Wat helpt om contact te maken….?

Contact maken met een ander

Contact maken is meer dan elkaar aankijken en zinnen uiten die de ander kan horen.
Wat is dat toch, dat het de ene dag, of op de ene plek zo gemakkelijk lijkt te stromen, en de andere keer elders, het maar niet op gang komt… Ik schijn er heel goed te zijn in het contact maken, ook op afstand met vreemden en daarmee een intentie over te brengen of beweging op gang te helpen. Maar heb e.e.a. ook geanalyseerd. Daarom heb ik een perspectief hierop uitgeschreven… Contact is de energie met intentie die uitstijgt boven het fysieke plaatje en maakt of er wel of geen contact (gevoel) ontstaat en of het authentiek en stromend voelt. Of enkel mentaal, dan voel je weinig contact.

Eerst contact met jezelf
Om contact met een ander te kunnen maken, moet je het eerst met jezelf hebben. Dat begint bij lichaamsbewustzijn en bij voorkeur een verbinding met de buik, hart en hoofd (hoewel die laatste niet perse nodig is voor contact) Contact zonder buik is vluchtig, contact zonder hart is afgescheiden, contact zonder hoofd is beyond words… Wat enorm helpt is om contact met de aarde en de kosmos te maken, zodat je in het stromende midden hiervan kunt zijn… Dan zijn er, naast inchecken bij jezelf (en 80% van de aandacht bij jezelf houden)… twee ‘stromen’ die nodig zijn voor contact. Eentje gaat via de kosmos. De andere via de aarde.

Omgevingsfactoren die invloed hebben op jouw vermogen om contact te maken
De stroom vanuit de kosmos kan overal stromen waar mensen connected zijn met hun pijnappelklier. Als de zon schijnt, als er minimaal geen onnatuurlijke electrosmog hangt in de lucht, is deze verbinding met een ander veel gemakkelijker gelegd. In het geval dat hier hoogfrequente straling is… zendmast of wifi in de buurt… of een smartphone die zend, is deze technische verbinding bemoeilijkt of helemaal verstoord. Op een plek met veel apparaten, wifi of zendmasten is het daardoor heel lastig om bezield contact met elkaar te maken. Het contact wordt bemoeilijkt, mentaal en eerder vanuit de linkerhersenhelft (lineair, strategisch) ipv de rechterhersenhelft verbinden, eenheid).

Contact versterkt door grondenergie
Een andere manier om contact te maken (niet enkel het mentale) is om de grond energie te gebruiken. Hierdoor is het dat op plekken met een sterke grond energie het gemakkelijker is om bijvoorbeeld op straat met vreemden te connecten (ook om hen te mobiliseren… )

Op plekken waar een goed voelbare grondenergie is (Amsterdam op palen/water) kun je wat meer ruis van zenders hebben zonder dat dit ten kostte gaat van het vermogen om hart-connecties te maken…

Een natte grond helpt, een vruchtbare grond helpt en verder zijn er veel elementen van invloed op het grond-gevoel. Is dit sterk, is er veel onderling / open contact (Amsterdam). Is dit slecht is er minder onderling contact (op de armere gronden op de Veluwe)

Slecht contact is er als;

– er zenders om je heen staan (technisch… straling boven de 20 microwatt per m2 maakt het moeilijk, tenzij een stevige grondenergie compenseert)
– er een waas/chemicaliën zijn in de lucht

Hierdoor is er minder connectie met de kosmos door de pijnappelklier en zijn mensen angstiger/wantrouwender naar elkaar vanuit schaarste denken / linker hersenhelft.

Mooi contact is er als;

– er blauwe lucht is met witte ronde wolken
– er een stralingsvrije plek  is (dan volgt automatisch contact met de pijnappelklier, god, kosmos)
– je contact maakt met zelfbewuste mensen die kunnen connecten met de stilte en daardoor dichtbij de zachtheid en speelsheid kunnen zijn en creëren…

Geschreven door; Marloes

Vul gerust aan; mail actie@verminder-electrosmog.nl

2 gedachten over “Wat helpt om contact te maken….?

  1. Het bovenstaande artikel gelezen hebbend, ben ik het met je eens. Ik woon in een seniorenflat waarin ik geen enkele verbinding voel, noch met de cosmos, noch met de mensen om me heen, die aan dezelfde inpandig gang wonen. Ik voel doodsheid en leegte. Op een afstand van 150 meter staan op flats tegenover de mijne 4 zendmasten. Zodra ik buiten kom boel ik me wel beter dan binnenshuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *