Interesse in een domeinnaam?

Ik heb me ooit eerder verdiept in Google en in hoe vindbaar te zijn/worden.
Omdat ik jaren terug nog niet precies wist waar mijn aandacht en energie naartoe zou gaan en ik altijd in mogelijkheden denk, had ik alvast wat mooie domeinnamen gereserveerd.

Domeinnamen kunnen als je vindbaar wilt zijn met je activiteiten zorgen dat het ook gaat lukken. Wist je dat namen welke letterlijk gebruikt worden als zoekwoorden veruit het beste zijn en dan vooral samen met een extensie .nl, .org, .net of .com kunnen ervoor zorgen dat je werkelijk op de eerste pagina van Google komt, wat in het geval van hotels of webshops het verschil tussen leven of ‘dood’ is…


Inmiddels zijn er veel mensen die zich naast het bijdragen aan stralingsbewustzijn ook bezighouden met verschillende commerciĆ«lere diensten. Vandaar dat ik verkoop overweeg. Mogelijk zit hier een domeinnaam bij welke je eigenlijk wel graag zou willen hebben. Laat het me dan weten…

www.chronischmoe.nl
www.dectzonderstraling.nl
www.digitaledetox.org
www.electrosensitief.nl
www.gezondwonen.net
www.meterhuren.nl
www.slaapprobleem.net
www.stralingmeterhuren.nl
www.stralingmeterkopen.nl
www.stralingsmeterkopen.nl
www.stralingsarmetelefoon.nl
www.stralingsbewust.com
www.stralingsgevoelig.nl
www.stralingsmeter.net
www.telefoonstraling.nl


BIEDEN

Aangezien mijn werk nog veelal uit mijn eigen zak komt, bied ik deze hierbij te koop aan, voor de goede zaak. šŸ™‚ De persoon met het hoogste bod voor een naam, mag deze kopen. Je kunt je bod uitbrengen via actie@verminder-electrosmog.nl
Schrijf daarbij duidelijk om welke domeinnaam het gaat en doe Ć©Ć©nmalig je uiterste bod. De inschrijving sluit op 15 Mei 2019. Overigens hoef ik ze niet kwijt, je weet het nooit voor de toekomst en goeie namen worden schaarser.

Laat maar weten welke je wilt en wat je ervoor over hebt.

Mail: (kopiƫren en plakken) actie@verminder-electrosmog.nl