoeteren wie gelijk heeft, het is niet in overgave stil zitten met een big smile terwijl de rest van de mensheid lijdt en het is niet zonder nadenken iemand volgen of op een redder wachten.

💎 Ontwaken is ook niet wegkijken of negeren voor het leed, nog eraan meedoen. Ontwaken vraagt van jou niet iedere dag je overal in te verdiepen, het vraagt je niet om continu alles in frage te stellen, het vraagt je ook niet een antwoord te hebben op iedere vraag of je overal druk om te maken.

💎 Ontwaken is bewust worden van wie jij bent, van je essentie, van je ziel, van je Godsbewustzijn.

💎 Ontwaken is vanuit de verbinding met jouw kern gaan staan, jouw plekje in nemen en zo samen in liefde en verbinding de waarheid tonen aan de ander, aan een ieder die met het licht dat jij uitstraalt zijn weg door het duister kan vinden naar het licht in hemzelf.

💎 Dat is ontwaken.
Dat doen we samen.
Jij en ik. Wij zijn één.

Dus verbaas je vooral, dat is de weg naar een nieuwe wereld, een wereld waarin bewustzijn, verbinding en liefde centraal staan. 💗

Liefs, Eveline van Dongen

Help je de horeca door te gaan of juist niet te accepteren…. ?

Ik vraag me af of je de horeca helpt door hier te gaan zitten… Waarschijnlijk help je ze meer door er niet te gaan zitten en te pleiten dat dit onwerkbaar en nutteloos is… Er zijn minder doden door Corona dan in 2018 tijdens de griep.

Voordat gasten een restaurant of kroeg in mogen, krijgen ze eerst een controlegesprek. Daarna mogen ze met maximaal vier personen aan een tafel of naast elkaar aan de bar zitten. Dat blijkt uit richtlijnen van Koninklijke Horeca Nederland voor hun leden die zijn ingezien door RTL Nieuws.

Als de cafés en restaurants op 1 juni weer opengaan, dan mogen gasten alleen naar binnen als ze gereserveerd hebben.

Na binnenkomst moeten ze hun handen wassen en krijgen ze een controlegesprek. Daarin wordt gevraagd of zij of een huisgenoot in de afgelopen 24 uur last heeft gehad van hoesten, een neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheid. Bij twijfel kunnen gasten geweigerd worden.

Binnen mogen maximaal vier personen aan een tafel zitten, tenzij het om een gezamenlijk huishouden gaat. Ook aan een bar mogen maximaal vier personen bij elkaar zitten. Het bedienend personeel mag binnen de 1,5 meter de bestellingen opnemen, uitserveren en opruimen.

Als de gasten zijn vertrokken, moeten de tafels, stoelen en menukaarten grondig worden schoongemaakt.

http://https://www.nu.nl/coronavirus/6050630/richtlijnen-voor-de-horeca-controlegesprek-en-maximaal-vier-per-tafel.html?fbclid=IwAR2LDp2xUB8UgcbOiTOEcWYaeKZOzkQcaFHMcK1P1IhoWMSHIjhvTMI2zrA

Maurice de Hond; “We worden onnodig bang gemaakt!”

Conclusies:

– Er is sprake van massahysterie in Nederland
– Er komt geen tweede golf aan Corona-patienten
– En de anderhalvemeter economie haalt niets uit en gaat niet werken

Aldus, Maurice de Hond Wiens IPadscholen ik hiermee langzaam zou kunnen gaan vergeven… Je kunt die scholen/kinderen wellicht nog redden…

Neem gerust contact op, dan praat ik je bij!

Dank Maurice voor je eerlijke verhaal, wat blijkbaar bijzonder nodig is. En welkom bij Café Weltschmerz wat veel meer mooie onderwerpen aankaart welke ook nodig op de agenda mogen…. !!
Je waant je in erg goed gezelschap! Welkom

Trump schaart zich achter Maurice de Hond:

http://http://www.https.com//leefbewust.nu/trump-virus-zal-verdwijnen-zonder-vaccinaties/

 

Gerenommeerde Forensische Arts Vernietigt Media ‘Killer Virus’, Niemand is Gestorven aan COVID-19 Zonder Eerdere Ziektes

Prominent hoogleraar forensische geneeskunde Klaus Püschel heeft uitgebreide ervaring met autopsie van personen die zijn overleden met het Chinese coronavirus in Hamburg, Duitsland. Tijdens een verschijning op de Duitse televisie verbaasde de professor het publiek door te beweren dat de hysterie over het coronavirus “volledig overdreven” is, aangezien alle dodelijke slachtoffers die hij onderzocht ernstige eerdere ziekten hadden die spoedig zouden leiden tot de dood met of zonder het virus. Püschel verklaarde dat er geen “dodelijk virus” is. 

Sinds de pandemie begon, autopsieerden het hoofd van de forensische geneeskunde van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf en zijn team de mensen die in Hamburg stierven in verband met het coronavirus. Volgens Püschel hadden alle overledenen minstens één eerdere ziekte. ‘Als dit hard klinkt,’ zei Püschel , ‘zouden ze in de loop van dit jaar allemaal zijn gestorven.’ Ongeveer 80 procent van de meer dan 140 onderzochte mensen leed aan hart- en vaatziekten. De gemiddelde leeftijd van de doden is 80 jaar. 

Püschel sloeg de onverantwoordelijke en alarmerende propaganda van de Duitse bondskanselier Angela Merkel tegen het coronavirus:

‘Ik denk dat het echt volkomen ongepast is als een president zijn volk vertelt dat we in oorlog zijn, of als de Duitse kanselier de situatie vergelijkt met de laatste wereldoorlog.’

“Geen dodelijk virus”

Gezonde mensen moeten niet bang zijn voor infectie: “De angst dat dit een dodelijk virus is en dat velen eraan zullen sterven, is volledig overdreven”, zegt Püschel. “We moeten duidelijk maken dat we niet in een glazen kast willen zitten. We kunnen ons niet tegen alles beschermen. En dit virus is een relatief laag risico. ‘ Het virus is ook geenszins een doodvonnis voor ouderen en zieken. ‘De meesten zullen de ziekte daar overleven’, zei Püschel.

‘Dit virus beïnvloedt ons leven op een overdreven manier. Dit staat niet in verhouding tot het risico van het virus ‘, zegt de gerenommeerde medisch onderzoeker. “Ik ben ervan overtuigd dat corona-sterfte zich niet eens zal voelen als een piek in de jaarlijkse sterfte.” Er is geen reden voor doodsangst in verband met de verspreiding van de ziekte in de regio Hamburg.

Püschel pleit voor de opening van de kinderdagverblijven

Püschel ziet geen bijzondere gevaren voor de meeste mensen met het nieuwe coronavirus: “Vooral kinderen, adolescenten, de beroepsbevolking zal deze ziekte normaal gesproken zonder schade overleven.” 

Daarom pleit Püschel ook voor de opening van kinderdagverblijven en scholen:

“De algemene ervaring is dat de kinderen niet bijzonder ziek worden, de pubers niet bijzonder ziek worden. Er zijn zelfs geen aanwijzingen dat het speciale strooiers zijn. ” De bevolking moest leven met het virus: “We moeten er op een bepaalde manier vrienden mee maken, ermee omgaan, zoals met griep en andere infecties.”

De arts onderstreepte het belang om te bepalen of patiënten aan het virus stierven in plaats van aan het virus . Autopsies die in het buitenland zijn uitgevoerd, geven een relatief duidelijk beeld.

Dr. Püschel heeft het gebrek aan transparantie aangepakt als het gaat om het opnemen van dodelijke slachtoffers in de virustol :

“Er wordt bijvoorbeeld onvoldoende informatie over uitzonderlijke gevallen openbaar gemaakt. Sommige patiënten die zijn overleden, kunnen worden geclassificeerd als sterfgevallen aan het coronavirus, hoewel ze in werkelijkheid zijn overleden aan een niet-verwante ziekte.

 

Zoals de arts uitlegde, waren veel patiënten die bezweken aan de ziekte erg oud, rokers, zwaarlijvig of hadden reeds bestaande aandoeningen zoals diabetes. Levensstijl, leeftijd en andere ziekten zijn daarom nauw verbonden met hogere risico’s, concludeerde hij. 

Bron: https://www.telegramnl.eu/al-het-nieuws/corona/gerenommeerde-forensische-arts-vernietigt-media-killer-virus-niemand-is-gestorven-aan-covid-19-zonder-eerdere-ziektes/

n deze video ziet u Dr. Heiko Schöning die de bevolking van Duitsland, en wereldwijd, wil waarschuwen voor de desinformatie over COVID19.

Vertaald:

“Het “coronavirus” virus van dit jaar, het SARS-CoV2,valt onder de seizoensgebonden griepvirussen. En dat is goed nieuws! De maatregelen die wij allemaal beleven hebben NIETS met het bestrijden van dit virus te maken.”

“Maar het slechte nieuws is dat het land in staat van angst leeft. We hebben niet de pest.. Het wordt tijd dat we gaan beseffen dat we middenin een wereldwijde misdaad zitten.”

“Coronamaatregelen zijn oplichterij en zwendel. Als bewijsvoering hebben wij uitvoerige interviews afgelegd met o.a. Wodarg, maar nog veel meer. U kunt alles in .pdf downloaden. Doe het snel voordat zelfs het internet zich tegen ons gaat keren.”

Dr. Schöning is onderdeel van een groep artsen uit Hamburg die gezamenlijk een website hebben opgericht en een krant met een oplage van ruim 300.000.

Andere artsen die zich hebben verzameld:

Walter Weber, Arzt –

Heiko Schöning, Arzt –

Olav Müller-Liebenau, Arzt –

Marc Fiddike, Arzt –

Axel Arlt, Arzt –

ärtze für Aufklärung

Deze video is een fragment uit een ruim 50 minuten durende persconferentie:

Artsen: Wij hebben een eed afgelegd: Corona is zwendel!

https://www.youtube.com/watch?v=9X7P4-lRcl0

Volledige persconferentie:

https://www.youtube.com/watch?v=r6RcsAsDKKA

De motivatie:

(Te zien bij het artikel.)

Alles is ook te downloaden via .pdf.

Zie hier de video en daaronder de links naar de betreffende website (die u heel makkelijk in het Nederlands kunt zetten door rechts bovenin uw browser op vertalen te drukken).

ärtze für Aufklärung (https://www.xn--rzte-fr-aufklrung-pqbn68b.de/)”

https://commonsensetv.nl/wij-dokters-hebben-een-eed-afgelegd-en-moeten-mensen-waarschuwen-corona-is-zwendel/

Universitair onderzoek: Corona lockdown blijkt volslagen nutteloos


Zelfs in Italië wijkt het coronavirus op geen enkele wijze af van een normale griep epidemie in dat land’ – Na VS gaat ook Israël (met ruim 30 x minder doden dan door een normale griep) economie weer stapsgewijs opstarten – Is corona een dekmantel voor een verhulde nieuwe bailout van de failliete banken?

—————————————————————————————————————————————-

02.50 uur) – De lockdown maatregelen, streng of ‘intelligent’, kunnen onmiddellijk worden opgeheven. Dat is althans de uitkomst van een onderzoek van een professor van de Universiteit van Tel Aviv. Hij legde de cijfers van de verspreiding van het coronavirus in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Italië, Israël, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en Spanje naast elkaar. Wat blijkt: het virus gedraagt zich ongeacht de genomen maatregelen overal exact hetzelfde, zowel in landen met zeer strenge quarantaine zoals Spanje en Italië, als in Zweden, dat amper social distancing invoerde. Dat betekent dat het verwoesten van de economie, zoals nu ook in Nederland gebeurt, totaal onnodig is, en onmiddellijk kan worden teruggedraaid.

‘Virus gedraagt zich overal identiek, lockdown of geen lockdown’

In alle getroffen landen vertoont corona hetzelfde infectiepatroon. In de 6e week piekt het aantal besmettingen, waarna het virus in week 8 weer snel op zijn retour gaat. Professor Yitzhak Ben Israël, tevens lid van de adviesraad van Teva Parmaceutical Industries, zegt dat dit aantoont dat de verspreiding van het virus niet wordt beïnvloed door quarantaine maatregelen. ‘Zelfs in landen waar geen lockdowns zijn neemt het aantal besmettingen af, op dezelfde wijze als in landen waar wel lockdowns zijn.’

De verspreiding van het coronavirus blijkt bovendien niet exponentieel te zijn. Dat is alleen pal na de uitbraak het geval, maar na ongeveer 8 weken ebt dat in snel tempo weg. De reden waarom het coronavirus overal een vast patroon vertoont, en zich helemaal niets gelegen laat liggen aan lockdowns, social distancing, of juist het ontbreken daarvan, is vooralsnog onbekend.

‘Er zijn wel speculaties,’ reageerde de professor. ‘Misschien heeft dat met het klimaat te maken, of misschien heeft het virus zijn eigen levenscyclus.’

‘Corona sterfte Italië niet erger dan bij eerdere griep uitbraken’

Maar hoe zit het dan met het sterftepercentage van 12% in Italië? (Nederland: 11,3%) ‘Het gezondheidssysteem in Italië heeft problemen die niets te maken hebben met het coronavirus. In 2017 stortte het ook al eens in, toen door de griep.’ De huidige coronasterfte wijkt dan ook niets af van de gebruikelijke zeer hoogte sterfte door griep in het Zuid Europese land.

Bron:

Universitair onderzoek legt landen naast elkaar: lockdown blijkt volslagen nutteloos

 

ALLES MOET DIGITAAL

 

ALLES moet richting digitaal.

Snap je de agenda?

Geen etentjes met vrienden maar skype-sessies, geen workshops of vergaderingen maar zoommeetings, oma bezoeken via beeldbellen, afrekenen moet via pin, en nu dus ook boksen via een animatie…. en zo wordt langzaam alles meer en meer controleer en manipuleerbaar…
En het belangrijkste: verdwijnt in kleinen stapjes steeds verder onze goddelijkheid en menselijke geest.

Liever niet boksen dan dit…..

http://https://www.boksen.nl/nieuws/nk-schaduwboksen-finale-enrico-vs-max-op-nos-sport?fbclid=IwAR3jtxdd4XnMVa7dDxevwziEXNPQ7o__u-rke-Pj-gjjizGvsa1VyNA0Zb0

Helpen we de horeca door wel te komen, of juist niet…. en zo samen pressie te gaan zetten op deze onredelijke en onuitvoerbare 1,5 meter regel?