En toen ontdekte ik dat het erger was dan ik dacht….


Heerlijk! Een vakantie in Frankrijk, speciaal op een stralingsarme plek. Eens even kijken welke vooroordelen er mogelijk zijn ingeslopen in mijn beleving van wat er allemaal veranderd in een stralingsbelaste omgeving (om mijn huis staan een aantal zendmasten en veel buren met Wifi).

Gisteren nog opgestaan in deze verrukkelijke omgeving…

… Wauw!! Wat een rust, wat een heerlijke verademende plek. Zonder bereik zelfs! Er waren drie dagen aan vooraf gegaan voordat ik langzaam al m’n spieren vanzelf voelde ontspannen en de connectie met mijn zachte hart, lichaam en de kosmos maakte zoals deze me vroeger gewoon waren.

Maar ik merk in één dag terug dat deze connectie direct verdwenen is. Mijn gedachten waren in Frankrijk helder, ik kon me focussen en diepe verbindingen/betekenis voelen aan de dingen die ik dacht. Een helder licht wat me hielp om, net zoals vroeger gedachten en belevenissen in hun context te plaatsen en hierdoor krachtig en bezield mijn pad te voelen in het krachtenveld van het bestaan….

Maar in Nederland voel ik dat licht niet mijn kruin instromen, hier is enkel een snijdende druk. Raak de focus kwijt en de talloze hulpmiddelen die ik heb gekocht helpen hierin niet.

Wat zijn we aan het doen???

Tot 2G was het nog oké, daarna zijn we doorgeschoten en betalen we een enorme prijs voor onze mobiele bereikbaarheid. KAPPEN MET DIE OPENBARE MAGNETRON! In Frankrijk had ik internet gewoon aan een kabeltje zonder straling op een laptopje. Ik mistte NIKS! en voelde me krachtig en in staat om bergen te verzetten…. Nu krijg ik amper 3 stevige gedachten achter elkaar en dan dwaalt het af…

We creëren met Wifi en 3/4G langzaam een magnetron van onze leefomgeving, waarbij onze neurologische, spirituele en empathische vermogens langzaam het onderspit delven. Niet eerder hebben we ons nest zozeer vervuilt. Wie durft het te zien, en in te grijpen?

Marloes van Mensvoort
Verminder Electrosmog

34 Studies die schadelijke effecten aantonen van Wifi

Overzicht van wat er in andere landen gebeurt ten aanzien van straling

Petitie, Nieuwsbrief en Tips

Afschermen van je huis

9 gedachten over “En toen ontdekte ik dat het erger was dan ik dacht….

  1. Beste Marloes

    Het is erg en wordt steeds erger. Overal en Nergens. En doordat ook je weerstand en de schommeling van je weerstand ook meespeelt is daar de tijd van nu met gigantische toename van ziektes. De toxische apparaten stapelen zich op en dan stapelen ze zich nog meer op. Dan staan ze aan en dan weer uit. En de hersenen worden ziek en de mensen krijgen loze gedachtes,zijn zot en verzot op van alles wat ze nog zotter maakt. zotter en zieker, botter en brutaler. En rijk wordt men ervan. Rijk zo rijk dat men gaat over lijken en ja. De”men” of de “zij” wie zijn dat. de zotte collectieve apparatenmakers. Het ultieme wapen bijna klaar 5G. Nog even en dan straks de druk aan de frequente knop en de mens in de evolutie gaat kapot.

  2. Geheugen gaat achteruit ge vergeet meer ziek gevoel hoofdpijn je hebt altijd dat griep gevoel ik heb minder energie en verlies dat snel ook, druk in je hoofd en op je ogen ik had dat nooit zo de Wifi das echt een mensen killer, en maakt van de mensen wandelende zombie’s meer en meer voelen de mensen zich ziek voor mijn part mag die wifi antenne ontploffen de ogen van de mensen beginnen open te gaan hoe meer mensen er ziek worden en verdwijnen hoe liever de killerclub dat heeft ;dat mijn is mijn gedacht Annette

  3. Wat jij hebt, had ik ook-in behoorlijke mate. Ook mijn huis met anti-stralingsapp. volgebouwd. Tot ik van de huisarts hoorde dat Vitamine B6 ook behoorlijk van dit soort klachten kan geven. Ik ben onmiddellijk met mijn Multi Vitamine -pil gestopt en ik voelde me de volgende dag al een stuk beter.

  4. Ik heb kortgeleden een programma gezien waarop werd aangetoond dat de straling niet schadelijk is en overal hetzelfde is, ook als je je hele huis afschermd…wie heeft er dan gelijk???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *