“Over burnout, 5G en dansen rond een vuurtje!”

Hieronder een pareltje van een video welke ik net tegenkwam. Wat een heerlijke interviewer en die interviewt een mooie wijze man….  Over alles wat mij in ieder geval boeit en veel wat actueel is… o.a. ook over 5G… vooral voor jongeren, maar daarom ook voor iedereen.

Dat hechtingsproblemen ons leiden naar de onzin van het beeldschermdwaalspoor. “In hoeverre luister je naar jezelf, leren we dat je goed bent zoals je bent? Over dat alles op school begint. Dat dansen rond het vuurtje eigenlijk is wat we verlangen… Je lichaam voelen, emoties delen, vragen stellen… dat wordt ons nergens geleerd.  De verslaving …. over mobieltjes… en hoe moeilijk het is. Zou het beste wat ons kan overkomen niet een totale black-out zijn? En ook de lobbycratie komt aan bod…  5G, ga maar eens even echt kijken welke onderzoeken er allemaal zijn gedaan. Karel denkt dat het weer een kapitale blunder is. Geef jezelf ruimte om beslissingen te nemen, niet vanuit de druk die de omgeving oplegt.”

“Druk geven helpt, zo werkt de natuur. Wij zijn de stommelingen omdat we ons onder druk laten zetten. Zorg dat we druk/invloed genereren op dingen die van belang zijn.”

Hoe moeilijk is het om naar jezelf en je eigen bubble te kijken…

Geluk is een knuffel geven, dansen rond een vuurtje…

Je denkt het beter te weten dan je lichaam, maar dat is niet waar… Voel en leef. Bepaal zelf!

Go your own way…. !!

Petrus & Karel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *