SLOVENIËRS STEMMEN VOORLOPIG VÓÓR HET LEVEN, TEGEN 5G! CONGRATULATIONS!!


In Slovenië is 5G in januari 2020 tijdelijk stop gezet als eerste land, ook Zwitserland heeft de uitrol gestopt .

Nieuwe verkiezingen in Slovenië zijn dit voorjaar (waarschijnlijk in april) met 5G als belangrijkste kwestie.

Bron: https://toknow.uk/5g-moratorium-slovenia-votes-for-life-at-least-for-now/?fbclid=IwAR15c4wXGd4d9ridYFVlrv1cEDI6WJxloJQPzbjV-ys1VVcvyTlNvPix8n0

en hier: https://www.ekapija.com/en/news/2808859/slovenia-stops-implementation-of-5g-technology?fbclid=IwAR1SYh7pL14eZhLndPplZOzseBu6OnhKgLu5CZYcxnGKsaULeZg5IMuaxNM

en hier: https://ehtrust.org/slovenia-halts-5g-to-investigate-health-and-safety/?fbclid=IwAR1SbyDW9NItm1GxzuA04pI6KbUwNSoZwE8_xbBkipzG_usgqcGTOdvogxs

Slovenië is gestopt met 5G

Dankzij voldoende wetenschappelijk onderzoek om de negatieve effecten van elektromagnetische straling op de menselijke gezondheid, de natuur en het milieu te kunnen verwachten. Kiest Slovenië met grote meerderheid van stemmen voor een Moratorium op de introductie van 5G op basis van het voorzorgsbeginsel.

De Sloveense overheid :

“Verbod op het gebruik van wifi-technologie in kleuterscholen, scholen, ziekenhuizen, verpleeghuizen en in alle openbare instellingen en een moratorium op 5G uitrol”

31 januari 2020 

5G Moratorium
door; Sofia Varya

www.5gSpaceAppeal.org

Afgelopen vrijdag,….
toen mensen uit 250 steden zich aan het voorbereiden waren op de eerste wereldwijde Protestdag tegen 5G, werd Slovenië het eerste land ter wereld dat 5G weigerde, althans tijdelijk, vanwege bezwaren van wetenschappers en het publiek.

Het Ministerie van Bestuurszaken had een vier uur durende openbare raadpleging over de stralingsaspecten in het kader van het waarborgen van de werking van 5G-technologieën bijeengeroepen. Onder de sprekers waren Gregor Kos, voorzitter van de politieke partij, Za zdravo družbo (Voor een Gezonde Samenleving), en Igor Šajn van Stavbbna biologija Slovenije (Bouwbiologie van Slovenië).

De vier uur durende vergadering duurde zes uur. De minister van Openbaar Bestuur, Rudy Medved, kondigde aan dat Slovenië de implementatie van 5G in zijn land officieel uitstelt “vanwege mogelijke gezondheidseffecten van EMV’s”.

Maandag is de premier van Slovenië afgetreden, wat betekent dat er nieuwe verkiezingen zullen worden gehouden, waarschijnlijk in april, en dat 5G de belangrijkste kwestie zal zijn voor de politieke partij van Gregor Kos bij de verkiezingen.

Op 10 maart zal zijn partij wetenschappelijke deskundigen uit andere landen uitnodigen voor een evenement van de hele dag over de gevolgen van 5G (en electrosmog) voor de gezondheid en het milieu, dat zal plaatsvinden in de Nationale Raad van Slovenië (het Hogerhuis van het Parlement) en rechtstreeks op de nationale televisie zal worden uitgezonden.

Well done Slovenia!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *