Steun Wilma en jezelf met een gift voor het hoger beroep m.b.t. stralingsrisico’s!

GEEF GUL – HELP MIJ IN DEZE BELANGRIJKE RECHTSZAAK!

Lieve vrienden, familie, bekenden, kennissen,

Nadat ik op 18 december 2020 mijn rechtszaak won bij de bestuursrechter – een eerste overwinning in het terugvorderen van de stem van burgers als het gaat om dwingend opgelegde stralingsrisico’s van draadloze technologie – zoek ik nu financiële ondersteuning bij mijn verweer voor de Raad van State. Help mee je stem terug te vorderen en jezelf te beschermen tegen stralingsrisico’s en zo het dwingend opleggen van stralingsbelasting te beëindigen. Deze zaak dient het algemeen belang van gezondheidsbescherming en fysieke veiligheid.

Dus help jezelf door mij te helpen op weg naar een tweede overwinning in de Nederlandse rechtspraak rond stralingsrisico’s. Volg nu de link: https://stralingsbewust.info/2021/12/21/financiele-ondersteuning-gevraagd-voor-verweer-bij-raad-van-state-stralingsrisicos-moeten-stoppen/

Veel licht en liefde en een nieuwe tijd van groeiend bewustzijn toegewenst.

Stralen kunnen we beter zelf.

Heel veel dank en wens me maar veel succes bij de Raad van State!

Warme groet,
Wilma de Jong

Lees de volledige tekst in de link hierboven… Steun Wilma!

Wil je je stem terug als het gaat om stralingsrisico’s? Steun mij dan in mijn verweer in hoger beroep door eenmalig een bedrag over te maken (richtbedrag 50 – €100, maar ook een kleiner of groter bedrag is van harte welkom) op een speciaal hiervoor door mij aangemaakte rekening:

NL95 RABO 3666 5542 10
t.n.v. W.J. de Jong
o.v.v. ‘Verweer hoger beroep Raad van State’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *