De ongevraagde bijwerking van de smartphone

Overgenomen stukje van internet…:

De smartphone

Een smartphone heeft een heel verslavend effect omdat het eigenlijk virtual reality in jouw bewustzijn is, maar het is wel een heel handig apparaat.
 —–
Je kunt supersnel communiceren, je bankgegevens bekijken, een appje sturen, de hele reutemeteut, eigenlijk alles, dus het is echt een geweldig apparaat.
 —-
Ik heb ook helemaal niks tegen het apparaat ik zeg alleen maar van ‘jongens er is iets aan de hand en dat heeft met software te maken en de chip die er in zit en die ons neurobewustzijn manipuleert’.

– Het duurt nog geen 3 jaar en dan gaat het hele dossier open, het gaat uitlekken, het gaat naar buiten komen. Maar dan is het al zover operationeel dat datgene waar het eigenlijk over gaat, de screening van je neurobewustzijn, dat is dan al voltooid!

– En hier zijn al zoveel wetenschappelijke onderzoeken over, dus wat scelaire golven en blue light technology met je doen. Dat zijn gewoon de feiten, de patenten liggen er gewoon. De patenten liggen er niet voor niks. Niet omdat het niet bestaat.

Je moet niet vergeten dat in een tijd waarin we nu als mensheid doorgaan naar een soort technologische samenleving, daar zijn we nu nog niet hoor, maar de technologische tijdlijnen die er liggen, dat is echt puur technologie.
De lijnen daar naartoe worden ingeleid door ons analoge organische bewustzijn bloot te stellen aan inlees-systemen!

Dus we worden gescand, we worden gelezen en het wordt ook opgeslagen.
We worden ook gemanipuleerd door die signalen, zodat je gemoedstoestand verandert naar gelang je met de telefoon belt.

En dat heeft te maken met de chips en de apps. Dat zijn allemaal gewoon feiten.

Dus het is aan iedereen zelf om dit onzin te vinden of om er dieper en groter internationale rapporten over te lezen.

Ik denk dat als je voelt dat je erdoor bestuurd wordt of dat er iets aan de hand is, dan is het gewoon goed om op een gegeven moment dat ding weg te doen en te kijken naar hoe je je voelt zonder dat apparaat.

Ik heb zelf ook een aantal mensen in mijn omgeving die zeiden ‘wat een onzin en dit en dat, het was allemaal flauwekul, het is gewoon een telefoon’.
Ik zei ‘ja dat klopt’.

En toen zijn die mensen op een gegeven moment toch de telefoon aan de kant gaan leggen en ze gaven het schoorvoetend toe. Na een paar weken merkten ze dat ze een heel ander mens werden.

Er verdween iets uit hun bewustzijn en dat heeft te maken met de robotisering. Het zijn bepaalde lagen in het brein die worden aangesproken door die technologie, in de cloud en in je hoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *