Mooie brief voor Internetconsultatie 5G

Brief voor internetconsultatie 5G, welke ontvangen is nav de oproep in de laatste nieuwsbrief. Met toestemming van de inzender gedeeld, misschien ter inspiratie of informatie. Laat je niet remmen als jouw brief korter of minder compleet is. Iedere bijdrage is belangrijk en relevant! Liefs, Marloes

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij mijn bijdrage omtrent de uitrol van 5G en de gevolgen van Elektromagnetische straling in het algemeen.

Als eerste wil ik duidelijk maken dat het pijn doet deze brief te schrijven omdat mijn leven er bijna een hel door geworden is, ik zal hier verder in m’n brief op terugkomen.

Mijn hoofdconclusie:
EM in de vorm van 4G/5G/Wifi/Slimme meters etc. zijn een bom onder deze samenleving, is levensgevaarlijk en dit zou per direct verboden moeten worden.
Veel mensen zijn er reeds door overleden zonder dat ze ook maar enig idee hadden dat EM de boosdoener was. Adhd bij kinderen neemt toe, steeds meer slaapproblemen in het algemeen, toenemend aantal burnouts en andere aandoeningen, allemaal te wijten aan EM. De gezondheidszorg wordt er extreem mee belast, dit terwijl er (in Nederland althans) bijna geen enkele arts vraagt naar een 4G mast in de buurt of bijvoorbeeld de connectie legt met het wonen in een flatgebouw tussen tientallen wifi zenders, niet te geloven maar goed. Er zijn inmiddels ruim voldoende onafhankelijke studies die deze negatieve effecten laten zien.
Liever “gisteren dan vandaag adviezen” zouden dan ook zijn:

– Plaats alle 4G masten minimaal 1.000 meter buiten elk woonhuis, flatgebouw, sportveld, benzinepompstation, (langs de snelweg), overheidsgebouw, kantoorgebouwen etc. en zorg voor een veel lager vermogen. Controleer dit regelmatig zodat ze niet boven een bepaalde sterkte komen.

– Verbied wifi in flatgebouwen, scholen, openbare gebouwen, kantoorgebouwen etc.

– Zorg voor beveiligde wifi hotspots in kleine ruimten cq afgeschermde locaties in winkelcentra, schoolgebouwen, openbare ruimten etc. te vergelijken met rookruimten zodat je daar je internet binnen kan halen.

– Alleen bekabeld internet (is veel sneller en zonder de schadelijke effecten van EM).

– Veel meer openlijke waarschuwingen en adviezen wat EM met de mens doet, kijk hierbij uiteraard naar onafhankelijke studies zodat iedereen z’n eigen mening kan bepalen en de hierboven genoemde maatregelen als normaal worden beschouwd

– Stuur een vragenlijst naar iedereen in een flatgebouw/appartementen complex, vooral die in de buurt van een 4G mast staan met de volgende onderwerpen: Vragen omtrent aandoeningen (hoofdpijn, slaapproblemen, adhd bij kinderen, tinnitus, licht gevoel in je hoofd, burnout klachten, zelfmoordneigingen, kanker etc), geef aan wanneer de mast geplaatst is, hoeveel wifi zenders zijn er in je omgeving, heb je je klachten reeds bij je arts gemeld en aangegeven dat je een 4G mast op je dak hebt etc. Geef ook heel duidelijk aan dat straling weliswaar onzichtbaar is maar wel degelijk gevaarlijk is.

– Begin een rechtszaak tegen de telecomsector omwille de schade die ze veel mensen hebben aangedaan. Vooral omdat ze bewust op een dusdanige manier meten zodat het lijkt alsof er niets aan de hand is en ze vreselijk goed weten wat dat ze schadelijke effecten zijn als je dit op de juiste manier zou doen. Het aantal mensen overleden aan kanker, zelfmoorden door radeloosheid zijn denk ik niet meer te tellen. En ook al dwingen ze de overheid tot schadeloosstelling, dit is niet te handhaven gezien het feit dat ze een ieder bewust om de tuin hebben geleid. Je kunt het zelf moord met voorbedachten rade noemen.

– Zet per direct meer in op glasvezel, bekabeld internet en bescherm iedereen tegen ongewenste straling.

Hoe zou de overheid hier daadwerkelijk op moeten testen:
Bestraling door middel van het equivalent van vier tot soms wel twaalf 4G masten. Je ziet regelmatig masten met soms wel twaalf 4G zenders (of meer) op korte afstand bij woonwijken, flatgebouwen en bijvoorbeeld benzinepompen staan, hier moet je dus ook op testen.

  • Maximale testafstand 100 meter. Dit omdat veel masten op flatgebouwen, tegenover woonhuizen, scholen en zelfs ziekenhuizen staan. Het is inmiddels klip en klaar aangetoond dat zenders niet van zich af stralen maar wel degelijk invloed hebben rondom tot wel enkele etage onder de zender zelf.
  • Wederzijdse communicatie, dus niet statisch maar op vol zendvermogen.
  • In combinatie met het vermogen van tientallen wifizenders tegelijk. Woon je in een flatgebouw dan zit je tussen soms wel 30,40,50 en meer wifi zenders.
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar bestraald worden, dit is de realiteit voor veel mensen.
  • Elke participant (en dat zullen er veel zijn) die gelijk klachten tijdens het onderzoek ervaart juist wel meenemen in het studieresultaat en ervoor zorgen dat hij/zij bestraalt blijft. Ook dit is de praktijk natuurlijk. Er zullen mensen kanker ontwikkelen, gek worden in het hoofd, niet meer kunnen slapen etc. maar ook dit is de realiteit en moet dus onderzocht worden.
  • Plaats tevens een aantal slimme meters, ook dit is immers de realiteit.
  • Laat smartphones, tablets etc. ook op vol vermogen zenden, het liefst ook tientallen want ook dat is de realiteit als je bijvoorbeeld in een flatgebouw woont.

Drie praktijkvoorbeelden:
Een vriendin van m’n vader woont in een flatgebouw met meerder 4G masten op het dak. Verder woont ze tussen bijna 40 wifi zenders, ik heb dit voor haar getest. Zelf heeft ze borstkanker en is haar man vorig jaar overleden aan lymfeklier kanker. Verder slaapt ze ontzettend slecht en ervaren veel mensen lichamelijk klachten, variërend van kanker tot en met slaapproblemen, hoofdpijn en de hierboven genoemde reeks klachten.

De situatie in het kantoorgebouw van een oud werkgever van me, op het naastgelegen gebouw staat een extreem dikke 4G mast die recht het gebouw instraalt. Meerdere mensen hebben kanker, een is er aan overleden en bijna iedereen heeft wel vage klachten.

M’n eigen oude omgeving. Bijna iedereen die wel ergens last van heeft, enkele hebben kanker er is mimimaal een persoon aan overleden.
En dit zijn alleen nog eigen voorbeelden, stel je trekt dit breder…….

M’n eigen verhaal:
Ik heb tien jaren lang vlak bij hoogspanningsmasten gewoond zonder gewaarschuwd te zijn voor de mogelijke gevolgen. Naar verloop van tijd zijn er ook nog eens UMTS masten geïnstalleerd in op 50 meter afstand, onze woonwijk lag dus letterlijk onder de rook van een combinatie van hoogspanningsmasten en UMTS.
Ik ontwikkelde naar verloop van tijd verschillende vage klachten en kreeg steeds meer lichamelijke problemen dit terwijl ik kerngezond was. Toch wil en kan je de link niet leggen in verband met de onzichtbaarheid. Veel mensen in de nabijheid hadden/hebben vergelijkbare klachten, hoofdpijn, draaiduizeligheid, tinnitus en bij een aantal is kanker geconstateerd, een is er aan overleden in korte tijd. Een groot geluk bij een groot ongeluk, tijdens de installatie van 3 naar 4G was ik ontzettend toevallig thuis en ben naar die monteurs gelopen om te vragen wat ze aan het doen waren. Ze gaven aan 4G te installeren.

Directe lichamelijke gevolgen:
M’n slaapvermogen was dezelfde avond compleet weg.
Knallende koppijn.
Torenhoge bloeddruk.
Meerdere keren door m’n benen gezakt.
Een keer afgevoerd naar de eerste hulp omdat we dachten dat ik een hartaanval had.
Concentratieverlies.
Meerder draaiduizeligheidsaanvallen.
Continue een licht gevoel in m’n hoofd.
Aantasting korte termijn geheugen.
Constant misselijk.
Evenwichtsstoornissen.
Andere gevolgen:
Vrijwel direct moeten vluchten naar een vakantiehuisje en hier hoge kosten voor moeten maken.

Gedwongen verkoop van ons huis met € 50.000,- verlies op de hypotheek.

Ik moest een vrijstaand huis kopen in verband met mogelijke wifi zenders van buren en uit de buurt van 4G masten. Vrij lastig omdat m’n ex vrouw hier niet in mee ging en dus zelf de klos was.

Huwelijk naar z’n grootje omdat m’n vrouw het niet kon geloven, zelf had ze geen directe klachten namelijk. De woede die hierdoor is ontstaan is met geen pen ter wereld te beschrijven. Ik zit dan nu ook weer met in gehouden woede deze brief te schrijven.
Continue (tot op de dag van vandaag) woede omdat dit me is aangedaan en ik al die kosten moest betalen. Aan de ene kant fijn dat ik het me financieel kon permitteren, stel je toch eens voor dat je dit niet kan, echt vreselijk voor diegenen.

Lichamelijke klachten tot op de dag van vandaag. Concentratie stoornis, slaapproblemen, evenwichtsstoornissen etc. Ze nemen langzaam af maar slapen zonder slaappillen is nog steeds lastig.

Onnodige belasting van de gezondheidszorg, o.a. door nutteloze testen en arts en ziekenhuis bezoeken omdat er niet op dit gebied getest wordt. Bij de neuroloog was ik na een bezoek al uitbehandeld omdat EHS nog niet in zijn boeken stond. Als je dit breed trekt kost dit de gezondheidszorg miljoenen. Veel mensen worden bijvoorbeeld naar huis gestuurd met een burn-out terwijl het dan alleen maar erger wordt als je bijvoorbeeld in een flatgebouw woont met een dikke 4G mast op het dak en tientallen wifi zenders om je heen terwijl die de oorzaak zijn.

Mijn hersenen/lichaam zijn overgevoelig voor welke EM stralingsbron dan ook. Ik voel direct een pieptoon in m’n hoofd, wordt onrustig en kan niet meer slapen in de buurt van een wifi zender.

Omdat ik bepaalde kennis heb ben ik op dit moment nog enigszins aantrekkelijk voor werkgevers, als ik dit niet had gehad had ik nooit in een vrijstaand huis kunnen gaan wonen en gedwongen zijn in een goedkoop rijtjeshuis of nog erger in een flatgebouw moeten gaan wonen. Ik kan u/jullie garanderen dat ik zelfmoord ga plegen, wonen in een EM belaste omgeving is voor mij absoluut niet mogelijk.

Onbegrip bij veel mensen in m’n omgeving. Persoonlijke relaties geen probleem maar in m’n werk wel. Probeer maar eens een baan te vinden waarbij dit geaccepteerd word. Ik hou nu m’n hart al vast mocht ik op zoek moeten gaan naar een nieuwe baan.

Conclusie
Het is jullie verantwoordelijkheid om deze ontwikkeling per direct te stoppen en ook terug te draaien, de bevolking te informeren en direct alternatieven aan te bieden. De schadeloosstelling door de telecomsector kan daarna nog, eerst die schadelijke straling verwijderen. Laat het nu eens niet zo lang duren als bijvoorbeeld het verwijderen van lood uit benzine en de problemen rond het rookprobleem. Straling is namelijk vele malen erger, je kunt er jezelf niet tegen beschermen en je wordt overal “bestraald”. En zoals we weten, het wordt allemaal volledig ongetest de markt in geknald.

Toevallig ben ik werkzaam in de medische industrie, weet hoe wetenschappelijke studies werken en zou jullie en de samenleving hier graag mee willen helpen. Ook kan ik hier bijvoorbeeld makkelijk op getest worden. Ik kan met m’n ogen dicht aangeven of ik bijvoorbeeld bestraald wordt door een 4G mast of een wifi zender. Kortom, ik kan hier zeker iets in betekenen.
Mocht u meer informatie willen dan hoor ik het graag.

Vriendelijke groet,

H. de Bree

hadebree@hotmail.com