“Ik verbaas me …….. !” Eveline van Dongen

Ik verbaas me
Ik verbaas me over deze hele intelligente lockdown en de versoepeling die nergens op slaat.
Ik verbaas me over de berichtgeving die ons wegzet als onnozele kleine kinderen.
Ik verbaas me over termen als het nieuwe normaal en de 1,5 meter samenleving.

📍 Ik verbaas me over de bizarre angstpropaganda en de immuunsysteem-ondermijnende regels.
Ik verbaas me over de eenzijdige aanpak van de overheid en de focus op een vaccin als redding.
Ik verbaas me over de overheid en de Main Stream Media die ieder tegengeluid rücksichtslos de mond snoeren en de boodschappers ervan zelfs publiekelijk te schande maken.
Ik verbaas me over dat diezelfde media en de overheid ieder positief geluid kunnen censureren, maar nog steeds de verspreiding van kinderporno niet kunnen tegengaan.

📍 Ik verbaas me over de snelheid waarmee noodwetten die volledig ingaan tegen onze grondrechten en mensenrechten er doorheen worden gedrukt.
Ik verbaas me over het feit dat compleet onduidelijk is wat het doel van deze wetten is, op welke data ze zijn gebaseerd en voor hoe lang ze gelden.
Ik verbaas me dat dit via de Wet Openbaarheid Bestuur nu ook niet meer kan worden opengegooid.
Ik verbaas me over de manier waarop succesberichten uit andere landen niet eens worden vermeld in de MSM.
Ik verbaas me over het feit dat diezelfde media en de overheid nauwelijks praten over Obamagate, kinderhandel, de Qanons of white hats, en de vele protesten in andere landen tegen de lockdowns overal.
Ik verbaas me erover dat zij zich in stilzwijgen hullen als het gaat over de weg die de VS, maar ook bijvoorbeeld Afrika inslaat ten aanzien van het beleid van de WHO.

📍 Ik verbaas me over de enorme machtspositie die Bill Gates heeft in de wereld, niet alleen ten aanzien van gezondheidszorg, de WHO en vele andere globalistische organisatie, maar ook voor wat betreft bijvoorbeeld de agricultuur en farmaceutische industrie.
Ik verbaas me over het feit dat links dan wel rechtsom trackingmogelijkheden worden ingezet.
Ik verbaas me dat 5G wordt uitgerold ondanks rechtszaken en voldoende wetenschappelijk bewijs dat dit schadelijk is.
Ik verbaas me over dat ze dit hebben opgelost door te zeggen dat 5G noodzakelijk is in de strijd tegen corona.
Ik verbaas me over dat vele landen blijkbaar dezelfde persvoorlichter en tekstschrijver hebben.
Ik verbaas me over dit mockingbird systeem en dat niet iedereen dit ziet.

📍Ik verbaas me over politie en handhavers die ogenschijnlijk zonder nadenken de regels (hardhandig) opvolgen.
Ik verbaas me over artsen die doen wat ze wordt opgedragen in plaats van wat ze hebben geleerd door opleiding en ervaring.
Ik verbaas me over de mensen die overal in mee gaan, trots oplossingen presenteren voor deze nieuwe maatschappij en er soms zelfs een slaatje uit lijken te willen slaan.

Ik verbaas me eigenlijk over heel veel dingen momenteel.
Dit is nog maar een tipje van de ijsberg.

📍 Ik verbaas me echter ook over de apathische, dan wel volgzame houding van velen.
Ik verbaas me over de mensen die nu al uitkijken naar een terrasje pakken of bioscoopbezoek onder deze bizarre maatregelen.
Ik verbaas me over de mensen die zich vrijwillig opsluiten in hun huizen.
Ik verbaas me over de mensen die er zelfs popcorn bij pakken en zeggen trust the plan.
Ik verbaas me over de zichzelf benoemde wakkere mens die anders denkenden wegzet als slapende schapen.
Ik verbaas me over dat er bij velen blijkbaar slechts één weg is en dat ieder tegengeluid of iedere vraag wordt afgeketst onder het mom van angst of nog niet wakker.

📍 Maar ik verbaas me nog het meest over de zichzelf noemende spirituele mens die, als ik me hierover verbaas, enigszins boos maak en soms zelfs verdrietig en gefrustreerd erdoor wordt, dat zij me dan zeggen dat ik innerlijk werk te doen heb.

Ja dat klopt dat heb ik. Wie niet? Dat gaat je hele leven door. En dat doe ik ook iedere keer als mij iets raakt. Daarmee heel ik een stukje van mijn kindpijn en daarmee een stukje van het collectief.

Maar betekent dat dat de rest er niet is? Dat alles goed is? Dat alles liefde is? Dat als we met zijn allen in de zen-houding gaan zitten de wereld vanzelf mooier wordt?

Ik geloof zeker in de kracht van positief denken en de kracht van collectieve meditatie is omvangrijk.

💎 Bewustzijn is echter vooral ook vol vertrouwen het donker in durven stappen, bereid om daar je licht te laten stralen.

💎 Dat betekent dus ook zaken aankaarten, vragen stellen, onderzoek doen, analyseren, invoelen en delen. Zo kunnen we ruimte creëren voor de waarheid, voor dat wat voor ons allemaal waar is.

💎 Ontwaken is niet alle shit in de wereld weten, het is niet roeptoeteren wie gelijk heeft, het is niet in overgave stil zitten met een big smile terwijl de rest van de mensheid lijdt en het is niet zonder nadenken iemand volgen of op een redder wachten.

💎 Ontwaken is ook niet wegkijken of negeren voor het leed, nog eraan meedoen. Ontwaken vraagt van jou niet iedere dag je overal in te verdiepen, het vraagt je niet om continu alles in frage te stellen, het vraagt je ook niet een antwoord te hebben op iedere vraag of je overal druk om te maken.

💎 Ontwaken is bewust worden van wie jij bent, van je essentie, van je ziel, van je Godsbewustzijn.

💎 Ontwaken is vanuit de verbinding met jouw kern gaan staan, jouw plekje in nemen en zo samen in liefde en verbinding de waarheid tonen aan de ander, aan een ieder die met het licht dat jij uitstraalt zijn weg door het duister kan vinden naar het licht in hemzelf.

💎 Dat is ontwaken.
Dat doen we samen.
Jij en ik. Wij zijn één.

Dus verbaas je vooral, dat is de weg naar een nieuwe wereld, een wereld waarin bewustzijn, verbinding en liefde centraal staan. 💗

Liefs, Eveline van Dongen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *