Het langverwachte TV interview over de biologische effecten van EM straling is uit!

johnNa even wachten is het TV interview van John Consemulder waarin hij praat met Leendert Vriens (Natuurkundige), Hugo Schooneveld (Stichting EHS), Michiel de Haas (Bouwbioloog) en Hajo Bol (voedingsdeskundige) nu te zien…

 

Zie de link hieronder voor het hele interview van 2 uur.

TV interview ‘De biologische effecten van EM straling’

 

5 gedachten over “Het langverwachte TV interview over de biologische effecten van EM straling is uit!

 1. Kleine aanvulling.
  Ik heb het idee dat mijn stralingsgevoeligheid ook te maken heeft met een bijzondere gevoeligheid voor Laag frequent geluid. Het ene veld ontmoet waarschijnlijk op zijn weg het andere, en dat zal met meerdere uitwerkingen uit ander hoeken ook een veld opleveren waar het niet om te harden is.
  Ik denk aan elektrische apparaten, pc’s, wifi, G3en 4, Dect telefoons, de Mosquito. Allemaal aanwezig in mijn buurmans huis!
  Daarnaast zijn er de supermarkten die staan ook vol met zware koelingen waarvan de uitstraling dwars door me heen komt en ik razendsnel de winkel weer moet verlaten.
  mvg Barbara

 2. Ik heb aan al die studies druppels, metingen, professoren en therapeuten geen bal, want mijn buren aan beide zijden die voor de overlast aan straling zorgdragen interesseert het geen ene donder.
  Alle instellingen, huisarts, cardioloog, neuroloog, GGD, wijkpost, politie,woonbiologen, gesprekken met buren, Prov Omgevingsdienst, Afd Handhaving Gemeente en ga zo maar door bezocht en gesproken…..
  Ik lijd dagelijks op een vreselijke manier.
  Kan eigenlijk dit verhaaltje niet eens meer typen.
  Ik moet de schuilkelder in straks of dag en nacht met een gazen dok over mijn lichaam in leven zien te blijven.
  Ik ben een hele nuchter tante, behoorlijk wat medische kennis in huis, 20 jaar professioneel docente Yoga geweest, en mijn stijl van leven is altijd die geweest waar ik volgens intuitie me gewetensvol gedragen heb. Cognitieve therapie toegepast.
  Ik kan hier dagelijks hier in huis nauwelijks meer op een bureaustoel, eetkamerstoel of bank zitten zonder de voelbare stralingen die op verschillende plekken door mijn huis lopen te ervaren. Ik kan deze plekken tot op de millimeter exact aanwijzen. Maar het meest dramatisch zijn de nachten. Tijdens het visualiseren van een loden want tussen mijn huis en dat van de buren val ik in slaap om rond 03.00- 05.00 uur wakker gestraald te worden met een gevoel onder stroom te staan, vooral in de hartstreek en over de hele huid en langs ruggenwervel.
  Ik vlieg dan mijn bed uit, want bewegen doet het iets verminderen.
  De door professionals genoemde lichamelijke klachten zijn allen aanwezig.
  Ik zou zo graag hulp willen…Maar waar???
  Of is het een kwestie van wachten tot de dood erop volgt?
  mvg
  Barbara

 3. Prachtig interview en zeer goed gedocumenteerd. Ik ben heel benieuwd naar de resultaten van het dubbleblind onderzoek waarover Hajo sprak. Ook als deze negatief blijken zou ik dat graag weten. Hoe kom ik daar straks achter. Ik ben nadat ik volgens de test van Leven met Straling nogal stralingsbelast bleek – heb al jaren last van ernstige slapeloosheid – begonnen met Floww druppels en een personal floww. Voel me wel beter maar ik zou zo graag wat meer ‘wetenschappelijke’ ondersteuning zien, voor deze techniek waarvan ik de werking ondanks alle uitleg, eigenlijk niet kan vatten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *