Maurice de Hond; “We worden onnodig bang gemaakt!”

Conclusies:

– Er is sprake van massahysterie in Nederland
– Er komt geen tweede golf aan Corona-patienten
– En de anderhalvemeter economie haalt niets uit en gaat niet werken

Aldus, Maurice de Hond Wiens IPadscholen ik hiermee langzaam zou kunnen gaan vergeven… Je kunt die scholen/kinderen wellicht nog redden…

Neem gerust contact op, dan praat ik je bij!

Dank Maurice voor je eerlijke verhaal, wat blijkbaar bijzonder nodig is. En welkom bij Café Weltschmerz wat veel meer mooie onderwerpen aankaart welke ook nodig op de agenda mogen…. !!
Je waant je in erg goed gezelschap! Welkom

http://https://www.youtube.com/watch?v=yKqnvvJBb5c&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0lh-dc9f18tBt8o_6Qu8Zd8bBB8c7tWn3o8Q1mnLyftWWnp0j2VMN_pQc

Trump schaart zich achter Maurice de Hond:

http://http://www.https.com//leefbewust.nu/trump-virus-zal-verdwijnen-zonder-vaccinaties/

 

Gerenommeerde Forensische Arts Vernietigt Media ‘Killer Virus’, Niemand is Gestorven aan COVID-19 Zonder Eerdere Ziektes

Prominent hoogleraar forensische geneeskunde Klaus Püschel heeft uitgebreide ervaring met autopsie van personen die zijn overleden met het Chinese coronavirus in Hamburg, Duitsland. Tijdens een verschijning op de Duitse televisie verbaasde de professor het publiek door te beweren dat de hysterie over het coronavirus “volledig overdreven” is, aangezien alle dodelijke slachtoffers die hij onderzocht ernstige eerdere ziekten hadden die spoedig zouden leiden tot de dood met of zonder het virus. Püschel verklaarde dat er geen “dodelijk virus” is. 

Sinds de pandemie begon, autopsieerden het hoofd van de forensische geneeskunde van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf en zijn team de mensen die in Hamburg stierven in verband met het coronavirus. Volgens Püschel hadden alle overledenen minstens één eerdere ziekte. ‘Als dit hard klinkt,’ zei Püschel , ‘zouden ze in de loop van dit jaar allemaal zijn gestorven.’ Ongeveer 80 procent van de meer dan 140 onderzochte mensen leed aan hart- en vaatziekten. De gemiddelde leeftijd van de doden is 80 jaar. 

Püschel sloeg de onverantwoordelijke en alarmerende propaganda van de Duitse bondskanselier Angela Merkel tegen het coronavirus:

‘Ik denk dat het echt volkomen ongepast is als een president zijn volk vertelt dat we in oorlog zijn, of als de Duitse kanselier de situatie vergelijkt met de laatste wereldoorlog.’

“Geen dodelijk virus”

Gezonde mensen moeten niet bang zijn voor infectie: “De angst dat dit een dodelijk virus is en dat velen eraan zullen sterven, is volledig overdreven”, zegt Püschel. “We moeten duidelijk maken dat we niet in een glazen kast willen zitten. We kunnen ons niet tegen alles beschermen. En dit virus is een relatief laag risico. ‘ Het virus is ook geenszins een doodvonnis voor ouderen en zieken. ‘De meesten zullen de ziekte daar overleven’, zei Püschel.

‘Dit virus beïnvloedt ons leven op een overdreven manier. Dit staat niet in verhouding tot het risico van het virus ‘, zegt de gerenommeerde medisch onderzoeker. “Ik ben ervan overtuigd dat corona-sterfte zich niet eens zal voelen als een piek in de jaarlijkse sterfte.” Er is geen reden voor doodsangst in verband met de verspreiding van de ziekte in de regio Hamburg.

Püschel pleit voor de opening van de kinderdagverblijven

Püschel ziet geen bijzondere gevaren voor de meeste mensen met het nieuwe coronavirus: “Vooral kinderen, adolescenten, de beroepsbevolking zal deze ziekte normaal gesproken zonder schade overleven.” 

Daarom pleit Püschel ook voor de opening van kinderdagverblijven en scholen:

“De algemene ervaring is dat de kinderen niet bijzonder ziek worden, de pubers niet bijzonder ziek worden. Er zijn zelfs geen aanwijzingen dat het speciale strooiers zijn. ” De bevolking moest leven met het virus: “We moeten er op een bepaalde manier vrienden mee maken, ermee omgaan, zoals met griep en andere infecties.”

De arts onderstreepte het belang om te bepalen of patiënten aan het virus stierven in plaats van aan het virus . Autopsies die in het buitenland zijn uitgevoerd, geven een relatief duidelijk beeld.

Dr. Püschel heeft het gebrek aan transparantie aangepakt als het gaat om het opnemen van dodelijke slachtoffers in de virustol :

“Er wordt bijvoorbeeld onvoldoende informatie over uitzonderlijke gevallen openbaar gemaakt. Sommige patiënten die zijn overleden, kunnen worden geclassificeerd als sterfgevallen aan het coronavirus, hoewel ze in werkelijkheid zijn overleden aan een niet-verwante ziekte.

 

Zoals de arts uitlegde, waren veel patiënten die bezweken aan de ziekte erg oud, rokers, zwaarlijvig of hadden reeds bestaande aandoeningen zoals diabetes. Levensstijl, leeftijd en andere ziekten zijn daarom nauw verbonden met hogere risico’s, concludeerde hij. 

Bron: https://www.telegramnl.eu/al-het-nieuws/corona/gerenommeerde-forensische-arts-vernietigt-media-killer-virus-niemand-is-gestorven-aan-covid-19-zonder-eerdere-ziektes/

n deze video ziet u Dr. Heiko Schöning die de bevolking van Duitsland, en wereldwijd, wil waarschuwen voor de desinformatie over COVID19.

Vertaald:

“Het “coronavirus” virus van dit jaar, het SARS-CoV2,valt onder de seizoensgebonden griepvirussen. En dat is goed nieuws! De maatregelen die wij allemaal beleven hebben NIETS met het bestrijden van dit virus te maken.”

“Maar het slechte nieuws is dat het land in staat van angst leeft. We hebben niet de pest.. Het wordt tijd dat we gaan beseffen dat we middenin een wereldwijde misdaad zitten.”

“Coronamaatregelen zijn oplichterij en zwendel. Als bewijsvoering hebben wij uitvoerige interviews afgelegd met o.a. Wodarg, maar nog veel meer. U kunt alles in .pdf downloaden. Doe het snel voordat zelfs het internet zich tegen ons gaat keren.”

Dr. Schöning is onderdeel van een groep artsen uit Hamburg die gezamenlijk een website hebben opgericht en een krant met een oplage van ruim 300.000.

Andere artsen die zich hebben verzameld:

Walter Weber, Arzt –

Heiko Schöning, Arzt –

Olav Müller-Liebenau, Arzt –

Marc Fiddike, Arzt –

Axel Arlt, Arzt –

ärtze für Aufklärung

Deze video is een fragment uit een ruim 50 minuten durende persconferentie:

Artsen: Wij hebben een eed afgelegd: Corona is zwendel!

https://www.youtube.com/watch?v=9X7P4-lRcl0

Volledige persconferentie:

https://www.youtube.com/watch?v=r6RcsAsDKKA

De motivatie:

(Te zien bij het artikel.)

Alles is ook te downloaden via .pdf.

Zie hier de video en daaronder de links naar de betreffende website (die u heel makkelijk in het Nederlands kunt zetten door rechts bovenin uw browser op vertalen te drukken).

ärtze für Aufklärung (https://www.xn--rzte-fr-aufklrung-pqbn68b.de/)”

https://commonsensetv.nl/wij-dokters-hebben-een-eed-afgelegd-en-moeten-mensen-waarschuwen-corona-is-zwendel/

https://www.youtube.com/watch?v=9X7P4-lRcl0&feature=youtu.be

Universitair onderzoek: Corona lockdown blijkt volslagen nutteloos


Zelfs in Italië wijkt het coronavirus op geen enkele wijze af van een normale griep epidemie in dat land’ – Na VS gaat ook Israël (met ruim 30 x minder doden dan door een normale griep) economie weer stapsgewijs opstarten – Is corona een dekmantel voor een verhulde nieuwe bailout van de failliete banken?

—————————————————————————————————————————————-

02.50 uur) – De lockdown maatregelen, streng of ‘intelligent’, kunnen onmiddellijk worden opgeheven. Dat is althans de uitkomst van een onderzoek van een professor van de Universiteit van Tel Aviv. Hij legde de cijfers van de verspreiding van het coronavirus in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Italië, Israël, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en Spanje naast elkaar. Wat blijkt: het virus gedraagt zich ongeacht de genomen maatregelen overal exact hetzelfde, zowel in landen met zeer strenge quarantaine zoals Spanje en Italië, als in Zweden, dat amper social distancing invoerde. Dat betekent dat het verwoesten van de economie, zoals nu ook in Nederland gebeurt, totaal onnodig is, en onmiddellijk kan worden teruggedraaid.

‘Virus gedraagt zich overal identiek, lockdown of geen lockdown’

In alle getroffen landen vertoont corona hetzelfde infectiepatroon. In de 6e week piekt het aantal besmettingen, waarna het virus in week 8 weer snel op zijn retour gaat. Professor Yitzhak Ben Israël, tevens lid van de adviesraad van Teva Parmaceutical Industries, zegt dat dit aantoont dat de verspreiding van het virus niet wordt beïnvloed door quarantaine maatregelen. ‘Zelfs in landen waar geen lockdowns zijn neemt het aantal besmettingen af, op dezelfde wijze als in landen waar wel lockdowns zijn.’

De verspreiding van het coronavirus blijkt bovendien niet exponentieel te zijn. Dat is alleen pal na de uitbraak het geval, maar na ongeveer 8 weken ebt dat in snel tempo weg. De reden waarom het coronavirus overal een vast patroon vertoont, en zich helemaal niets gelegen laat liggen aan lockdowns, social distancing, of juist het ontbreken daarvan, is vooralsnog onbekend.

‘Er zijn wel speculaties,’ reageerde de professor. ‘Misschien heeft dat met het klimaat te maken, of misschien heeft het virus zijn eigen levenscyclus.’

‘Corona sterfte Italië niet erger dan bij eerdere griep uitbraken’

Maar hoe zit het dan met het sterftepercentage van 12% in Italië? (Nederland: 11,3%) ‘Het gezondheidssysteem in Italië heeft problemen die niets te maken hebben met het coronavirus. In 2017 stortte het ook al eens in, toen door de griep.’ De huidige coronasterfte wijkt dan ook niets af van de gebruikelijke zeer hoogte sterfte door griep in het Zuid Europese land.

Bron:

https://www.xandernieuws.net/algemeen/universitair-onderzoek-legt-landen-naast-elkaar-lockdown-blijkt-volslagen-nutteloos/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *