Organiseer One Heart Gatherings

Wat je kunt doen in deze tijd is zorgen dat iedereen altijd welkom blijft, terwijl de regering meewerkt aan het opdrijven van de massa richting een onnodige tweedeling.

Laten we de plekken waar mensen nog zelf nadenken gebruiken om een basis te worden, voor iedereen die in verbinding wil blijven, onder de eigen voorwaarden, namelijk, wederzijds respect als enige basis!

ONE HEART GATHERINGS

Om in jou regio te kunnen verbinden en gestalte te geven aan deze nieuwe stroom, is het mogelijk om One Heart gatherings te organiseren.

Benodigdheden: Een stuk grond
Minimaal 2 mensen

Een programma; wij doen vaak;
18.00 Potluck (Iedereen neemt zelf wat te eten mee, en een bord en bestek)
19.30 uur start kampvuurtje met muziek (zingen, net wat zich aandient)

Dit zijn mega gezellige avonden,

One Heart Gatherings HART-CORE
We houden ze Hart-Core d.w.z. zonder drugs of alcohol, mobieltjes zetten we uit, en ons HART AAN!

We zorgen voor een waterkoker in de buurt en een paar thermoskannen met lekkere thee.

Het eten nemen mensen zelf mee, en wordt onderling verdeeld. Op een of andere bijzondere wijze is dit altijd meer dan genoeg en een mooie samenstelling van vanalles wat. Als je het niet probeert dit te controleren, organiseert de kosmos dit vóór ons!

Verbind op Telegram
Er is een Telegram groep gestart om One Heart Gatherings op te zetten. Open hier je eigen groep, stel je vragen, verzamel mensen en laat het mee uitbreiden en groeien… Iedereen kan anderen supporten, of zelf initiatief nemen voor een nieuwe start… Bottom Up We Go!!

‘Vrij en Verantwoordelijk’
De One heart Gatherings zijn ‘Vrij en Verantwoordelijk’, dwz dat zij zich op basis van liefde verenigen en met respect met elkaar om blijven gaan. Hun standpunten worden momenteel niet verwoord in de poltiek. vandaar dat zij een beweging is, los van de politiek, totdat zij haar stem weer goed vertegenwoordigd ziet.

Fijne avond(en)!!!

Lieve groet,
Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *