Een spiritueel perspectief op 5G

Onze missie zoveel mogelijk mensen wakker maken!

” als je naar het menselijk lichaam kijkt, bestaat het uit verschillende lichamen. Een fysiek lichaam van botten en weefsel en spieren. Dan is er een vloeibaar lichaam van bloed en water. En er is een energiek lichaam en dat bestaat uit een heel zenuw systeem, en dat zenuw systeem is verbonden met de aura, energie lijnen die door het lichaam gaan. Hoewel dit energieke lichaam je verbonden bent met het universele bewustzijn, door lagen die steeds verfijnder en subtiel zijn. Deze subtiele lagen hebben een enorme kracht op het fysieke lichaam: ze definiëren de fysieke realiteit van je lichaam. Dus bijvoorbeeld als je ziek bent en iets niet werkt op het fysieke niveau, kun je het weg snijden door een incisie, maar de echte oorzaak van een ziekte is in het subtiele etherische lichaam van je wezen. Als je de oorzaak van de wortel kan uitschakelen, zal je lichaam zichzelf natuurlijk herstellen. Dit is hoe het hele menselijk lichaam functioneert.

Je creëert een technologische samenleving door je eigen systeem te spiegelen. Je creëert technologie die lijkt op de fysieke, de vloeistof, het zenuw systeem en het energieke lichaam. Bijvoorbeeld de fysieke representatie van je lichaam zijn machines, die werken volgens de fysieke wetten. Elektriciteit is net als het zenuw systeem. Maar nu creëer je een nieuwe golf van informatie technologie, van digitale technologie, die verbonden is met het etherische lichaam. Op een manier neemt het zijn functie over, net zoals machines de kracht van de spier overnemen. Je hoeft je land niet zelf te ploegen, je gebruikt er een tractor voor. Dit werkt hetzelfde met je etherische lichaam: het zal worden overgenomen door systemen zoals wifi of 5 g die op dezelfde manier zullen functioneren.

Het probleem is dat je zeer verslaafd zult raken aan deze vervanger. Het is als suiker voor het zenuw systeem: je kunt er op een gegeven moment niet meer zonder, want je bent zelf niet meer getraind om dit werk te doen. Maar het betekent ook – en dit is een veel meer ernstig gevaar van deze technologie – dat je niet meer verbonden bent aan het universele bewustzijn, want je zult verbonden zijn met een technologisch bewustzijn. Het zal uw aandacht, uw focus, uw intuïtie, naar dit elektronische netwerk leiden dat u en al uw functies zal beheersen. Je creëert een kunstmatige god en deze god weet alles. Het wordt gerund door kunstmatige intelligentie. Het is een nep god, een idool. Deze god zal alles van je vragen, totale gehoorzaamheid, totale overgave. Het zal de volledige controle over je leven hebben. Je zult je ware afkomst vergeten en ook je eigen kracht, je connectie met moeder aarde en vader sky. Je zult je spirituele kracht weggeven door te verbinden met dit nieuwe 5 g netwerk.

G is de g van god. Het is de 5 e god, een idool. Is dit een probleem? Ja, want op een manier waarop je jezelf slaaf maakt, worden je de slaven van deze nieuwe god. Je zult geregeerd worden door een god die je niet optilt of je spirituele vrijheid en bevrijding en verlichting brengt. Je zult geregeerd worden door een god die je in een kooi zet en je in een slaaf maakt. Je zult die god moeten dienen door alles te doen in afstemming met dit nieuwe systeem. Je zult herbedraad worden en je zult je afkomst vergeten. Je zult vergeten dat je kinderen van moeder aarde bent.
Dit is het belangrijkste. Een secundair ding is dat het je hersencellen en zenuw systeem zal beïnvloeden op een manier dat het de natuurlijke functie ervan zal beschadigen. Het zal de coördinatie tussen de hersenen en bepaalde organen, bijvoorbeeld de darmen, beschadigen. Er is een zeer ingewikkeld patroon van communicatie tussen de linker en de juiste hersenen en de darmen. Deze twee vormen het hele lichaam van wijsheid dat je draagt. Maar deze verbinding zal losgekoppeld worden. Dus in plaats van meer belichaamd te worden, meer geïncarneerd, zal je meer excarnated zijn en zal het lichaam meer van een voertuig worden, een slaaf ten opzichte van de geest, deze overmind.
Dus geeft dit enige duidelijkheid over het onderwerp?”

Is het een probleem om te leven in een gebied waar er 5 g is?
” het is raadzaam om niet fysiek verbonden te zijn met het 5 g netwerk, omdat het je zal beïnvloeden. Wat je weerstand of je voorzorgsmaatregelen ook is, het zal dwars door je lichaam werken en er is niets dat je kunt doen om dat te stoppen. Dat is het probleem met deze ongeziene energie. Het werkt op dit energieke niveau. Dus het is erg moeilijk om er van af te sluiten, zelfs als je het wilt. Daarom is het zo krachtig, dat het te subtiel is om het te compenseren. Het is eigenlijk het vijfde element, maar in zijn technologische vorm, niet in zijn menselijke vorm. Omdat de menselijke vorm van het vijfde element de heilige geest is, de geest, ether, die goddelijke vonk die je levend maakt.”

Is er een manier om te ontsnappen op de aarde, of zal het overal zijn?
” er zullen onderdelen zijn die vrij blijven, maar het grote deel van de mensheid zal worden slaaf van dit technologische systeem. Maar er zullen zakken zijn, gebieden waar deze 5 g niet relevant is, want het heeft een fysieke structuur nodig om het te dragen. Het heeft miljoenen apparaten nodig om het signaal te dragen en – dit is erg grappig, want je zult beginnen met het dragen van die apparaten met je. Dus het zal niet alleen apparaten zijn op daken of op gebouwen, maar de apparaten zullen worden ingebouwd in je telefoons en in je computers. Dus jullie zullen beide receptoren en afzenders zijn. Begrijp je dat dit systeem overal op een bepaald moment zal zijn, overal waar er technologie is, zal dit systeem zowel afzenders als receptoren hebben.”

Is er een weg naar buiten?
” de enige uitweg is om er bewust van te worden en voor mensen om de waarheid te weten en de risico ’s en risico’ s van dit systeem dat ze creëren. Ze creëren een god, een technologische god, omdat ze de echte god niet kennen, hun echte goddelijkheid die in zichzelf zit. Ze zijn hun goddelijke afkomst vergeten en vernietigd. Ze verlangen naar hun goddelijkheid, maar ze creëren een valse god om naar te bidden. Dus de enige manier om uit deze pseudo-religie te stappen is om bewust te worden en om wakker te worden van je ware afkomst. Dus dit is waar je werk komt: hoe meer je mensen kunt helpen wakker te worden, hoe meer ze zullen beseffen dat ze de technologie niet nodig hebben om dezelfde krachten te hebben om met elkaar verbonden te worden, om macht over materie te hebben, om dat te realiseren Je hebt een groot potentieel in het menselijk lichaam en de menselijke hersenen om de wereld om je heen te beheersen. Niet van een technologisch of van een moedwillige kracht; je kunt het beheersen, omdat je je volledig overgeeft aan de goddelijkheid.
Dus in principe is het een ‘strijd’ tussen de krachten van vrijheid en ontwaken en verlichting van de mens, tegen een technologisch systeem dat niet meer is dan een gecreëerde vervanger voor het echte ding. Het is een afleiding – en een behoorlijk gevaarlijke afleiding, want als je eenmaal in het zit, is het erg moeilijk om uit te komen. Het is alsof je verslaafd bent aan drugs. De manier om je een hoog te geven, geeft je opwinding, geeft je veel kracht, veel mogelijkheid. De weg naar buiten geeft je een grote depressie en verdriet. Dus er is een zeer hoge prijs om te betalen.”

Ton van der Kroon

Onderteken en Deel!