Corona feiten op een rijtje…

De media is veelal vaag. Op basis van halve cijfers worden EXTREME beslissingen genomen.
Met emoties worden nuchtere vragen van politici en bevolking in de media, weggewuifd.
We zien graag waar de redelijkheid is… of vandaan kan komen.
Daarom delen we hier de feiten, opdat gezond verstand mag zegevieren.


HIER gaan we de feiten verzamelen en ook aanvullen

Beginnend met een mooie brief van Leon van Dam welke veel gegevens heeft verzameld:

Ik wil via deze weg BELANGRIJKE INFORMATIE delen en deel dit bericht aan iedereen.

Helaas kwam ik erachter dat de (0V!D-!9 crisis erger is dan wereldwijde lockdowns, besmettingen, doden, faillissementen, werkloosheid, stress, eenzaamheid en zelfmoorden bij elkaar. Haal goed adem, de waarheid is helaas zeer verontrustend en vervelend om te horen.  

Maar wees niet bang, ik zal afsluiten met goed nieuws J. Want juist ANGST is wat ik mensen niet wil aandoen, zoals de mainstream media en de regering over u uitstorten. Ik wil alleen maar dat mensen goed geïnformeerd worden en niet BEDROGEN worden. Want er is momenteel veel misinformatie gaande in de media. 

De code (0V!D-!9 en c0r0na wordt gebruikt om te voorkomen dat dit bericht door censuur tegengehouden wordt, want ja dat gebeurt. 

Laat ik voor de duidelijkheid zeggen: Ik ben GEEN zogenaamde wappie die ontkent dat het virus bestaat, GEEN anti-vaxxer en ook GEEN complotdenker. 

Ik ben slechts een doorsnee burger die naar de ECHTE WAARHEDEN op zoek is en genoeg heeft van de mainstream media waar paniek wordt gezaaid. Een van de websites die ik tegenkwam waar het verhaal zeer uitgebreid wordt omschreven is stopworldcontrol.com, zowel in het Nederlands als Engels, inclusief alle bronnen onderaan de pagina’s. Maar dat is niet alles, er staan nog veel meer bronnen onderin. Want op slechts één website kan je niet vertrouwen. 

Ik ben goed op onderzoek uitgegaan en heb hier enkele dagen full-time aan gewerkt en kom tot de volgende conclusies. Het zijn waarheden die moeilijk te bevatten zijn en waar ik ook een tijdje over gedaan heb om het te beseffen. Helaas is het zo dat we door de mainstream media (NOS, NRC, nu.nl, Telegraaf, etc.) EENZIJDIG geïnformeerd worden. Onderaan deze mail de vele bronnen van meerdere uiteenlopende websites die verborgen worden gehouden. De links die naar Youtube verwijzen zijn momenteel nog niet gecensureerd, waarschijnlijk zal dat op een later moment wel gebeuren, omdat ze zeer druk bezig zijn om de echte waarheid te onderscheppen. 

 

Laten we van start gaan: 

Er is wel degelijk een virus, dat mensen doodt.  

Dat ontkent niemand.  

Alleen… elk effectief geneesmiddel tegen dit virus wordt door de overheid, media en gezondheidsorganisaties niet alleen verborgen, maar zelfs verbannen! 

Men beweert dat er geen medicijn tegen is, terwijl er juist diverse veilige en 100% effectieve behandelingen zijn, die elke (0V!D-!9 patiënt in enkele dagen kan genezen. Wat ook massaal is gebeurd, maar de mainstream media besteed hier bewust GEEN aandacht aan. 

Je leest er alles over op StopWorldControl.com  

Duizenden artsen die (0V!D-!9 patiënten genezen, worden gecensureerd, over de hele wereld.  

Een ergere misdaad is ondenkbaar. 

In Nederland genas Dr. Rob Elens al zijn C0r0na patiënten met hydroxychloroquine en zink in gemiddeld vier dagen.  

Hij kreeg de controle op zijn dak en moest onmiddellijk stoppen met deze mensen te genezen, anders zou zijn medische licentie afgenomen worden.  

Hij werd gedwongen zijn patiënten te laten sterven! 

Toen Dr. Elens een video maakte met informatie over de werkende geneesmiddelen voor (0V!D-!9, werd deze meteen van YouTube verwijderd. 

De Amerikaanse Frontlinie Artsen vertelden voor de hele wereld over de werkende geneesmiddelen… en werden massaal gecensureerd. Hun website werd van internet gehaald, en hun uitzending werd van Facebook en YouTube verwijderd. Hun posts op Twitter worden gecensureerd.  

Dr. David Brownstein uit Michigan genas honderden C0r0na patiënten, en schreef op zijn blog over zijn veilige, natuurlijke en effectieve behandeling die 100% succes had. Iedereen genas! Zelfs hoogbejaarde stervende mensen, genazen heel snel.  

Zijn hele blog werd van internet gehaald! 

 

Wat er ook mis is, is dat er elk jaar VEEL MEER doden vallen door de gewone griep. Elk jaar sterven miljoenen mensen wereldwijd aan griep, veel en veel meer dan aan (0V!D-!9.  

Nu zijn er volgens de statistieken opeens praktisch geen griepdoden meer.  

Hoe kan dat?  

Omdat ze allemaal als (0V!D-!9 sterfgevallen geregistreerd worden! 

Elke longontsteking is opeens (0V!D-!9, elke koorts is (0V!D-!9. 

De cijfers van (0V!D-!9 worden op misdadige wijze opgeblazen. 

Elk sterfgeval wordt toegewezen aan (0V!D-!9. 

Er wordt massaal fraude gepleegd. Er klopt werkelijk helemaal NIETS van alle cijfers die door de media en overheid overal rondgebazuind worden.  

Het is pure fraude.  

 

Elke hoest, elke kriebel in de longen, elke hoofdpijn, elke duizeligheid, ALLES wordt onmiddellijk geregistreerd als (0V!D-!9. 

Sommige mensen hadden een ontsteking in de tanden. Raad eens wat de tandarts zei? Je hebt (0V!D-!9, je moet getest worden.  

 

WAT EEN WAANZIN! 

 

Het is ronduit misdadig, want het wordt gebruikt om vernietigende maatregelen op te leggen, die oneindig veel meer schade aanrichten dan enig virus ooit kan doen. 

Er is wel degelijk een gevaarlijk virus, maar het aantal mensen dat eraan sterft, is veel lager dan alle andere doodsoorzaken die bekend zijn.  

Het gewone griepvirus is ook heel erg dodelijk, maar daar kraait geen haan naar. 

Over tuberculose rept niemand met een woord, over kanker heeft geen mens het, over hart- en vaatziekten wordt niet gesproken.  

Allemaal doodsoorzaken die vele malen meer sterfgevallen veroorzaken. 

Dat is de misdaad!  

 

(0V!D-!9 wordt gebruikt als een middel om extreme paniek te veroorzaken, zodat men van de bevolking gedaan krijgt dat men het toepassen van dictatuur goedkeurt. 

Terwijl men het nooit heeft over de vele werkende behandelmethoden die allemaal bijna 100% succes hebben!  

Sterker nog: ze worden verborgen en verboden!  

Op StopWorldControl.com vindt je daar talloze voorbeelden van, hoe letterlijk elke kwaal in ziekenhuizen wereldwijd opeens als (0V!D-!9 geregistreerd wordt. 

In Amerika krijgen ziekenhuizen zelfs tienduizenden dollars per (0V!D-!9-registratie, zonder dat ze moeten testen. 

In België overleden zogezegd 3.000 bejaarden aan (0V!D-!9, terwijl slechts 3% getest was. 

In Italië waren zogezegd 27.000 doden terwijl 97% overleden was aan andere doodsoorzaken en praktisch niemand getest was. 

 

Zo kan ik doorgaan… 

 

Nogmaals: er is een virus, maar het doodt bijna uitsluitend hoogbejaarden, die al diverse levensbedreigende ziektes hadden. 

Een lijkschouwer van Duitsland onderzocht 130 lijken die gestorven waren aan (0V!D-!9. Hij zei dat ze allemaal binnen een jaar toch overleden zouden zijn, omdat ze alle zeer ernstige ziektes hadden. Hij concludeerde: ‘Er is geen killer virus’. 

In New York getuigen diverse begrafenisondernemers dat elk lijk dat binnenkwam, geregistreerd was als (0V!D-!9, terwijl dat niet relevant was. 

Pure misdaad. Puur bedrog. 

Artsen in Engeland hebben tegen hun patiënten erkend: 

‘We worden onder druk gezet van hogerhand om elke patiënt en elk overlijden te registeren als (0V!D-!9.’ 

 

Social media is overstroomd met getuigenissen van duizenden en duizenden mensen die verbijsterd en woedend verklaarden dat ze naar het ziekenhuis gingen voor iets heel anders, en meteen als (0V!D-!9 geregistreerd werden. 

 

Alzheimer? (0V!D-!9! Hartaanval? (0V!D-!9! Beroerte? (0V!D-!9! Zelfs beenbreuken of hoofdwonden werden geregistreerd als (0V!D-!9! 

Een meisje viel van haar paard en had een schedelbreuk. Ze werd geregistreerd als (0V!D-!9!  

Geloof je me niet? Lees de getuigenissen met eigen ogen op StopWorldControl.com 

Maar nogmaals: de ergste misdaad is dat elk werkend geneesmiddel verboden wordt. Daar staan de tienduizenden artsen wereldwijd tegen op. Deze gruwelijke massamoord op de mensheid, waar bijna alle overheden aan meewerken. 

Artsen worden massaal gecensureerd, zodra ze informatie delen over succesvolle behandelmethoden. 

 

Dat is toch je reinste massamoord? 

 

Niemand hoeft te sterven aan (0V!D-!9. Artsen over de hele wereld genezen elke patiënt in enkele dagen tijd, als ze op tijd behandeld worden. 

Professor Didier Raoult van Frankrijk heeft duizenden (0V!D-!9 patiënten genezen met hydroxchloroquine en zink. Maar dat medicijn wordt door de Nederlandse overheid verboden voor (0V!D-!9. Kun je je zoiets absurds voorstellen? 

DAT IS DE MISDAAD, MENSEN! Wordt wakker!  

Daarom schreven bijna 3.000 Nederlandse artsen en verplegers een brandbrief naar de overheid, om deze misdaad aan te kaarten. Deze brief vind je op Opendebat.info 

De werkende geneesmiddelen mogen niet bekendgemaakt worden.  

 

Dus samengevat: 

 

Er is een virus, maar de cijfers worden absurd opgeblazen, om waanzinnige paniek te veroorzaken, die wordt gebruikt om een tirannieke dictatuur op te leggen, terwijl veel ergere doodsoorzaken totaal genegeerd worden.  

Bijna elke kwaal wordt onterecht toegeschreven aan (0V!D-!9, wat puur bedrog is.  

Over gezond leven, opbouwen van immuniteit, werkende geneesmiddelen enz. wordt met geen woord gerept, integendeel: die informatie wordt onderdrukt.  

Het doel is paniek veroorzaken, zodat mensen uiteindelijk een hele reeks gevaarlijke vaccins zullen aanvaarden. 

Hier is alles om te doen: de vaccins die worden voorbereid.  

Deze worden gekoppeld aan een tiranniek controlesysteem, waarbij alleen de volop gevaccineerden nog vrij zullen kunnen functioneren. Anderen zullen fundamentele rechten en vrijheden verliezen. 

 

HET IS PURE ONDERDRUKKING. Een plan dat al decennia lang voorbereid werd, om de hele mensheid te onderwerpen aan globale controlesystemen.  

 

Daarvoor wordt de pandemie gebruikt.  

Daarom mogen er geen geneesmiddelen bekend worden, want die maken de vaccins overbodig. Daarom worden alle artsen gecensureerd. Daarom worden cijfers zo zwaar opgeblazen. 

Wist je dat de World Doctors Alliance onthuld heeft dat 89-94% van alle PCR tests VALSE positieven zijn? Zie ook de bronvermeldingen onderin. 

En op basis van deze bijna honderd procent valse positieven wordt er nu gesproken over een tweede lockdown en veel zwaardere maatregelen. 

Puur bedrog. Pure misdaad.  

De PCR test kan helemaal geen virus opsporen, zegt de World Doctors Alliance. Dat wordt bevestigd door de Amerikaanse Frontlinie Artsen, de Nederlandse Artsen voor Waarheid, de Duitse Artsen voor Informatie en vele andere groepen artsen over de hele wereld.  

 

Zelfs de maker van deze test, Kary Mullis, had al gewaarschuwd:  

‘De resultaten van de PCR test vertellen niet of iemand ziek is, of ziek zal worden.’ 

Waarom wordt juist deze volslagen onbetrouwbare test gebruikt? 

Omdat ze deze absurd hoge besmettingscijfers moeten fabriceren, om lockdowns te kunnen doen.  

Als mensen de lockdowns en maatregelen meer dan beu zijn, wordt een reeks vaccins aangeboden, als uitweg. 

Alles draait om de vaccins die eraan komen… die totale controle over de mensheid zullen brengen, door ze te koppelen aan digitale vaccinatie ID’s.  

Zonder alle vaccins, zul je een outcast worden. Geen rechten en vrijheden meer, want je bent dan opeens zogezegd een ‘gevaar voor de samenleving’.  

De gedwongen mondmaskers zijn hier een voorbereiding op: zonder mondmasker geen toegang tot winkels, vliegtuigen en openbare gebouwen.  

Hetzelfde zal gebeuren met vaccins … als we niet massaal opstaan tegen deze misdaad!  

 

DAAROM: WIL JE ALSJEBLIEFT DIT BERICHT DELEN?  

 

Verstuur het als een email, kopieer het en post het op social media, print het en deel het uit.  

 

Maak mensen alsjeblieft wakker! 

Nogmaals: je hoeft geen woord te geloven wat je hier leest, maar je kunt alle feiten en bewijzen uitgebreid vinden op stopworldcontrol.com en de vele andere websites die de ongezouten en ongecensureerde waarheid vertellen. 

En neem alsjeblieft zelf ook eens de tijd om de uitvoerige documentaire te lezen en zie met eigen ogen wat er aan de hand is. 

Dit is geen complottheorie, helaas, dit is nuchtere realiteit. 

Bedankt voor je eerlijkheid om te durven kijken naar de feiten. 

——————- 

Na alles wat ik heb gezien en gelezen heb, ben ik compleet overtuigd. Ik heb ook maandenlang blind rondgelopen en uiteindelijk achter de echte waarheid gekomen door uitgebreid te gaan zoeken. 

 

Punt 1:
De waarheid wordt wereldwijd zwaar gecensureerd als het gaat om (0V!D-!9. Meerdere grote bedrijven (met name de grote Amerikaanse zoals Facebook, Youtube, Google en Twitter) en andere sociale media maken zich schuldig aan het censureren van content. Verder wordt er in staatsnieuws de halve waarheid over (0V!D-!9 vertelt, zoals op het NOS journaal. Het virus bestaat wel degelijk, maar paniek rondom dit virus is niet nodig, want het is GEEN killervirus. 

Punt 2:
(0V!D-!9 en de great reset is waarschijnlijk ‘gepland’ om ervoor te zorgen dat iedereen het (0V!D-!9 vaccin krijgt om de wereldpopulatie te verminderen, wat de CEO van Pfizer al aangaf. Dat is het plan van de elite, waaronder de Gates Foundation en Klaus Schwab deel van uit maken. Dit klinkt erg verontrustend en dat is het ook! 

Punt 3:
Er zijn meerdere vaccins in omloop om het zogenaamde virus te ‘bestrijden’. Normaliter bevat een vaccin een verzwakte variant van het virus. Maar de specifieke (0V!D-!9 ‘vaccins’ van Pfizer, CureVac, AstraZeneca en Moderna zijn geen ‘vaccins’, maar injecties die in uw DNA gaan zitten knoeien. Deze ‘vaccins’ bevatten RNA (gemodificeerd DNA), dat bovendien nooit eerder toegepast is en nooit op dieren is getest. JA, u leest het goed, wij zijn dus de proefkonijnen, waarbij niet uitgesloten is wat de gevolgen ervan zijn! Momenteel wordt er massaal gevaccineerd in onder meer de VS, wat zeer zorgwekkend is. Zie hiervoor ‘Head of Pfizer Research’ en de vele andere bronnen onderin.
Maar hoe hard Pfizer, CureVac, AstraZeneca en Moderna ook roepen dat het een vaccin is. DAT IS HET NIET!!! Zie onder meer deze bron: https://tinyurl.com/y4n5we55, https://tinyurl.com/ydz5mov7
Hieronder nog een stuk van de CEO van het Pfizer research dat de onderzoeken veel te kort zijn en dat het vaccin vrouwen kan steriliseren!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *