Waar is het alternatief …?

Overgenomen van de initiatiefnemers van ‘Vrij & Verantwoordelijk’ (Hun site is nog in de maak)

Vrij en Verantwoordelijk

Wij zijn ontstaan uit de noodzaak om ruimte voor onszelf te behouden en creëren nu er basisrechten in de verdrukking komen. We zijn een beweging en hebben geen leider. Onze overlegstructuren moeten nog gevormd worden. Iedereen die de coronamiddelen (inclusief het vaccin) erger vinden dan de kwaal is welkom. Wat zeker is is dat we als ongevaccineerden merken dat we gediscrimineerd worden en we passen voor zo’n tweederangsburgersschap. Als men niet met ons wil samenleven, zorg dan dat er plek is/blijft voor ons om normaal door te kunnen blijven leven. In principe zijn we bereid om gewoon alle verplichtingen/belastingen etc op ons te nemen, zoals ieder ander. Hiermee blijven ook onze rechten behouden. Doch, hebben we er geen moeite mee om langzaam onafhankelijker te worden. Een eigen schoolsysteem, zorgverzekering, voedselvoorziening, geld-/ruilsysteem en nieuwe besluitvormingstechnieken behoren tot onze ambitie.

Als jij je vrij en verantwoordelijk gedraagt (op een sociale volwassen manier doorleeft zonder vaccin) en iemand spreekt je daarop aan, verwijs hen dan door naar deze site. Stoort men zich aan ons, dan is het misschien goed om na te denken over een eigen plek / gemeente / provincie waar wij door kunnen leven, want men kan nu eenmaal niet om ons heen, en demoniseren van een minderheidsgroep, zoals wel geprobeerd wordt door de politiek en de media, is nu eenmaal geen optie.

Amen.

3 gedachten over “Waar is het alternatief …?

 1. Hai!!

  We zijn in Maastricht bezig, naast ons kerkgenootschap, (waarmee we nu een dik jaar 2 wekelijks samenkomen ; lezingen, uitwisselen, studie, netwerken, steunen en liefhebben en nu ook met Tijdbank…) met het oprichten van een IBBO in Maastricht
  IBBO is Ik Ben Bewust Onderwijs en is 10 jaar geleden in Geleen gestart. Er zijn nu 4 scholen en 5 in oprichting waarvan deze in Maastricht. Na de zomer gaan we starten.
  https://www.ibbo.eu/
  In het pand van de school komt ook een `Gezondheidshuis`.
  We bouwen Vrij en Verantwoordelijk!
  Hartelijk dank voor de nieuwsbrieven en heel veel succes met Vrij en Verantwoordelijk.
  We houden contact

  Liefs Olivia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 7 =