De hekken sluiten. Wil iedereen die in staat is zijn medemens te verraden wat afstand van mij nemen.

(Bericht zoals ik het voel en deel, en jou misschien inspireer om iets vergelijkbaars te gaan doen/neerzetten…)!


IK KIES VOOR VRIJHEID EN EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID EN EEN TOEKOMST MEER IN VERBINDING MET ELKAAR EN DE NATUUR.

We hebben een keuze, en mijn keuze is gemaakt… Hieronder een oproep aan mijn medemens die gaat voor controle en volgzaamheid… nu met corona, dadelijk een app.. en daarna A.I.

DE HEKKEN SLUITEN…

Wil iedereen die het in zich heeft om de medemens te verklikken als deze zich niet helemaal aan de regeltjes houdt zich aub NU wat meer van mij (hier stond; van mijn tijdlijn op facebook)  verwijderen…Wij gaan nu echt een ander pad!!
DANK!

Waarschijnlijk wensen we een vergelijkbare toekomst… van een mooie groene planeet met vredige mensen in harmonie met elkaar en de omgeving… Echter de weg om deze te bereiken is heel anders… Jullie gaan voor controle nu… en ik/wij geloven in verbinden, doorvoelen en beleven… Door niet buiten te sluiten, maar in te sluiten…. en daarvoor samen van binnenuit te helen… Dat geeft wel (voorlopig) de wereld heel anders vorm. Misschien en hopelijk kunnen we uiteindelijk weer bij elkaar komen. ik zie dat het dubbel is, dat uit elkaar gaan omdat we kiezen voor insluiten en toch voelt het als nu de koers voor mij/ons. We kunnen er nog weleens een gesprek of meer aan wijden..

Van hieruit wens ik respect voor de wereld waarin ik wil leven en zal daarbij rekening houden met de groep die andere wensen heeft… Maak je je daarover geen enkel zorgen beste broeders en zusters… Als je mij respectvol aangeeft wat jij nodig hebt (Dat ik afstand van jou en je familie hou en mijn Corona-plek op de IC afsta?) dan heb je hiervoor mijn akkoord zal ik andersom ook aangeven wat ik nodig heb… en als de bereidheid er is, en bij mij is deze er zeker, dan gaan we er samen wel uitkomen

Voorlopig woon ik nog in een gewoon huis. Onze keuzes kunnen zich verenigen met leven in een bestaand stadsdeel of dorp. En hopenlijk zijn er plaatsen waar wij ons mogen vestigen vanuit onze kernwaarden. Het proces om dit te verduidelijken mag ook nog plaatsvinden, wat dat betreft zijn we kleuters die voor het eerst op eigen benen staan. Wanneer ons iets gaat worden opgedongen (en ik hoop niet dat jullie zo onmenselijk gaan zijn/worden) en het er echt op aankomt en ik ga meer ‘moeten’ om dit te behouden (verplichte vaccinatie, chip, device, app of gezichtsherkenning of wat dan ook wat ons in een gareel moet houden) zal ik er echter voor kiezen om eerder naar de eenvoud terug te gaan dan om mee te gaan en vast te houden aan deze leefvorm en hiervoor offers te brengen (mn data afstaan en laten regiseren in een slimme controle stad vol zenders, camera’s en controlemechanismen). In dat geval zal ons grote avontuur dan echt beginnen (met veel voorstadia al) en ik hoop dat ik er dan de energie nog voor heb…Toch rest mij geen andere keus.

Graag ontmoet ik je later voor een respectvolle dialoog hoe we harmonieus en met respect voor elkaars idealen naast elkaar kunnen gaan wonen.. We zullen minder prikkels willen en minder techniek, omdat we onze eigen interne techniek weer zo graag heropleven en zullen conflicten anders oplosen dan met strijd omdat we weten dat een ander mens slechts een spiegel is van ons eigen innerlijk en tekorten… en we best conflicten kunnen hebben, maar bovenal dankbaar zullen zijn om van elkaar te kunnen leren. We zullen een eigen ruimte willen (steden, dorpen, heuvels, of gronden…) en vragen je daarmee rekening te houden en ons toe te staan onze eigen space met onze waarden op te bouwen en onze ruimte te respecteren en met rust te laten wanneer jullie technieken zich verzwaren. in dat geval zal je van ons dan verder geen last hebben… en anders vinden we een manier voor een goede verstandhouding en jij en je kinderen zijn altijd welkom voor een vakantie of een mooie avond met ons.

Dank voor alle uitwisseling en het leren van elkaar…Het ga je goed in het parralelle universum… !!

In de mijne geen klikspanen…Je behoort tot een andere groep, en dat is helemaal ok. Ik geef te weinig om materie om offers hiervoor te doen. ondanks dat ik het ook spannend vindt, geniet ik van vrijheid en de kosmische wil om zich te bemoeien met mijn leven…Ik ben banger voor het verlies hiervan dan dat ik ben voor de dood… dat heeft niets met geen respect hebben voor een ander te maken, het is een verschil in waarden… Het leven op de aarde is voor mij enkel boeiend met vrijheid…. omdat dat de enige vorm is waarin mijn bezieling kan/wil bestaan…
Dank voor je begrip en respect om dan (afstand te nemen) en nu uit deze ‘groep’ te gaan.

(Als je zin hebt kun je hieronder nog je naam of een groet kwijt voor je vertrekt…)

AHE!

Wees altijd welkom als je in de toekomst deze overweging beter begrijpt en aan wilt haken… !!

Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *