Willen we een digitaal Europees ID? Geef je mening!!

Al lijkt die QR voorlopig van de baan, minister Ernst Kuijpers gaat in mei namens 17,5 miljoen Nederlanders een verlenging van de EU- verordening ondertekenen.
Per juni 2022 moet dan de verplichting van het reizen met een QR code zijn ingevoerd+ mensen mogen niet meer weigeren zich te laten vaccineren (!).
Dit gaat allemaal heel stilzwijgend nu.
In Italië loopt het storm met het geven van feedback als burgers (inmiddels 15.000x gedaan) Bij ons is dit nauwelijks bekend.
Ook ik heb een EU- account aangemaakt en moest even (1 dag) wachten op autorisatie. Het geven van feedback is slechts mogelijk tot 7 april.
Denk je dus dat we van die QR- code af zijn, wordt het stiekem met verplichte vaccinatie erbij door de EU ingevoerd als Kuijpers dit gaat ondertekenen en als de meerderheid van de EU- landen hiermee akkoord gaat.
Dit is de link (veel leeswerk en wat moeite doen maar dan kun je in ieder geval je mening geven).
Hoe meer mensen dit weten hoe beter en hopelijk komt er daardoor flink tegengas…

https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/eu-digital-covid-certificate_en

3 gedachten over “Willen we een digitaal Europees ID? Geef je mening!!

 1. Ik wil geen Digitale ID want dat beperkt mijn grondwettelijke recht om te gaan en te staan waar ik wil. Geen buitenlandse reizen, geen musea bezoek en allerlei andere sociale belevingen. Geen familiefeesten en bijeenkomsten in openbare gelegenheden.
  Je gezondheid is echt belangrijk en om deze op te geven om een andere mening te hebben en te reizen en te leven zoals ik dat wil wordt ernstig beperkt wordt door de Digitale ID.
  Geen sociaal leven, geen vrije beweging en geknecht te worden en achteloos te worden weggezet als niet langer bruikbaar mens om bovengenoemde zaken vindt ik een aantasting van het leven. Gezond leven zonder vaccinaties is mogelijk. Niet als melkkoe voor de farmacie.

  • Geef je mening onder de link…! 🙂
   Het zijn even wat stappen, maar het is de moeite waard…zodat europa weet wat je ervan vindt. Succes!

   • Ik vind het verschrikkelijk dat we een digitale ID moeten gaan gebruiken en ben benieuwd hoe we omgaan met mensen die geen mobiel hebben zoals ik. Er worden nog de nodige fouten gemaakt of een site wordt gehekt en dan liggen al je gegevens op straat. Ik ervaar het als een inbreuk op de privacy dat we altijd en overal ons digitaal zouden moeten kunnen identificeren. Bovendien zorgt al dit digitale gedoe er voor dat er meer data opgeslagen moeten worden enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *