Zijn er meer mensen die de kosmos steeds minder goed voelen….?

Zijn er meer mensen die net als ik de energiën uit de kosmos altijd voelden in verbinding met hun kruin, zich daarbij/daardoor thuis voelden op de planeet, en daardoor ook altijd vanzelf wisten wat ze moesten doen of zeggen. En in die connectie met de aarde / kosmos zich helemaal compleet voelden met een diepe innerlijke rust en tevredenheid. En die deze connectie / opening / licht het afgelopen jaar nog nauwelijks kunnen voelen….

Makes me terribly sad.
Even depressed.

Wie bepaalt wat wij doen met onze ether?

Wie is Elon Musk? Welk gedachtengoed hangt hij aan, waar gelooft hij in… ? Hoe kan iemand die dit oké vindt… van iemand toestemming krijgen om 50.000 satelieten in onze ether te plempen? En… Op wie kunnen we stemmen als we dit BEIDE NIET WILLEN!!!?

Geef hieronder je reacties!!!

2 gedachten over “Zijn er meer mensen die de kosmos steeds minder goed voelen….?

 1. ik heb ook dagen, dat de verbinding verbroken lijkt, maar wordt dan denk ik te veel afgeleid, door de gaande brainwash operatie, ondanks dat mijn tv uit blijft.
  Veel de natuur in……dan gaat het weer.

  ik wil van dit systeem af, dus stem ik blanco……

 2. Hoi,
  Het is natuurlijk van een grote aanmatigheid om te denken dat je voor God kunt spelen, de wereld naar jou hand denkt te kunnen zetten zonder moreel kompas, zonder enige affiniteit met wat de ‘ kosmos ‘ eigenlijk is en zonder je af te vragen of je de wereld daar een dienst mee bewijst, of dat in samenspraak met de kosmos is……! Volledig van het padje en losgeslagen van enige realiteitszin.
  Blijven voelen dat we menselijke wezens zijn die uit die kosmos stammen, daaruit onze gezondeheid krijgen, elke nacht, een levende kosmos met een opdracht waar wij mensen en de Aarde samen optrekken, door onze ziel en geestelijke vermogens te ontwikkelen.
  En sja, stemmen, het is erop of eronder, we moeten onze geestelijke taak als mens hier en nu oppakken en daarvoor de condities scheppen. Ik zie een beweging waar de menselijkheid weer hoog in het vaandel staat, de menselijke maat weer terug op alle vlakken van het bestaan; gezonde wifi vrije scholen waar het kind mag opgroeien in een natuurlijke omgeving, op een wijze die het kind weer kind laat zijn, hij worden mag die hij wil worden. De gezondheidszorg weer echte gezondheidszorg mag zijn, geen giffabriek waar big pharma zijn dictatuur tot in de spreekkamer laat gelden maar een op gezonde wijze verkregen medicijnen ter ondersteuning van het eigen organisme. De voeding weer echt voedsel mag zijn en mensen weer in een gezonde maatschappij kunnen leven in vrede met elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *