De voordelen van een stralingsarme omgeving

aaa

Eén nachtje op een stralingsarme plek 

 

Ik ben aan het reizen door Scandinavië en moet even wat delen.

Nu weet ik het weer wat het verschil maakt en waarom het zo fijn is op een stralingsarme plaats.


Meer energie
Je slaapt dieper en langer en wordt vanzelf eerder en steviger wakker


Ontspannen
De spieren en gewrichten gaan vanzelf in een diepe ontspanning. Er blijft geen lichte verkramping sluimeren (wel bij een stralingsbelaste omgeving)


Heldere gedachten

Je gedachten worden helder en gemakkelijk georganiseerd.
Waar je in een stralingsbelaste omgeving het gevoel hebt dat je telkens opnieuw moet beginnen met een rijtje gedachtes, kun je hier gewoon door-verder denken wat de intelligentie/complexheid van je waarneming en communicatievermogen bevorderd en je een helder, rustiger hoofd oplevert.


Lekker stromend

En misschien wel de grootste/belangrijkste. Je lijf heeft vanzelf zin om dingen te doen. je natuurlijke nieuwsgierigheid is aanwezig, niet alleen in je hoofd, maar ook in je lijf. je wilt bewegen, doen ervaren en onderzoeken. De lichamelijke levensstroom is vanzelf aanwezig en het kost geen discipline om iets te doen, want dat gaat uit zichzelf.


Diepere adem

Als je iemand bent die geen moeite heeft om gezond diep in de buik adem te halen, dan kun je dat weer gewoon vanzelf op een stralingsarme plek. 


Meer lichaamsgevoel/bewustzijn

Nu heb ik dat van nature heel sterk, maar je lijf is mij betreft je intelligentste raadgever, in samenwerking met je gezonde verstand. Je kunt niet alleen uit je hoofd (of boeken etc) weten wat goed voor je is en hoe dingen werken, daar heb je de samenspraak van jouw unieke lijf en lichaamssignalen voor nodig. In een stralingsarme omgeving zijn deze signalen er gewoon vanzelf en natuurlijk en functioneer je daardoor veel beter en effectiever omdat je beter naar jezelf kunt ’luisteren’ en daardoor ook gezondere keuzes wilt maken. Tenzij je om een of andere reden op de ’overlevingsmodus’ staat.


Empathie

Doordat je contact met je lichaam sterker is, zit je minder in je hoofd en kun je daaruit ook beter, gebalanceerder en in contact met je ontspannen open hart een ander tegemoet treden. Je empathisch vermogen neemt vanzelf (weer) toe in een stralingsarme omgeving.

 

Geen wifi maar betere connectieConnectie
Doordat je minder ruis (door straling) hebt op je eigen frequenties (aarde, kosmos) is het simpel en vanzelfsprekend om je te connecten. Je voelt dan dat alles wat je nodig hebt aanwezig is in jezelf en laadt vanzelf op met inspiratie en nieuwe energie. 

 

Behoefte aan afleiding
Je behoefte om (voortdurend) afgeleid te worden van wat er is (leegte, onrustige gedachten, schaamte, schuldgevoel, zinloosheid etc) wordt minder doordat je gemakkelijk bent in je eigen lijf met alle gevoelens en frequenties die daarbij horen (als dat niet zo is heb je op dat terrein wellicht nog wat ’werk’ te doen 😉 ) . Je hoeft niet weg van wat er is, waardoor verslavingen (behoefte aan externe houvast) hierdoor niet enorm worden aangemoedigd… (eten, afleiding, internet, gamen…)
Wat in een stralingsbelaste omgeving vanzelf wel gebeurd.

Nu weet ik weer waarom het eigenlijk prima was om Internet aan een kabel te laten en het bij 3G telefoonbereik te laten! Vanaf dan is de ’ellende’ begonnen en natuurlijk, ik ’trek’ het ook inmiddels best wel met straling, maar je natuurlijke staat wordt zoveel rustiger, helderder, vitaler en stromender in een stralingsarme omgeving.

Gegroet, uit Zweden Marloes van Mensvoort

 

Marloes

Heb je het nog niet gedaan.. teken en deel dan de PETITIE ! 🙂

Praat mee op facebook

Tips om je omgeving te verbeteren en een interview met mij, luister naar een uurtje verhelderende radio

2 gedachten over “De voordelen van een stralingsarme omgeving

 1. Geweldig wat je doet! Ik ben met onderzoek bezig, hier, waar ik woon, ook Scandinavië, Noorwegen, in “the middle of nowhere” maar onder invloed van UMTS, electro-smog dus, en geluidsvervuiling. Die geluidsoverlast wordt nota bene veroorzaakt door een bedrijf dat werkt met waterkracht, de meest ecologische wijze van energie opwekken. Heb de Noorse milieuorganisatie “Miljødirektoratet” (overheid) is aangeschreven, alsook de organisatie die zich al jarenlang hiermee bezig houdt, zonder resultaat, echter. Tot nu toe. Het was vergeten.

  Maar er is ook sprake van UMTS straling. Dit is lastiger omdat het niet hoorbaar of zichtbaar is, voor heel veel mensen is het er dan dus niet. Tot men geconfronteerd wordt met klachten die wijzen naar de mogelijke oorzaak, en hoe frappant dat zo’n mast dichtbij staat.
  Hier in het dorp is er een die tegen een huis aan geplant is. Kun je nagaan wat er door dit huis heen golft.

  Al zoekende naar meer info vond ik je website en ben erg blij hiermee.
  Ik ga dit vertalen en op mijn blog plaatsen. In Noorwegen wordt er niets over dit gegeven geschreven, en is niet terug te vinden zelfs niet bij de overheid, bij “Miljødirektoratet”.
  Als gepensioneerde Nederlander ben ik hier dan eigenlijk werk aan het doen dat de Noren zelf zouden moeten doen.
  Maar ik had nooit kunnen denken dat ik aan de rand levend van een nationaal park, ver weg van de bewoonde wereld, midden in de natuur, geconfronteerd zou worden met geluidsoverlast van E-CO energi, en straling zou ondervinden van een mast. Ik geloofde het niet dat het effect zou hebben. Maar ik ben inmiddels aan de andere kant van het huis gaan slapen, omdat ik anders met oordoppen in moet slapen en het is waar, het gaat terwijl je slaapt gewoon door met inwerken op al je lichaamssytemen.
  Hoge bloeddruk, suizen in het oor, spanningen, etc. etc. bang om gek te worden.

  Het gaat nu weer wat beter, maar ik moet nog die ene wand verven met electrosmog werende verf.
  In Noorwegen. Kun je nagaan wat dit voor een effect heeft op de biodiversiteit. De dieren trekken weg.
  Daarom hoop ik op stappen gemaakt door de Miljødirektoratet, de Noorse overheid. De gezondheidszorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *