Mooi interview van Maurice de Hond met de feiten en onzin van Coronabeleid

Een mooi interview van Maurice de Hond door Zieners tv.

Ik ben tot nu toe nooit zo’n fan van Maurice de Hond vanwege de IPadscholen en het feit dat mij betreft deze hele angstpsychose precies is opgezet is om ons richting een verregaande digitale controlestaat te pushen… (vergaderen, leskrijgen, kleinkinderen spreken, alles moet en zal nu online en de controle van de mondkaplozen kan dadelijk ook met de geweldige controle-camera’s op iedere 5G straathoek). Maar, ik heb heel veel respect voor Maurice zijn belangrijke bijdrage aan het Coronadebat… Met dank aan de producenten.

QUOTES VAN MAURICE UIT HET INTERVIEW (film eronder)
(door Marloes)

“Je moet het zo zien.. Er gaan in de zomer altijd al ongeveer 400 mensen per week dood. Dat zijn er 20 aan longproblemen en 2 aan Corona?!! Er is geen angst nodig.

“Rutte wordt gechanteerd door het RIVM en OMT … en dit kan enkel dóórdat de bevolking bang is. “

“Er zijn ook 2 mensen die doodgaan aan een auto-ongeluk. Dat kunnen we voorkomen door overal maxmaal 30km p/u te gaan rijden Dan zeggen we.. We kiezen ervoor om te leven en dragen hierin enig risico.”

“De spoedwet komt voort uit de hysterie.. In februari zou je denken…:… misschien kan zoiets in China… niet hier…. Maar, nu zeggen veel ongeinformeerde bange mensen… Kom maar met die spoedwet, misschien kan die mij helpen…”

“Media… We hadden het over nieuwe media, maar.. de oude media is NET ZO ERG. Als je bijvoorbeeld enkel de Volkskrant leest dan heb je werkelijk geen idee wat ik doe. (We hebben dat ook rondom 4/5G gemerkt!) Een tegengeluid wordt door de media niet op prijs gesteld.” (Van de schadelijke effecten van Wifi mochten we juist niks delen, want dan zouden we mensen onnodig bang maken, zei het RIVM, maar nu is alles anders)
“De angst wordt erin gehouden volgens Maurice om je te dwingen tot het gedrag dat zij willen.”

“Het maakt niet uit of een ontwikkeling positief of negatief is, de media en Rutte brengen ENKEL CONTINU HET NEGATIEVE. 
Als we ons niet aan die angstpsychose ontworstelen, ga je je precies zo gedragen als waar zij je willen hebben. “

“We krijgen absoluut niet meer de situatie zoals in Maart. Op de IC’s ligen nu 36 Covidpatienten, waar hebben we het over… ! Maar, … je kan álles gebruiken om mensen bang te maken…”

“De eerlijke informatie komt niet door in de media. Ik ken mensen die nog steeds met handschoenen lopen en niks aan durven raken… We hebbem een enorme lichting aan mensen met smetvrees gecreeërd. Rutte zei: “Was je handen maar stuk” Ik kan me daar boos over maken… ! ”

“Er zijn NOOIT grote uitbraken buiten geweest. Die zijn ALTIJD binnen, maar het wordt wél zo gebracht… We moeten en zullen op 1,5 meter van elkaar blijven… De kranten praten deze onzin na… en de overheid doet mee. “

“Er wordt NOOIT gerectificeerd door de media en politiek, we MOETEN en ZULLEN bang blijven.”

“Doordat we geen inzicht krijgen in de achtergronden en overwegingen kunnen we CONTINU in het slechtste scenario bang worden gehouden…”

“Dat er zo weinig mensen ziek zijn, terwijl er zoveel mensen positief getest worden kan enkel één of twee redenen hebben…:

1.   Doordat het virus minder sterk is geworden (geen bewijs voor gevonden, maar zou kunnen)
2.   Heel veel mensen zijn al besmet geweest met weinig klachten en nu immuun (dát is zeker).

“Waar ik mij ook zorgen over maak zijn de kinderen, zeg maar van 1 tot 30/35 jaar…. Daar wordt gewoon een deel van hun jeugd ontnomen en dat is HELEMAAL NERGENS voor nodig!”

“Veel uitbraken zijn in zorginstellingen geweest, dat ligt vrijwel altijd aan het ventileren en niet aan al die andere maatregelen. “

“Buiten hoeven we geen afstand te houden, dat heeft géén enkel nut. Binnen op zeg maar zo’n 1 meter afstand is op zich oké anders ben ik in 1 zin klaar en neemt niemand me meer serieus.” “Het simplisme rondom 1,5 meter richt erg veel schade aan. “

“Buiten mondkapjes is onzin… en als je het toch doet, kun je ook meteen een helm opzetten, want de kans dat je een tak op je hoofd krijgt is groter dan dat je corona kan krijgen.”

Dank Maurice

Zie hierboven het hele interview, het is de moeite waard.

Pleintheater
Interview: George van der Leeden
Camera: Jesaja Struiken en Dwight Sergio Samson
Editing: Jesaja Struiken/Eindregie
Producer: Käthie Schene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *