Tv-debat over ‘BIOLOGISCHE EFFECTEN VAN STRALING’

Geef je nu op met vroegboekkorting om verzekerd te zijn van een plekje bij de derde HealingSoundMovement Tv-debat over ‘BIOLOGISCHE EFFECTEN VAN STRALING’ met o.a. de speciale gasten dr. ir. Michiel Haas (Professor TU Delft, NIBE, auteur van het boek ‘ ElektroStress & Gezondheid), dr. Leendert Vriens (natuurkundige, webmaster van StopUMTS.nl) en Hayo Bol (natuurgeneeskundig therapeut, Floww consulent). Aanmelden en betaling a 10 Euro p.p. voor 19 april via info@healingsoundmovement.com (Let op: als je vooruit betaalt voor drie personen dan is de derde persoon gratis; de entree is 15 euro p.p. aan de deur op de dag zelf).

Zondag 21 april, 14-17 uur (zaal open 13.30) in de mooie theaterzaal van ‘ t Podium te Kudelstaart (Kudelstaart ligt naast Aalsmeer, half uur rijden van Amsterdam of Haarlem!)

http://www.healingsoundmovement.com/news/124/biologische-effecten-van-straling-3e-hsm-tv-debat-21-april-met-o.a.-michiel-haas-en-leendert.html

3 gedachten over “Tv-debat over ‘BIOLOGISCHE EFFECTEN VAN STRALING’

 1. Ja , en dat zodat jonge meiden de hele dag kunnen babbbelen over onzin en andere ouwehoeren.
  Waarom kan dit? Simpel omdat er weer geld aan verdiend kan worden. Wat een onzin , maar over dit soort
  belachelijke dingen wordt niet gediscussieerd in de politiek. Ze moeten het over zogenaamd belangrijkere
  zaken hebben zoals bijv. de straks onbetaalbare ziektekosten . Stelletje dombo’s en mongolen. Wat zit er eigenlijk in hún hoofd. Niets natuurlijk maar maakt het uit met zulke salarissen. Vraag me af waarom mensen niets te zeggen hebben in de politiek, democratie werkt allang niet meer . Power to the people!

 2. Waarom blijven DECT telefoons stralen? Ook als je de telefoon NIET gebruikt… Welke idioot verzint zoiets?
  Waarom mogen die apparaten gewoon worden blijven verkocht? Net als wifi?
  Waarom 10 UMTS antennes aan onze kerktoren?

  Waarom?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *