KEUZEVRIJBIJMIJ GAAT DOOR!

 

CROWDFUNDING SUCCESVOL VAN START: NU AL EEN BEDRAG VAN €50.000,- AAN DONATIES

“KEUZEVRIJBIJMIJ staat voor een nieuwe vorm van samenleven, gebaseerd op vertrouwen, verbinding en creatie”

De nieuwe website KEUZEVRIJBIJMIJ.nl ging eind april van start met een crowdfundingsactie. Doel: een goed functionerend uitwisselingsplatform mogelijk maken waarbij aanbieders en consumenten zonder medisch onderscheid producten en diensten kunnen uitwisselen.

Covid-‘gevaccineerd’ of ongevaccineerd, getest of niet-getest, iedereen is welkom op dit platform. Dankzij de eerste 2500 enthousiastedonateurs werd op de vijfde dag van de vijfde maand een beginbedrag van €50.000,-verzameld. Er zijn nog zo’n 18 dagen te gaan om het streefbedrag van €250.000,- tebereiken, maar het platform gaat er sowieso komen: naar verwachting eind juli van ditjaar. Nog voor 2022 wil het team van KEUZEVRIJBIJMIJ een platform draaiende hebbendat krachtig genoeg is om het verkeer van meer dan 100.000 mensen aan te kunnen. KEUZEVRIJBIJMIJ is ontstaan als reactie op de tweedeling die dreigt in de samenleving,waarbij ‘ongevaccineerden’ of mensen die zich niet laten testen geen toegang meer krijgen totwinkels, festivals, culturele instellingen, sportwedstrijden, vliegtuigen en restaurants.

Initiatiefnemer Olaf Weller wil bedrijven en mensen bij elkaar brengen zonder onderscheid:“Het wordt steeds duidelijker dat enorm veel mensen behoefte hebben aan dit platform. Een groeiend aantal mensen gaat op zoek naar mogelijkheden op het gebied van alternatieven voor de samenleving die steeds meer beperkt wordt door de corona-maatregelen. Ik hoop dat mensen die nieuwsgierig zijn naar de parallelle samenleving de site KEUZEVRIJBIJMIJ.nl vinden. KEUZEVRIJBIJMIJ gaat verder dan een parallelle samenleving want bij ons is iedereen welkom.

Wij willen met elkaar tijd en energie blijven uitwisselen in de vorm van producten en diensten, en elkaar daarbij vrij laten in de keuzes over onze lichamen en gezondheid. Wij vechten niet tegen de maatregelen en we zeggen niet dat vaccins slecht zijn. Wij laten iedereen vrij in zijn of haar keuze. We willen bouwen aan iets wat we wél willen: een nieuwe vorm van samenleven, gebaseerd op vertrouwen, verbinding en creatie. De vele enthousiaste reacties die we ontvangen steunen ons daarin.”Tot nu toe hebben zich ongeveer 5000 geïnteresseerden aangemeld die gebruik willen makenvan KEUZEVRIJBIJMIJ, waaronder zo’n 2000 aanbieders.

Doel van Olaf en zijn team is nog dit jaar een totaal van 100.000 deelnemers te bereiken. Van de aanbieders op de website zal eenmaandelijkse bijdrage worden gevraagd, de afnemers kunnen gratis deelnemen.

Donderdag 13 mei, van 20.00 tot 21.00 uur, wordt de eerste online ontmoetingsavond georganiseerd. Hieraan kunnen 100 mensen meedoen.
Link Zoommeting (Wachtwoord: vrijbijmij).

De meeting kan live worden gevolgd via de Facebookpagina van KEUZEVRIJBIJMIJ.

 

3 gedachten over “KEUZEVRIJBIJMIJ GAAT DOOR!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *