Stelling: “Als de media eerlijk was geweest was 5G er niet gekomen”


Stelling: “Als de media eerlijk was geweest was 5G er niet gekomen”

Deze stelling heb ik geponeerd in de facebookgroep ‘Straling en Zo’.  We hadden kunnen winnen en kunnen het nog steeds verder tegenhouden. In Duitsland zijn er deelstaten welke tegen 5G hebben gestemd. Het komt daar nu niet! Er is een prachtige groep, van vele duizenden mooie mensen door het hele land, met veel actieve mensen welke voor de corona nog bezig waren om electrosmog op de agenda te krijgen van de gemeentelijke organen. Er was/is een hele actieve gemotiveerde groep in heel het land. Dat merkte je goed aan een van de laatste demo’s… wat zelfs na het op het laatste moment verplaatsen van de demo-datum op een doordeweekse dag nog steeds 2000 prachtige zielen trok voor een prachtige parade… Zie… (video demo Amsterdam). Met dank nogmaals aan de vele initiatiefnemers en hulp die deze kar trok!!! Eerder was er ook al een demo met een heerlijke zachtmoedige sfeer in Den Haag en o.a. nog in Eindhoven. Het was zwaar maar dagelijks werd onze groep groter en sterker… ( Chappeau aan deze dappere initiatiefnemers van het eerste uur!) Hier een overzicht van acties van onze groep van 2014 tm 2019 bijgewerkt. de beweging was simpelweg bijna niet meer tegen te houden (werkelijk alle argumenten lagen aan onze kant) en we hadden het vast toen al gewonnen als de media er daarna niet zo’n lelijk, laag bij de gronds, spel van had gemaakt.. .

De (oude vergane glorie) media ging toen iedereen die zich zorgvuldig had ingelezen op 5G techniek en de keerzijden van deze verregaande verminking-/digitalisering van ons dagelijks leefmillieu, na een paar tochwel begrijpelijke zendmastbranden door jongens die we niet kenden…. als gekkies wegzetten. Enorm laag bij de grond. Ik lees die media dan ook niet meer Gelukkig hebben we er veel andere media voor teruggekregen die onze steun en support erg hard verdient… Zie de prachtige lijst hieronder en het worden er steeds meer…!!

Met als nieuwe topper We Are Pioneers magazine maar ook De andere krant, wordt, nu het een week-magazine is… telkens nóg beter, genuanceerder en vollediger in het nieuws brengen en de layout. Dank aan deze helden van De Nieuwe Media!! 

Ook de nieuwe groepen welke er nu ontstaan door het hele land, voortkomend uit het huidige Corona-schandaal, staan veelal open voor de kruisbestuivingen met 5G. 5G is immers het netwerk waarop al deze gruwel-toekomstscenario’s mogelijk zijn.

Met vriendelijke groet,
Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *