Nieuwe Media


Is Corona een Killer Virus, of eerder wat anders? Is 5G goed voor ons welzijn? Werken mondkapjes nu wel of niet? Wat zou de agenda zijn achter dit alles? Wat kunnen we doen om hieruit te komen en een toekomst te creeëren waar we allen wél van dromen? Het begint met eerlijke ongecensureerde info. Hieronder een lijst eerlijke of verfrissende geluiden die meer podium mogen;

(We vullen ze aan, geef je tips door, en versterk hen ook door te lezen, delen of lid te worden) 

 

* Deze pagina is ruim 2 jaar oud. Het kan zijn dat enkele linkjes niet meer werken. Inmiddels zijn er verschillelende platforms waarop de nieuwste berichten van deze kanalen getoond worden. Een van deze websites is hetanderenieuws.nl   Wij zullen binnekort ook onderstaande pagina bijwerken. 

 

Gezond Verstand (LID worden)

De Andere Krant (LID Worden)

OPN Onafhankelijke Pers Nederland (Website LID Worden) (Wekelijks Nieuws)

ON (LID Worden)

NVVJ Nederlandse Vereniging voor Vrije Journalisten (Website)

De Nieuwe Wereld (Podcast gesprekken)

Café Weltschmerz (Website)

Blue Tiger Studio (Interviews)

Common Sense TV (Interviews)

Een oorlog reeds Verloren (Interviews o.a. met de Bond tegen Overheidszaken 5G rechtzaak)

Nooit.nl (Nieuwsberichten)

Viruswaarheid

Keuringsdienst van Waarheid (Website)

Uprising (Groep Telegram)

Corona-nuchterheid (Website)

Vecht voor recht (facebookgroep)

Wakkere wereld en nu.. (facebookgroep)

Jensen (Website)

RT Dutch (Website/reportages)

Corona nuchterheid (doktersverklaring inzake mondkapjes en flyers)

America’s Frontline Doctors (Website)

Zelfzorg Covid19 (Site vol tips)

Adem Vrij (Website)

Mondkapjes info (Alles op een rij)

De Kleine Activist, Wakkere juriste (Website)

5B Burgers (Website)

Krachtige ondernemers acties (Website)

Ons Geld, Ad Broere (Website)

Break Out Team (Website)

Hoogleraar Karel van Wolferen (Youtube)

Hoogleraar Pierre Kapel (Youtube)

Maurice de Hond (Website)

Pieter Stuurman (Youtube)

HP De Tijd (Artikelen Immunologe Carla Peeters)

Ira Helsloot (Artikel in de Telegraaf)

Brandbrief Zorgproffessionals (Brandbrief 10.000 keer ondertekend) 

Internationale groep zorgproffesionals (Uiten hun zorgen en roepen op tot eerlijk onderzoek)

World doctors alliance (Website)

640 Doktors claimen dat Covid is een ‘Social Scam’ Heinrich Schöne

Buitenparlementaire onderzoekscommissie Coronabeleid (Website)

Health Freedom Ireland (Speech Dr. Morrissey)

Great Barrington declaration: Internationale groep artsen uit zorgen over maatregelen Covid

Open Debate (Nog meer initiatieven, artsen uit Spanje, Frankrijk, België, Verenigd Koninkrijk, Israël, Australië, Oostenrijk en Amerika)

Het Algemeen Burger Collectief (facebookgroep)

Neurochirurg Dr. Russell Blaylock, Prof. Dr. Dolores Cahill, Dr. Kelly Victory, Dr. Marije Berkelaar, Immunologe Dr. Carla Peeters, Neurologe Dr. Margareta Griesz-Brisson, Biochemicus Drs. Mario Ortiz Buisse, Huisarts, Rob Elens, Behaviour & Performance Management Prof. Michaëla Schippers, Medisch Psychiater Drs. Renate Tillema Schoon, Biofarmaceutisch wetenschapper Drs. Willem Engel,

Staatsrechtsgeleerde Wim Voermans, Noodwetspecialist Adriaan Wieringa, Hoogleraar recht & samenleving Jan Brouwer, Hoogleraar besturen van veiligheid Ira Helsloot, Journalist en schrijver emeritus hooglereaar Karel van Wolferen, Hoogleraar Strategisch Leiderschap Neijenrode Bob de Wit

10 gedachten over “Nieuwe Media

 1. Alternatieven: Alle beetjes helpen
  MEDISCH DOSSIER 15 SEP 2020 COMPLEMENTAIRE THERAPIE, CORONA

  Terwijl artsen denken dat alleen een ingewikkeld nieuw medicijn of vaccin in staat zal zijn een virus als Covid-19 te verslaan, hebben homeopaten in alle stilte al middelen getest, met zeer bemoedigende resultaten.

  Elk Covid-19-verhaal met een happy ending is een succesverhaal. Maar voor Denise Straiges sprong er één verhaal uit tijdens de virusuitbraak afgelopen lente, omdat het haar veel voldoening gaf. Straiges is voorzitter van de Academy of Homeopathy Education en ze heeft een praktijk voor homeopathie in New York.

  Een vriendin van haar had een long- en spoedeisendehulparts van een groot ziekenhuis naar haar doorverwezen. Hij had in de frontlinie van de eerste corona-uitbraak gewerkt en veel Covid-19-patiënten behandeld, waarna hij zelf symptomen kreeg. Het ziekenhuis stuurde hem meteen naar huis en droeg hem op ‘uit te zieken’. Toen hij contact opnam met Straiges had hij nog maar een halve dag klachten. Maar het nieuwe coronavirus lijkt zorgmedewerkers harder te treffen dan anderen die het virus krijgen. Dat ontdekken veel artsen en verpleegkundigen die Covid-19-patiënten hebben verzorgd.

  De vriendin zette het homeopathische middel dat Straiges adviseerde, Phosphorus, bij de voordeur van de zieke arts. Maar hij was te zwak om uit bed te komen. ‘Hij zei dat hij zo ziek was dat hij niet eens kon opstaan en naar de ander kant van de kamer lopen’, vertelt Straiges. ‘Hij had er zo’n drie uur voor nodig om kracht te verzamelen om naar de voordeur te lopen.’ Totaal afgepeigerd en buiten adem nam hij het middel in, om 2.00 uur ’s nachts. Vier uur later nam hij nog een dosis. ‘Toen ik hem om 10.00 uur ’s morgens sprak – dus acht uur nadat hij met het middel begonnen was – was hij op en voelde zich 70 procent beter.’

  Een paar dagen later had hij het gevoel dat hij een terugval kreeg. Dus adviseerde Straiges hem om weer Phosphorus te nemen. De dag daarop kreeg hij andere klachten. Daarom stelde ze een ander middel voor: Spigelia. Twee dagen later ging hij weer aan het werk. Het totale aantal dagen dat hij uit de roulatie was geweest na een ernstige Covid-19-aanval: zes.

  ‘Ik denk dat hij het heeft genomen, omdat iemand die hij vertrouwde tegen hem zei: “Dit moet je echt proberen”, en omdat hij geen keus had’, zegt Straiges. ‘Als longarts wist hij dat hij doodziek zou worden als het hem net zo zou vergaan als zijn Covid-patiënten. ‘Hij was natuurlijk stomverbaasd toen het zo goed bleek te werken. Hij had gezien wat het virus met mensen kon doen, en hij wist hoe ziek hij was… en toen was hij dat ineens niet meer.

  Hij wist ook dat hij maar één medische behandeling had gehad: homeopathie.’ Straiges moet lachen. ‘Duidelijker kan het niet.’ Het mooie was dat de spoedeisendehulparts na zijn eigen opmerkelijke herstel ook andere mensen met Covid-19 naar Straiges begon door te verwijzen.

  Het verhaal dat Straiges vertelt, is geen uitzondering en het wekt geen verbazing, althans niet in de wereld van de homeopathie. Dat homeopathie een succesvolle aanpak is om epidemieën te beteugelen, staat al vast sinds Samuel Hahnemann, de Duitse arts en grondlegger van de homeopathie, het inzette om patiënten te behandelen tijdens de Europese roodvonk epidemie in 1799. We zijn nu een paar eeuwen verder.

  Als longarts wist hij wat het virus kon doen en hoe ziek hij was… en toen was hij dat ineens niet meer en hij had maar één medische behandeling gehad: homeopathie

  Al halverwege april had Jeremy Sherr, een homeopaat uit Zuid-Afrika, Covid-19-patiënten in alle stadia van de ziekte met succes behandeld. De meesten knapten snel op: sommigen zagen binnen een paar uur hun symptomen enorm afnemen. Sherr is afgestudeerd in homeopathie en Chinese acupunctuur, heeft veel onderzoek op zijn naam staan en heeft talloze boeken en artikelen over homeopathie gepubliceerd.

  Zijn werk vindt vooral plaats op locaties die ver weg staan van regulerende instanties zoals de FDA, die het gebruik van homeopathische middelen niet toestaan. Het gevolg is dat hij niet aarzelt om woorden als behandelen en genezen te gebruiken als het over homeopathie gaat. Amerikaanse homeopaten mogen volgens de wet niet eens zeggen dat ze patiënten behandelen voor gezondheidsklachten.
  Hij is heel duidelijk over de werkzaamheid van homeopathie bij influenzavirussen en Covid-19. ‘Homeopathie is enorm succesvol bij epidemieën. Het zorgt voor een lager sterftecijfer en mensen worden veel sneller beter’, zegt Sherr. ‘Tot nu toe zijn de resultaten bij Covid-19 verbazingwekkend. Ik maak deel uit van een groep homeopaten uit de hele wereld die honderden gevallen hebben behandeld en de resultaten zijn spectaculair.’

  Sinds april 2020 heeft Sherrs groep de volledige klinische informatie verzameld van 204 gevallen waarin patiënten die vermoedelijk Covid-19 hadden, homeopathisch werden behandeld. De beschrijvingen zijn afkomstig van homeopaten uit het Verenigd Koninkrijk, Israël, Rusland, Japan, China, Italië, België, Duitsland en de VS. In de meeste gevallen was het onmogelijk om definitief vast te stellen of iemand Covid-19 had, omdat er geen test beschikbaar was voor mensen die niet in een ziekenhuis waren opgenomen. Maar de gevallen vertoonden Covid-19-symptomen, zoals die door de Centers for Disease Control (CDC, het Amerikaanse RIVM) zijn vastgesteld, en werden daarom geclassificeerd als ‘veronderstelde Covid-19-besmetting’.
  Van de 204 mensen (64 procent) rapporteerden er 131 dat hun symptomen ‘heel veel beter’ waren na homeopathie. Dat betekent dat ze weer terugkeerden naar hun normale conditie met slechts milde symptomen en dat ze niet terugvielen. Van dit totaal waren 58 mensen (28 procent) ‘veel beter’, wat betekent: beter dan de ernstige symptomen, maar ze ondervonden nog steeds minder ernstige symptomen. Samengenomen waren 189 gevallen (93 procent) dus heel veel of veel beter na homeo-pathische behandeling. De andere 7 procent was ofwel iets beter of onveranderd. Niemand ging achteruit.

  ‘De meeste gevallen die nog in een vroeg stadium verkeerden, dus met milde symptomen, reageerden binnen 24 tot 48 uur goed op de behandeling’, zegt Tina Quirk, een collega van Sherr. ‘De middelen die we het meest hebben gebruikt in het eerste stadium zijn Aconite, Phosphorus en Bryonia. De gevallen in het tweede stadium hadden sterkere en dieper gelegen symptomen en minder energie. Ze kwamen vaak als ze al een week of langer klachten hadden. Vaak waren er twee of drie middelen nodig om de infectie te laten verdwijnen.’

  Zoek de verschillen
  Het contrast tussen de reactie van homeopaten zoals Sherr en de verhalen over hulpeloosheid en wanhoop van artsen en verpleegkundigen op ic-afdelingen, waar hun patiënten aan de beademing liggen en daar eenzaam, gescheiden van hun dierbaren, doodgaan, kon niet groter zijn.  ‘Ik kom uit een familie van artsen en ik heb veel contact met artsen, en ze maken heel zware tijden door’, vertelt Sherr. ‘Er is niet veel wat ze kunnen doen. Behandelingen waarvan ze een maand geleden dachten dat die goed waren, blijken nu desastreus te zijn, zoals beademing.

  Mensen ontdekken nu, tijdens de longrevalidatie, alle bijwerkingen en ze zien dat het aantal sterftes onder mensen aan de beademing hoger is. Veel artsen zeggen dat het niet de juiste behandeling is.’Net zoals bij de meeste recente griepvirussen, zoals de vogelgriep (het H5N1-virus) en SARS (severe acute respiratory syndrome, ook een coronavirus), zijn er geen farmaceutische middelen bekend die tegen Covid-19 werken.

  Homeopaten hebben tot in de kleinste details een beeld van het nieuwe coronavirus weten te maken
  De malariamiddelen hydroxychloroquine en chloroquine werden aan het begin van de pandemie wel door president Trump en enkele Amerikaanse artsen aangeprezen als mogelijke behandeling voor het nieuwe coronavirus. Maar later bleken ze geen invloed te hebben op het risico dat patiënten aan de beademing belanden. Op het moment van schrijven van dit artikel waarschuwt de FDA er zelfs tegen, omdat ze bij coronapatiënten gevaarlijke afwijkingen in het hartritme veroorzaken.

  Vaccins zoals Sinovac, dat een gedeactiveerde versie van SARS-CoV-2 bevat (het virus dat Covid-19 veroorzaakt), zijn in ontwikkeling. Maar ze moeten nog uitgebreid worden getest op werkzaamheid en veiligheid.
  Homeopathie biedt niet alleen een veelbelovende oplossing voor Covid-19, maar homeopaten, die getraind zijn in zeer nauwkeurige diagnostische technieken, hebben ook tot in de kleinste details een beeld van het nieuwe coronavirus weten te maken.

  Toen de CDC in de VS nog spraken over drie symptomen van Covid-19 – benauwdheid, droge hoest en koorts – hadden homeopaten van overal ter wereld al samengewerkt en een uitgebreide lijst van meer dan 100 Covid-19-symptomen samengesteld, zegt Sherr. Sinds 30 april hebben de CDC 6 symptomen aan hun lijstje toegevoegd: verkoudheid, koude rillingen, spierpijn, hoofdpijn, keelpijn en verlies van smaak of reuk.
  Maar inmiddels heeft de groep van Sherr een lijst van ongeveer 400 verschijnselen, waaronder paniek en angst, misselijkheid en diarree, roodheid rond de ogen en vermoeidheid die zo erg is dat sommige mensen niet eens kunnen opstaan om naar de wc te gaan. ‘Iedereen beschreef het slijm in zijn longen als dik, plakkerig, kleverig en moeilijk op te hoesten, een soort honing’, legt Quirk uit. ‘Het hoesten was verstikkend, mensen moesten kokhalzen bij een inademing, of erger. Een van de vreemde symptomen was dat hoesten beter lukte als ze gingen liggen. Bij de meeste longaandoeningen willen mensen juist rechtop zitten om te hoesten.’
  Quirk voegt eraan toe dat sommige latere gevallen minder ademhalingsproblemen rapporteerden. ‘Al deze symptomen bevestigen wat gemeld is in de medische literatuur: dat dit virus allerlei orgaanstelsels lijkt te treffen, naast of in plaats van het ademhalingsstelsel, vooral naarmate het na verloop van tijd muteert’, zegt ze.

  Veilig en effectief
  Helaas krijgt de homeopathie geen grote hoeveelheden geld voor onderzoek. Dat betekent dat kwalitatief goede trials, die gebruikmaken van de juiste onderzoeksmethoden, niet zo vaak worden gedaan als deze behandelmethode verdient. Op dit moment hebben bijvoorbeeld slechts 63 van de 188 homeopathische RCT’s (gerandomiseerde gecontroleerde trials) onderzoek gedaan naar klassieke, geïndividualiseerde behandelmethoden. De andere 125 RCT’s keken naar het effect van één enkel homeopathisch middel bij een bepaald probleem.

  Dat betekent dat het grote voordeel van homeopathie en een van de fundamenten van de effectiviteit, compleet wordt genegeerd: namelijk het vermogen van de behandelaar om nauwgezet het juiste middel voor een patiënt vast te stellen door rekening te houden met diens unieke gezondheidstoestand en fysiologie.
  Desondanks komen, volgens de Britse homeopathievereniging,vier van de vijf uitgebreide literatuurstudies naar homeopathische RCT’s tot een duidelijk positieve conclusie.
  En twee grote literatuurstudies naar RCT’s die speciaal naar geïndividualiseerde homeopathie keken, hadden eveneens positieve uitkomsten. Het onderzoek dat is gedaan naar homeopathie voor de behandeling van epidemische ziekten toont de effectiviteit aan van verschillende homeopathische benaderingen, waaronder
  1) individualiseren: homeopaat kiest een middel op basis van de specifieke symptomen van die patiënt; 2) het gebruik van combinatiemiddelen;
  3) behandeling op basis van de genus epidemicus: de homeopaat kijkt naar het totaal van de
  symptomen van een grote groep mensen die dezelfde infectie doormaakt, zoals Covid-19;
  4) isopathie: je gebruikt precies die stof die een ziekte veroorzaakt als therapeutisch instrument tegen diezelfde ziekte.

  Isopathie is het principe achter vaccins en immunotherapie. Het klinkt als homeopathie, maar homeopathie is grotendeels gebaseerd op het principe van ‘gelijksoortigheid’, niet ‘precies hetzelfde’.
In het geval van influenza zijn er twee RCT’s, waaraan in totaal 850 mensen meededen, die erop wijzen dat het homeopathische preparaat Oscillococcinum (een middel gemaakt van het hart en de lever van een wilde eend) de symptomen verbetert en de hersteltijd verkort.
  Uit een studie onder 461 Franse patiënten met griepachtige aandoeningen bleek bovendien dat de patiëntentevredenheid het hoogst was onder degenen die uitsluitend met homeopathische middelen werden behandeld, vergeleken met patiënten die conventionele medicijnen kregen of een combinatie van beide. Homeopathie blijkt ook effectief bij de behandeling van andere aandoeningen van de luchtwegen. Het succespercentage voor homeopathische behandeling van luchtwegallergieën in een casusstudie was 87,6 procent.
   
  Een arts, homeopaat of niet, moet heel goed mutaties van een virus kunnen bijbenen.
Je moet heel erg in het hier en nu kijken
  Een andere studie vergeleek 857 patiënten die homeopathische zorg kregen met 720 patiënten die een conventionele behandeling kregen voor acute luchtweg- en oorklachten. Uit de patiëntenverslagen blijkt dat beide aanpakken even effectief waren, maar de homeopathische groep had veel minder last van bijwerkingen. In een RCT naar rinitis (ontsteking en zwelling van het neusslijmvlies) onder 51 patiënten bleek de luchtstroom door de neus significante en objectief te verbeteren als mensen een homeopathisch preparaat gebruikten vergeleken met een placebo.
  De gevaren van homeopathische producten zijn ‘niet groot in vergelijking met die van conventionele medicijnen’, schrijft de arts Brian Kirby van de University of Exeter,10 maar de uitdaging is om het juiste middel voor ieder persoon te kiezen. Bij het eerste onderzoek betrek je de hele persoon. Daarom kan een eerste consult gemakkelijk een paar uur duren: de behandelaar stelt gedetailleerde vragen over iemands gezondheid, lichamelijke toestand, gedrag, emotionele welzijn, gedachtepatronen, slaappatronen en gewoonten, alles in een poging om een beeld te krijgen van zijn algehele gesteldheid.

  In de homeopathie is er geen ‘one size fits all’-middel voor een ziekte. Dat is precies waarom homeopaten zeggen dat het zo effectief is. Gezondheid is altijd persoonlijk. ‘Je moet best gedetailleerd zoeken om een middel voor een individu te vinden’, zegt Sherr.
  ‘Bij een epidemie gaat het erom dat je de genus epidemicus vindt, zoals we dat noemen: een klein aantal middelen dat bij de epidemie werkt. Als je die eenmaal hebt gevonden, wordt het veel gemakkelijker en efficiënter om een groot aantal mensen te behandelen.’
  Gemakkelijker misschien, maar niet eenvoudig. Als je met een virus als Covid-19 te maken hebt, heb je professionele hulp nodig. Want zoals eerder gezegd: er is geen middel dat voor iedereen werkt.

  Quirk wijst erop dat je vaak twee of drie middelen moet uitproberen binnen de genus epidemicus voordat je het middel vindt dat past bij een individu.
  En als de symptomen veranderen – wat altijd gebeurt – welk middel is dan het meest geschikt om te gebruiken? En hoeveel? Hoe vaak? Hoelang? Zijn alle fasen van de ziekte doorlopen? Zo ja, wat is dan het beste middel (of de beste combinatie van middelen) voor deze specifieke persoon om zijn unieke immuunsysteem en lichamelijke toestand weer op te bouwen, zodat hij niet opnieuw ziek wordt?

  Daarnaast moet je rekening houden met het vermogen van virussen om te muteren. Van een middel dat vorige maand nog werkte, weet je niet zeker of het volgende maand ook nog de meest effectieve aanpak is. ‘Covid verandert naarmate het langer rondwaart’, zegt Sherr. ‘Het lijkt heel dynamisch te zijn en het weet hoe het moet muteren. Dat is een van de problemen met epidemieën. Een arts, of hij nou homeopaat is of niet, moet heel goed die veranderingen bij kunnen benen. ‘Je moet heel erg in het hier en nu kijken.’

  Sherr heeft samen met andere homeopaten een internationale informatielijn opgezet en behandelt mensen op basis van donaties. Kijk voor meer informatie op: www.homeopathyhelpnow.com

 2. Wat heeft Corona met G5 te maken ????? Ik word gek van al die complottheorieën klinklare onzin en ik zeg hierbij mijn lidmaatschap van verminder- electrosmog op !

  • Het is 5G….
   Ik zou de bijdragen gewoon lezen…Zo ingewikkeld is het niet…en het zijn bijzondere tijden om de ogen voor te openen…Mocht u het echt niet snappen…
   Opzeggen kan onderaan de nieuwsbrief…
   Vriendelijke groet, Marloes

  • Dag Kees, wel eens gehoord van het rouleaux effect? Dit effect veroorzaakt klontering van rode bloedcellen waardoor deze geen zuurstof meer op kunnen nemen en ook geen afvalstoffen van cellen (ook longcellen)kunnen afvoeren.
   Daarnaast ontstaan hierdoor verstoppingen in de kleine haarvaten. Precies hetgeen we bij corona patiënten zien. Waardoor wordt dit effect veroorzaakt? Door elektromagnetische velden zoals van je wifi, dect telefoon, gsm en dus ook 5G en alle andere elektrische apparaten en kabels om je heen. Zie dr. Magda Havas phd, dr Devra Davis phd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *