Eerste 5G rechtzaak in Groot-Brittanië is gewonnen!

*vertaald uit het Engels. Origineel is hier te lezen.


Mark Steele, een actievoerder tegen 5G, heeft in de gemeente Gateshead, waar bewoners klagen over verhoogde ziekte en kanker, gewezen op de gevaren van een geheime 5G-uitrol door de gemeenteraad van Gateshead, in het getroffen gebied.

“Er is voldoende bewijs om te concluderen dat de nieuwe slimme 5G-toepassingen op de nieuwe LED-lantaarnpalen Klasse 1-radiofrequenties uitstralen en als een gevaar voor het publiek moeten worden behandeld.”

De gemeenteraad van Gateshead was onwetend, probeerde duidelijk bewijsmateriaal te bestrijden en creëerde valse beschuldigingen op posten op sociale media en gedrukte folders waarin stond dat Mark Steele Pseudo-wetenschap verspreidt en dat de lantaarnpalen met 5G niet gevaarlijk zijn:

“U kunt er zeker van zijn dat er geen wetenschappelijke basis of geloofwaardig bewijs is voor een van deze angstverhalen over straatverlichting die kanker en andere ziekten veroorzaakt.”

Ze misbruikten hier de politiebevoegdheden om Mark Steele in de maling te nemen en gisteren liet hij als een vrij man de gemeenteraad van Gateshead achter zich om £ 11k aan geld van de belastingbetaler uit te betalen waarmee de kosten van het gerecht gedekt werden, wiens reactie neerkwam op hevige onwetendheid. In de rechtbank kon geen van de functionarissen van de Raad uitleggen wat 5G is; en hun leidende regeringsdeskundige weigerde de hoorzitting bij te wonen.

De rechter verklaarde onomwonden aan Mark: “Het publiek heeft het recht om te weten.”

Het geheime 5G-uitrolprobleem in Gateshead is nu officieel van openbaar belang en zal worden behandeld als een mijlpaal voor andere mensen om de uitspraak van het Hof te gebruiken om hun gemeenteraden uit te dagen. We weten dat Surrey, Westminster en Luton allemaal deze giftige Magnetron EMVtoepassingen hebben geïnstalleerd op hun nieuwe LED-straatverlichting.
We weten nu dat, zelfs als deze
toepassingen momenteel 2G, 3G of 4G zijn, ze 5G kunnen worden ingeschakeld door een ‘lens’ in te stellen die de frequentie ‘focust’.

De rechter verklaarde Mark Steele als een geloofwaardige expert en ingenieur op het gebied van EMV- en GSM-technologieën, wat bewijst dat de Gemeenteraad van Gateshead aansprakelijk is voor corruptie, het publiek misleidt, mensen ziek laat worden en Mark Steam en andere 5G-implementaties in diskrediet probeert te brengen. Gemeenteraden in Engeland worstelen op dit moment, meer dan 50% is bijna failliet omdat meer dan de helft van hun middelen wordt besteed aan de toename van sociale zorg voor volwassenen, dus elk leveranciersvoorstel met de belofte van meer inkomsten is onweerstaanbaar.

Smart City-bedrijven gaan naar Gemeenten met verbazingwekkende futuristische presentaties waarin de eerste stap wordt beschreven, namelijk het installeren van de 5G-infrastructuur, dat wil zeggen de lantaarnpalen op straten en snelwegen. De voordelen zijn 24/7 politietoezicht dat muren doorkijkt; slimme verkeersborden; 4k live streaming onderweg; onbemande voertuigen en openbaar vervoer; mobiele virtuele realiteit; mobiele augmented reality; en een snelle verbinding voor het nieuwe hersenimplantaat van Elon Musk, genaamd de Neuralink, waardoor mensen het internet in hun gedachten krijgen.

Al deze kenmerken zijn allemaal een natte droom voor de gemeente-raden die de eersten zijn om Smart City’s te worden omdat ze in staat zullen zijn om de belastingen te verhogen en de lokale economie in theorie zal laten floreren. In werkelijkheid is er wereldwijd wetenschappelijk bewijs dat EMF, RF, 3G, 4G, 5G, WiFI en WiGIG kanker veroorzaken, bijen doden, dieren in het wild verdrijven en de kwaliteit van leven van mensen verlagen. Allemaal omdat big business zegt dat het goed is voor de mensen, en ze blijven ons alle gevaren van voortdurend gebruik in de directe nabijheid en op de huid misleiden, laat staan ​​wat 5G echt is, namelijk een effectief slagveldwapen.

We weten dat de Gemeenteraad van Gateshead niet de enige instantie is die het publiek misleidt over de uitrol van de 5G en het lijkt er al een paar jaar op. De gemeenteraden van Luton, Surrey en Westminster zijn de volgende, samen met alle instanties die deze toepassingen die door bepaalde bedrijven worden geïnstalleerd (we laten je zelf nadenken en onderzoeken welke betrokken bedrijven bedrijven zijn).     Wie betaalt er voor deze 5G-implementaties? Wie heeft toestemming gegeven namens het volk? Wie heeft onderzoek gedaan om de veiligheid van de nieuwe infrastructuur te bewijzen?     

Zoals gewoonlijk worden deze belangrijke kwesties door de media en begunstigden doorverkocht aan grote bedrijven. Maar deze zullen spoedig onze woede zien, zoals nu deze uitspraak recht doet. De hel zal in Groot-Brittannië losbreken en we zullen het gevecht aangaan. We ZULLEN NIET het zwijgen worden opgelegd, en u zult onze lichamen en het lichaam van onze familie niet opzettelijk vergiftigen met Klasse 1-straling – WIJ STEMMEN NIET IN.

Mark Steele van https://www.saveusnow.org.uk spant zich in een groot deel van zijn leven in voor deze gerechtigheid. gemaakt Het zijn mensen zoals Mark en iedereen die betrokken raakt , die een verschil maken in ons leven.De 6 onderstaande links zijn voldoende bewijs om iedereen te overtuigen wat er om ons heen gebeurt zonder onze toestemming. 

1. Zie het videobewijs van de giftige 5G-signalen van Gateshead

2. 18 nieuwe wetenschappelijke studies 


3. 3D-mapping met behulp van WIFI en 5G

4. Midlands 5G-uitrolplannen

5. Lekkende bedrijfspresentatie over de gevaren van 5G-masten

“In landen met EMF-limieten die aanzienlijk lager liggen dan de internationale wetenschapsgebaseerde ICNIRP-limieten, zal de uitrol van 5G-netwerken een groot probleem zijn.”:

6. Elon Musk’s ‘5G-paraplu‘ die is gepland voor de atmosfeer van de aarde zonder onze toestemming: © 2018 Smombie Gate Alle rechten voorbehouden

Maar liefst 8040 wetenschappers uit meer dan 63 landen trekken aan de noodbel tégen 5G! de overheid (en mainstream media) doet alsof haar neus bloedt.

Teken de petitie ook… !