Waar blijft het spotje? “Het houdt niet op, niet vanzelf!”

 

                              sssst.jpg
     Waar blijft het spotje…: ‘Het houdt niet op?’ “ Niet vanzelf… “

Even wat verhalen die ik omwille van het leed wat bij andere gespaard kan blijven deel voor het grotere publiek. Wifi maakt meer kapot dan je lief is!

Een greep uit de verhalen die ik duizenden heb…
Vorige week cliënt S. met regelmatig hevige hoofdpijn. Zit extreem vast in de spieren van nek (spinalis, semispinalis) en schouders. Met de shiatsu lukt het goed om dit geheel wat losser te maken, maar waardoor zit het (telkens opnieuw) zo vast? Ik vraag haar of ze weet hoe dat dat komt. Ze geeft direct aan dat ze de gehele dag met haar mobiel op de bank zit… Ze geeft er zelf de woorden aan dat haar contact met haar mobiel eigenlijk haar hele leven ís… Daarna kijkt me strak aan … dan schrikt ze ervan omdat het waar is…  er komt een traantje bij. Als ik nav hiervan en haar hevige klachten wat over straling vertel blijkt dat ze op de bank thuis waar ze continu zit nog geen halve meter bij haar router vandaan zit… Ze geeft aan nooit geen emoties meer te hebben/uitten, heeft jarenlang niet meer gehuild, al haar spieren zitten vast, ze is totaal verstijfd en woont enkel in haar hoofd… en later blijkt dat ook de box van haar 6 maanden oude (erg onrustige) baby direct naast de wifirouter, naast de bank staat.. Ze voelt vanuit haar oermoeder dat ze iets beters wil creëren voor haar kind en gaat direct aan de slag om te kijken wat ze kan doen om die situatie te verbeteren maar voelt zich ook enigszins verslagen zich realiserend dat ze verslaafd is aan haar telefoon. Ze bedankt me heel hartelijk en gaat zich er zeker verder in verdiepen. In januari komt ze terug…

cellphone       

Twee weken terug nieuwe cliënt. Hevig slaapprobleem. In de afgelopen 4 jaar amper nog goed geslapen. Nooit meer dan 3 uurtjes per nacht, altijd enorm licht en een piekerend niet stil te krijgen hoofd. Bij huisarts geweest en verschillende pillen geprobeerd, naast vervelende bijwerkingen weinig gunstig effect. Gestopt. Altijd moe. Ten eind raad.

snijdend
..
Na doorvragen op allerlei gebied, blijkt dat sinds 4 jaar een Dect telefoon op haar nachtkastje staat. Nooit aan gedacht, maar ze vind het logisch dat ze minimaal gaat proberen haar slaapkamer ook op dit vlak rust te geven. Draadtelefoon geplaatst. Twee dagen erna krijg ik bericht dat ze de afgelopen nacht goed geslapen heeft. Haar hoofd is rustiger. Nu twee weken later is haar slaapprobleem vrijwel geheel verdwenen. Ze heeft weer energie. We hebben de Shiatsu gestaakt.

straling kind
Vier weken geleden. Marokkaanse dame komt met haar zoontje van 8. Zij heeft veel stress, slaap/concentratieproblemen, oorsuizen en erg vastzittende spieren in de nek (longissimus, splenius capitis) en schouders. Lieve zoontje hyperactief / concentratieproblemen.

Na enkele shiatsu behandelingen waar ze telkens erg van opknapt vraagt ze zich af of haar woning eigenlijk wel zo goed is. Ze had al eens van straling gehoord en heeft gezien dat ik daar veel van weet en door m’n behandelingen vertrouwd ze mijn gevoeligheid/innerlijk weten en vraagt of ik bij haar in huis wil kijken hoe eigenlijk het hiermee zit. Dat kan.. We lopen in de avond haar huis door en schrikken vooral van een aantal mega sterke zenders die naast haar bank staan. De meter slaat op tilt. Ik heb haar verteld wat alternatieven zijn en na wederom een nacht slecht slapen besluit ze de beruchte stekkers eruit te halen. Dan maar geen draadloos internet, maar gewoon met een kabeltje aan de laptop. De digitale Tv router (Wow! Wat een geweld komt daaraf!) gaat enkel aan als ze daadwerkelijk tv kijken.

marok

Drie dagen later tref ik haar en haar zoontje weer…
Ze zijn beide energiek, blij en verrast… Het zoontje heeft de afgelopen drie avonden rustig met een boekje op de bank zitten lezen… Dat heeft hij de afgelopen 3 jaar nog nooit gedaan!!!??? Vanwege de continue onrust in zijn lijf (ADHD dachten ze). Hij voelt duidelijk verschil als de router aan of uit staat. Hij verteld me dat zijn hoofd opeens veel rustiger is. Tot een paar dagen terug had hij heel vaak dat hij naar de keuken liep en dan daar niet meer wist waarvoor… Dat had hij nu niet meer. Hij wilde nu graag met zijn moeder een afspraak maken dat de router (tv en wifi) alleen nog maar in de vakantie aanging. Ze zijn aan het kijken of ze terug kabels aan kunnen leggen. Na drie weken zijn ook haar oorsuizen geheel verdwenen.

—————————————

Ik begin er meestal niet over. Vaak brengt de shiatsu zelf al een bewustwording op gang dat lichaamssignalen onderdeel zijn van een veel grotere wijsheid. Dat deze signalen serieus mogen worden genomen, omdat zij de sleutel zijn voor een vitalere toekomst. Naast dat voelen cliënten dat ik meer zie dan ik kan weten en neemt het open staan voor andere oplossingen dan pillen met de dag toe. Eigenlijk is daardoor het reinigen en vrij maken van de ether waarin je woont dan een logische stap. Als er geen innerlijke rust kan zijn omdat het qua frequenties niet in orde is, dan vind je nergens rust en ben je enorm bevattelijk voor verslavingen, welke dan ook.
Het bovenstaande is zomaar een selectie van de vele verhalen welke hier in m’n praktijk plaatsvinden, maar als deze mensen bij mij komen… Hoeveel meer mensen komen er dan bij andere therapeuten met onnodig slapeloze nachten van Dect, gsm, en of Wifistraling? Een waas in het hoofd en ‘onrust’ in het lijf of een ADHD diagnose van een ziekmakende experia- of horizonbox. Doordat NIEMAND nog de overheid ze wijst op deze mogelijke oorzaak welke in bovengenoemende gevallen drie keer raak was.

 

Marloes* Zelf huistelefoon aan kabel, internet op laptopje aan kabel, geen wifi en geen smartphone, maar een oud mobieltje 🙂

Was getekend, Marloes van Mensvoort
                        

Nieuwetijdsdenker, Shiatsu Therapie Den Bosch,

Verminder Electrosmog.nl (teken en deel ook!)

14 gedachten over “Waar blijft het spotje? “Het houdt niet op, niet vanzelf!”

 1. Hallo, Ik wil jullie bewust attenderen op aardingsmatten,-muismatten, lakens,–doeken.
  Zo kun je toch meedoen met van alles, en zorg je heel goed voor jezelf.
  Is iets minder ingewikkeld, alleen moet je wel even sparen.
  Sukses verder met alles.

  • Dag Rian, dankje. We kennen ze. Ik zoek altijd naar een plek met fijne aarde energie, dan is er geen aardingshulp nodig… Wat ik verder merk is als ik slaap op zo’n aardingsmat, dat ik extra onrust voel. Alsof ik een soort bliksemafleider ben. Technisch gezien ben ik dat dan ook omdat lading de weg van de minste weerstand kiest en dus naar mijn lijf trekt (op de mat). Maar voor sommige mensen helpt het wat.

 2. Ik ben hier ook zeer in geïnteresseerd;slaap slecht en spierpijnen.

  Hierbij gaat het signaal van het internet over het electriciteitsnetwerk met behulp van speciale adapters die in het stopcontact worden gestoken.
  Deze zijn ook verkrijgbaar met een ingebouwde Wifi module die aan en af kan worden gezet.

  Bevalt dat?

  • Dag R. Dank voor je bericht. Je bedoelt waarschijnlijk het systeem dan DLAN heet. Voor hoogfrequente straling is dat een uitkomst, maar voor Dirty Electricity (verstoring van de frequenties op je stroomnet) niet.
   Wil je het echt rustig hebben kies dan voor kabelinternet en zet de Wifi uit. Groetjes, Marloes

 3. Yes, dankjewel voor je stukje. Herinnert me eraan bewust te blijven op wat er om me heen qua straling is en hoeveel invloed dat hebben kan. Ik woon helaas tegenover de zendmast van Hilversum Media Park. Heb pasgeleden internet gekregen en de monteur gevraagd de wifi voor me uit te zetten en t alleen over de kabel te doen. Fijn! En ook alleen een oud mobieltje hier, geen smartphone. 🙂
  Ik ga eens even doorlezen om te zien wat ik nog meer kan doen. Stapje voor stapje..

 4. Hallo Leendert,
  Ik heb ook een Experia,maar V8 met 2 Telefoonaansluitingen 3 knopjes aan de zijkant, druk ik op deze knopjes gebeurd er niets.Hiervoor had ik een andere Experiabox,daar kon ik de wifi inderdaad via zo een knopje uitzetten.Hierop zit Power-Wireless-Voice-Broadband-Internet-T.V. geen Wifi staat erop.En hoe bekabel je alles.?????? Hoe leg je dat een vrouw uit.Mijn laptop is
  ook met snoer verbonden aan Experia box bij Ethernet nr.1,dus de wifi zou uit moeten zijn.
  Dank alsjeblieft reageert ,maar wanneer.Mijn email mag duidelijk gemaakt worden.

 5. Hallo Marloes,

  Ons internet zetten wij ’s nachts uit door de stekker van de router eruit te halen. Mijn man vindt het eigenlijk onzin. Volgens hem hebben de buren router versterkers en dringen de stralen ook ons huis binnen. Ik vraag me inderdaad af of dat zo is. De straling van de buren kun je toch niet op een simpele manier tegenhouden.

  Groetjes,
  Sandra

  • Mannen 😉

   Straling neemt heel snel (quadratisch) af, alles wat je dichtbij doet aan verbeteringen, maakt een enorm verschil. Wat de buren doen bij jou in huis valt meestal wel mee. Is dat toch heel veel (omdat router tegen de muur staat aan de kant van het hoofdeinde van jullie bed of zo), dan kun je je muur afschermen met speciale stralingswerende verf. Succes!

 6. Mooi, belangrijk en duidelijk verhaal en ook een mooie achternaam Mensvoort, voortleven, voortgang van mensheid. werken aan een beter leven. Wij, de woongroep Contact & muziek, hebben ook geen wifi, maar wel last van de wifi’s van de buren, echt niet normaal. We hebben een vitalizer van water die het water weer met trillingen in de oorspronkelijke staat brengt. De straling aan de voorkant van ons huis is sterk vanwege een zendmast van een mobiele netwerkbeheerder op de kerk. Wij hebben een pagina op onze website http://www.contactmuziek.nl/gezond-en-duurzaam.html, waar aan het einde ook iets over straling en de computer. lieve groeten Leonoor

 7. Ook modems met uitgeschakelde wifi en adsl-kabels geven electrosmog, zij het een heel stuk minder.
  Aan te bevelen is om zo min mogelijk te computeren, en wanneer men dat doet een ruime afstand van het beeldscherm en de pc te houden.
  Verder om erop te letten dat stroom-, adsl-, telefoon-, video- ( vga/dvi/hdmi ) en audio- kabels niet over elkaar heen te laten lopen.
  Oude mobieltjes produceren meer straling dan smart-phones ofschoon uit studies lijkt te volgen dat men eerder hersen- en keel- kanker krijgt van de laatste telefoons.
  Ik gebruik wanneer echt nodig ook een oud mobieltje maar altijd met de luidspreker aan, en hou het onding dan minimaal 2 meter van het lijf.
  Wat vaste telefoons betreft, de draadloze “dect” is helemaal te gek voor woorden.

 8. Dag Marloes,

  Een Experia v9 box gebruiken we hier zelf met daarop 4 computers en twee telefoons (met verschillende nummers aangesloten via VoiP). Volkomen veilig. Het geheim: alles bekabeld en de WiFi uitgezet (knopje aan de zijkant indrukken).

  Groetjes,
  Leendert

  • Wij zoeken ook naar een oplossing voor ons wifikastje. Het is hier thuis rel omdat ik geen wifi meer wil, maar mijn kinderen willen overal op hun smartphone bereik hebben en mijn man wil op zijn tablet.
   Wij kregen nu volgend voorstel::

   Ik heb even bekeken wat de alternatieven voor Wifi zijn.
   Een powerline installatie lijkt mij de beste optie.
   Hierbij gaat het signaal van het internet over het electriciteitsnetwerk met behulp van speciale adapters die in het stopcontact worden gestoken.
   Deze zijn ook verkrijgbaar met een ingebouwde Wifi module die aan en af kan worden gezet.
   Concreet zouden jullie dan vier modules nodig hebben.
   – Computer Bert / Stien (1 module met 2 poorten)
   – Computers kinderen ( 2 modules waarvan 1 met Wifi)
   – Internet router (1 module)

   Heeft iemand hier al van gehoord en resultaten over ?

   • Dag,
    Kijk eens op de website van http://www.elektrohealth.nl. Nuchter advies en mogelijk oplossing voor je wifikastje,
    Wat je zelf kunt doen: in de software van je router het zendvermogen van je router verlagen van 100 procent naar bijv. 25 procent. Je hebt dan gewoon overal bereik, alleen niet meer 300 meter verderop. Hoeft ook niet tenslotte. Verder kun je in hetzelfde programma je wifi als het goed is uitschakelen op bepaalde tijden: bijv. 23.00 uur-7.00 uur. Dan heb je ’s nachts geen signaal. Dit kun je ook aan je buren vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *