En wat doet Nederland?

header-straling-vervuilt-de-ether-07Inmiddels adviseert de Europese Raad het gebruik van Wi-Fi en gsm te verbieden op scholen om gezondheidsredenen. Verbiedt België gsm’s voor kinderen tot 7 jaar. Erkent het gerechtshof in Israël en Italië het causale verband tussen een (hersen-)tumor en straling van een mobiel. Wordt in de meeste landen aan voorlichting gedaan en gelden strenge regels omtrent de plaatsing van UMTS/GSM/LTE (niet in de buurt van woonwijken of scholen). Wordt in Nederland echter zonder enig overleg van betekenis momenteel gewerkt aan de uitrol van het 4G Netwerk. Het netwerk dat er in Brussel nu nog niet kan komen, omdat het daar alle gezondheidsnormen overschrijdt.

Nederland hanteert inmiddels de hoogste (lees; de onverschilligste) norm van heel Europa, dus hier kan “gewoon” alles. Dat er allang en ruimschoots kankerclusters ontstaan rondom deze masten doet niets af aan het omstreden (enkel sussende) advies van onze gezondheidsraad. Zij zegt dat… lees verder bij bron.

 

 

4 gedachten over “En wat doet Nederland?

  1. En als je dan plotseling op drie meter afstand van een opgevoerde G4 zender woont ,en een hoog geluid in je hoofd hoort, wat dan

  2. Het is schandalig dat er hier door de regering niets aan gedaan wordt, het geld regeert dus weer, in wat voor wereld leven we in Godsnaam? Om willens en wetens zo met mensen om te gaan, het zijn gewoon criminelen. Ik heb een zendmast op nog geen 100 meter van mijn huis staan, wil dat ding de mast verwijderd wordt, maar weet niet goed hoe ik dat moet aanpakken. Kan iemand mij advies geven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *