Met niets doen dien je die andere God…

Ben niet persé gelovig, maar ik voel dit heel duidelijk…

Als jij actief bent… uitreikt en je creativiteit en licht inzet om mensen op de aarde wakker te maken of de hand te reiken om samen te gaan, is deze tekst niet voor jou…

‘Normaal’ kon je met niets doen je nog ‘kosher’ wanen. Nu ben je door niets te doen ‘medeplichtig’. Zeggen dat je toch niks kunt doen, kan enkel gezegd worden als je je hebt afgevraagd: 

– Wanneer heb ik m’n laatste brief geschreven aan iemand op een machtsfunctie, om op een menselijke manier uit te leggen wat het gevolg is van hun handelen…. of een compliment gegeven aan iemand waarvan je weet dat hij/zij het zwaar heeft, misschien een vriend die ongevaccineerd is en momenteel bedreigd door de baas of vrienden.

– Wanneer ben ik voor het laatst een lastig gesprekje toch aangegaan en heb ik, ondanks dat het even zoeken was naar woorden, mijn hart daarbij geopend om wijsheid een kans te geven zich te kunnen laten manifesteren.

– Heb ik al eens een spandoek gemaakt voor langs de (snel-)weg. Ja, ze worden vaak na een paar uur al weggehaald. Maar tijdens de spits heb je al gauw een bereik van 80.000 mensen…
… Heb je überhaupt al welleens nagedacht over welke pakkende woorden je hier dan op zou zetten? (Deel je suggesties hieronder… )

Met niks doen dien je niet god
QR systemen worden ons NU ongevraagd opgedrongen en luiden een compleet Chinees digitaal controlesysteem in. Terwijl God houdt van ongecontroleerde ‘ruimte’ om zich via ons via ons hart en ons “weten” met het leven op aarde te kunnen bemoeien. Weet je niet, net als ik, dat we hier zijn om DAT te dienen. Niet de A.I. toekomst waarin ons zuivere licht wordt overschaduwd met externe controle / oordeel prikkels.

Met CO2 angst kunnen we zo in een jaar of drie compleet in het gareel van een externe kracht (géén God) gaan lopen. Gaan we dit laten gebeuren? Als je niks doet is die kans groter. We kunnen de hemel op aarde creëren/behouden… maar, NIET zonder JOU!!!

Laat je gerust inspireren. Maar vergeet niet dat daar waar het eng wordt, dat betekent dat je hart erin zit… en dáár jouw stappen te nemen zijn…. Ga en help een ander. Niemand kan dit alleen.

Je krijgt de leiding die je verdient.
Mensen die hun nek uitsteken (kan erover meepraten) krijgen enorm weinig support, maar vooral veel beter-weters langst de zijlijn… of vanaf een bankstel. Jullie verdienen de huidige leiders… Zo! Het hoge woord is eruit.

Ik zie weinig steun van jullie onderling, maar oordelen vooral HEEEEL VEEL. Stap uit je oordeel en vraag je bij de eerstvolgende actie van iemand niet af, hoe het beter kon, maar vraag; HOE KAN IK DE ANDER IN ZIJN/HAAR KRACHT HELPEN ipv afbreken?

Als horeca sluit… Hoe kan ik ze helpen open te blijven? Wie kan ik verbinden? Hoe kan ik liefde verwoorden? Dit raakt me. “Jullie” doen elkaar veel pijn. Enerzijjds door ophemelen, de hoop op iemand buiten jezelf te leggen (ook dat is een illusie), maar anderzijds door anderen steeds af te maken met je zwaard/.oordeel… Ze heel gemakkelijk en onomwonden als controlled opposition te bestempelen, terwijl ze niks anders doen dan dat wat jij had mogen doen… waarschijnlijk vooral met meer lef.

Vergeet niet dat we ALLEMAAL kwetsbaar zijn, allemaal mens. NIEMAND gaat jou leiden, maar ook niemand kan alles alleen. Help, steun, en vraag je af; “Wat zou liefde doen …? ”

Hier twee voorbeelden van recente acties van mij (waarvan er honderduizend kunnen volgen…) door jou) Laat me (en niemand) niet alleen…  Laat god niet in de streek…

Bankje: “Zit vrij bij mij”

“Inmiddels een paar weken terug heb ik een picknick-bankje bij de bouwmarkt gekocht , opgehaald en als cadeautje in onze wijk neergezet, om de buren wat op gang te helpen met meer gesprekjes… en misschien eens samen eten… Daarna heb ik er plankjes met geverfde teksten op gemonteerd..!! … en nu mag God mag het vanaf hier weer overnemen”

Pamfletten in de openbare ruimte. Wie heeft er geen printer of pen en papier? Deze heb ik opgehangen op het kastje bij de kerk hier in Heusden…Er stond een heel angstige en truttige tekst op, zie eerste afbeelding… Dat kon beter, toch…?! … en ook dikke bomen zullen met liefde een punaise dragen met een mooie tekst van jou… !

Wat kan jij / kunnen jullie, doen?

Bedenk vandaag nog iets en deel het gerust hieronder. Creeër positiviteit. Schrijf of print kleine briefjes (met complimentjes) die je uitdeelt aan mensen in de winkel die zonder mondkapje lopen…  geef ze een knipoog en een compliment…. Schrijf een songtekst voor een lied. Ga door…. maak overvloed… van simpele menselijke dingen… van licht… overwin de schaduw, in deze duisternis, JIJ BENT HET, de sleutel…. Laat dit doorgaan, en onmerkbaar zijn, … als ik me terugtrek.

 

Eén gedachte over “Met niets doen dien je die andere God…

  1. Heel mooi en inspirerend, ik ga ook zonder mondkapje de winkel in, dit is namelijk het Eeuwige Normaal dat er is! Elke dag gesprekken voeren om mensen te helpen de juiste vragen te stellen. Goed idee van de pamfletten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *