Heel heldere video over EMF


Deze dame legt in een heel heldere video uit wat de keerzijden zijn van het draadloze sprookje en wat je eraan kunt doen. Het ene na het andere goed onderbouwde argument komt voorbij op een manier welke voor iedereen begrijpelijk/toegankelijk is.


Een aanrader!

TIPS:

– Zet Wifi uit ’s nachts

– Bewaar altijd afstand tot een draadloze telefoon

– Vervoer je mobiel in de vliegtuigmodus

– Bellen enkel met speakers of een headset

– Verwijder een slimme meter

– Schakel over op kabelinternet (onbeperkt snelle data en stralingsvrij!)

– Alleen IPads gebruiken voor kinderen wanneer je alles uit hebt staan: Wifi/Blue-tooth/alle draadloos altijd weer uit

– Geen Blue-tooth headsets

– Geen draadloze (Dect) telefoon of (Dect) Babyfoon!

– Schaf een eigen stralingsmeter aan!

– Bij voldoende budget; schakel een goede meetspecialist in. Zie deze site voor een overzicht van Meetspecialisten in Nederland.

– Meer tips

Kind heeft 54% meer kans op gedragsproblemen na blootstelling aan EMF (smartphone-wifi-straling) in de baarmoeder


Het is helaas geen onnodige angstpraat, maar simpelweg een feit om rekening mee te houden. Bij gebruik van een mobiele telefoon door een zwangere vrouw blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat de kans op emotionele en sociale problemen bij het kind 54% verhogen en de kans op een miskraam verdriedubbelen. “Wist je dat zwangeren in China beschermende kleding dragen om de foetus te beschermen tegen EMF (Electro Magnetic Fields). En ook daarna is er veel meer zorgvuldigheid nodig. Waar is de alarmbel? Hou je aan de bovenstaande tips en bekijk de video om jezelf zo veel mogelijk te informeren en hierdoor te kunnen beschermen. Ik, de dame uit de video had een enorme brainfog, concentratiestoornis vóórdat ik erachter kwam dat de Wifi en draadloze Laptop op mijn schoot de boosdoener waren. Informeer jezelf!