Welke vragen wil jij graag beantwoord hebben over straling in de Podcast…?


PODCAST

Heb je vragen over straling waar je geen antwoord op hebt en wel graag zou willen? Dan stel ze hier… Ik ga binnenkort een Podcast opnemen, en neem dan jullie vragen mee in de beantwoording. Zo leert iedereen, en kan ik m’n kennis ietsje meer delen, dan ik nu doe… 

Vragen? Stel ze aan me…. 

Liefs,
Marloes

Verminder Electrosmog

5 gedachten over “Welke vragen wil jij graag beantwoord hebben over straling in de Podcast…?

 1. Er zijn producten op de markt op basis van edelstenen en edelmetalen die claimen dat EMR op afstand wordt gehouden, zoals:
  https://healthcultureamsterdam.nl/de-somavedic-standaard-producten/ Of:
  https://photonic.global/product/photonic-solar/ref/simonparkes/
  Over de Vedic zijn er de nodige reacties te vinden die de Vedic positief beoordelen, maar deze wetenschappelijke beoordeling laat zien dat de meetresultaten niet overeenstemmen met wat wordt geclaimd. Maar deze wetenschapster heeft tegelijk de overtuiging dat edelstenen geen werking hebben ???

  Als je kijkt naar deze informatieve docu 5G Apocalypse door Sacha Stone (https://www.youtube.com/watch?v=IkNJTI8Pdtk) zie je dat 5G een aanvalswapen is dat tegen ons kan worden ingezet, met name in het proces om de mens transhumaan te maken. Als we iets hebben om binnenkomende EMR thuis en en onderweg van ons lijf te houden, zou dat een pak van mijn hart zijn. Maar bestaat er voor zo iets een simpele oplossing? Zelfs stoppen met draadloos computeren lijkt me geen oplossing omdat de modems / zendmasten in de omgeving steeds krachtiger zullen worden.

 2. Ik wil een ervaring delen over straling.
  Bij mij werd glasvezel aangesloten in huis. ADSL stopt in de wijk. Sindsdien wist ik niet meer hoe ik het had. Wat een agressie vanuit de meterkast. Van alles gedaan wat ik maar wist en kon doen. Het was niet genoeg. Wifi stond uit.
  Uiteindelijk heeft mijn broer zitten rotzooien in de Fritzbox! en heeft de 5G-frequentie eruit gehaald. Dat luchtte op.
  Het betekent dus, dat we ook via de glasvezelkabel thuis gebombardeerd worden met straling, ook al staat de Wifi uit!

 3. Ik hoor spiritueel georiënteerde mensen nogal eens zeggen dat we, als we onze frequentie zouden verhogen, we geen/minder last zouden hebben van straling. Ik heb daar zo mijn bedenkingen bij: gaat dat dan ook op voor bijvoorbeeld het roken van een sigaret, blootstelling aan asbest of het eten van junkfood? Zouden we daar, als we onze frequentie verhogen, ook geen last meer van ondervinden? Ik betwijfel het en krijg daar vanuit spirituele hoek doorgaans geen of hooguit een vaag/ontwijkend antwoord op. En dat niet alleen: het zijn in mijn ervaring juist vaak mensen met een van nature hoge frequentie die veel last van straling ondervinden. Hoe kan dat dan? Hoe sta jij daarin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *