Word het meest irritante straatje !!Mensen zijn geneigd om enkel in hun eigen straatje te denken en handelen. Zo van; “Oh, bij mij geen zendmast in de buurt, dan zal het allemaal wel goed zijn/loslopen.”

Weet dat als 5G komt, dat dan dan in ieders straatje komt. Mijn uitnodiging is om lekker naar je eigen straatje te kijken. Heb even schijt aan wat anderen voor je bedenken wat goed voor je zou zijn… Jij wilt een gezonde leefomgeving die stralingsarm is, toch? Voor je eigen nachtrust en voor de gezondheid van je opgroeiende kinderen, of om je eigen gezondheid te beschermen. Waar je niet op iedere straathoek gevolgd wordt met wie je bent en wat je zegt door camera’s met dubieuze motieven. Géén 5G dus. Maak stampij, en maak eerst je eigen straatje bewust.

Verzin iets 🙂
Wat kun jij doen? Welke zinnen zou je wel op papier willen zetten en willen delen met de mensen in jouw buurt. Mogen ze je benaderen voor vragen… Herkennen ze de klachten ook na het installeren van een nieuwe zender bij je in de buurt… mogen ze je mailen?
Of start een petitie zoals Wendy en Bianca in Den Hoorn, gedaan hebben waaruit een enorme groep mensen gewoon hun klachten herkenden maar nooit eerder aan een mogelijke link met straling gedacht hadden. Of beplak de lantaarnpalen in jouw buurt met info..  of wat verzin jij… ?

Het is eenvoudig
Vorige maand hebben twee mensen gezorgd dat het onderwerp 5G op de lokale agenda kwam in de gemeente Doorn en er goed geïnformeerd weer werd afgeschoven. Heel eenvoudig eigenlijk. Door gesprekjes te hebben in de politiek en daar eigenlijk verrassend veel redelijkheid te treffen. Even kijken wanneer er iets op de gemeenteagenda staat gepland. Ik merkte het zelf eerder ook in Den Bosch. Er is een groot tekort aan bevlogen mensen. Mensen zijn blij met jou! Vaak is het zo dat de lokale politiek er ook een beetje van baalt dat er alweer een discussie is over aan welke kant de ingang van de parkeergarage nu moet komen… Er liggen belangrijkere dingen voor hun neus. Ze kennen het onderwerp echter niet zoals jij het kent! Zelfs de landelijke politiek is gemiddeld slechter geïnformeerd dan de gemiddelde nieuwsbrieflezer van Verminder Electrosmog.

Goede vragen zijn op zijn plek, gebruik je eenvoudige gezonde verstand en informeer eventueel bij mij wie je kan ondersteunen als men inderdaad het nut inziet van een info-avond over dit onderwerp.

Wie wil er een techniek volop aanwezig laten zijn in zijn/haar leefomgeving welke tal van schadelijke effecten op haar naam heeft en welke eind van dit jaar op de lijst van kankerverwekkende stoffen zal worden opgenomen.

Precies! Dat.

Maar er moet iemand in jouw straat / buurt het gesprek starten. Doen! .. Wordt het meest irritante straatje van Nederland…! 😀

Staat er een zendmast? Weg ermee...!

Verplichte slimme meters?  Weg met die onzin…!

Een aanbesteding voor 5G via lantaarnpalen of andere slimme onzin? Niet voor deze slimme mensen….!

Succes!! … en hou mij op de hoogte… zodat jouw verhaal / actie ook anderen zal inspireren.