Artsen staan op tegen de ‘onmenselijke’ coronamaatregelen

‘De stichting Artsen Covid Collectief bestaat uit een steeds groter wordende, actieve groep van artsen die zich zorgen maakt over het huidige beleid.

“Wij zijn gedurende de coronacrisis in een ethisch conflict geraakt door het zien van de schade die de goed bedoelde coronamaatregelen doen. Daar maken wij ons zorgen over. Binnen de artseneed staat het bevorderen van gezondheid en het voorkomen van schade voorop. Gezondheid is meer dan het bestrijden en voorkomen van een virusinfectie. Als artsen hebben wij vanuit ons moreel kompas een verantwoordelijkheid naar alle mensen, met een gemeenschappelijk doel: een evenwichtig zorgbeleid voor alle Nederlanders
vanuit vertrouwen in de eigen gezondheid en zelfregie.”

9 gedachten over “Artsen staan op tegen de ‘onmenselijke’ coronamaatregelen

 1. Ik las ergens dat de pcr test niet bedoeld was voor het herkennen van een virus en daarmee dus onbetrouwbaar voor wat betreft traceren van het covidvirus. Hierop zijn echter de coronamaatregelen gebaseerd! Artsen, ga door!

 2. In jan 2019 is er gesleuteld aan de wet , die gaat over dwangverpleging.
  Hier maak ik mij ernstig zorgen over……vaccinweigeraars, kunnen straks door dezelfde
  “experts” van de overheid, worden bestempeld als een “gevaar” voor de maatschappij. En met deze wet kunnen ze je oppakken en tegen je wil in vaccineren………Artsen jullie zijn onze enige hoop, de corruptie zit in bijna elke organisatie…..en die corruptie is het grootste virus.
  Ga zo Door !

 3. Geweldige actie! Het wordt hoog tijd, dat er vele groepen op gaan staan voor de gezondheid van het volk! Van hoger hand moeten we het allang niet meer hebben, die zijn alleen uit op nog meer macht en geld.
  Ze doen er steeds een schep bovenop, des te harder zullen ze straks naar beneden donderen………dan komt er eindelijk echte vrijheid voor het volk.

 4. Beste, verantwoordelijke artsen,

  Dank voor jullie alertheid, moed en trouw aan jullie patiënten en aan de door jullie gezworen eed!

  Met heel hartelijke groet,
  Hannie Meijer

  • Ja, zo fijn…en het zijn er steeds meer. De mainstreammedia doet hard haar best om dit geluid te smoren…Het is aan ons om het te delen en versterken met onze eigen stem….Dank voor je bericht! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *