Don’t make me come down there …!! GOD


De ENIGE reden dat winkels geen kleine groepen mensen mogen ontvangen maar wel alles voor de deur af mogen geven, dit heeft NIETS met gezondheid te maken, is dat ALLES DIGITALER MOET worden.

 
Winkelier heeft in plaats van fysiek werk met klantencontact nu de hele dag een computer voor de neus waarop hij foto’s upload, z’n arsenaal uitbreid met camera’s en geluidssystemen… en een volautmatisch boekingssysteem.
 
Bij de cafetaria twijfelde laatst een dame die oog en oog met de patatbakker stond, of ze voor de deur mocht bestellen of dat ze moest bellen. Ze verontschudligde zich bijna dat ze niet gebeld had… daar waar je dat eerst zou voelen als je gebeld werd in een fysieke ontmoeting…
Het digitale / de artificial werkelijkheid moet de echte over gaan nemen…. Hij moet mooier en aantrekkelijker worden dan de gewone (gebruik filters voor je foto’s) gemakkelijker, toegankelijker en op den duur meer echt lijken/voelen.
 
Daarna zijn we het contact met onze/de natuur echt verloren en kunnen ze ons meenemen en bespelen in een grote zeepbel/nepwereld waar we met oppervlakkige dopamineprikkels tevreden en in het gareel worden gehouden… We voelen ons koning, maar zijn slaaf van een systeem, met een externe macht.. die bang is en daarom alles wil controleren. Zingeving maken we ons niet druk over, we weten namelijk niet meer waar god is dan…
 
Gevoelens en emoties zijn lastige dingen, veel te persoonlijjk, liever onderdrukt en continu afgeleid met extern vermaak en prikkels.
 
Ons lichaam vol nog van onontdekte wijsheid, waarmee we ons verbonden weten met de medemens, aarde de kosmos en de verfijning in de natuur, en alles van binnen al hebben wat we nodig hebben, zijn we dan kwijt.
 
Snap het… en maak je eigen keuzes <3
 
Lach vrolijk zonder mondkapje naar je winkelier.. geef hem een knipoog en een fooitje.. en leg uit dat we het spel doorzien en samen iets beters gaan verzinnen <3
 
STAY HUMAN <3


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *