Loop zaterdag op 25 januari mee met de wereldwijde mars tegen 5G, vóór een mooie toekomst!

START 13:00 op de DAM in Amsterdam


Op 25 Januari zal er een vreedzame mars gelopen worden tegen de invoering van 5G, of liever gezegd: er wordt gelopen vóór
handhaving van het voorzorgsprincipe. Meld je aan.

“In geval van risico op ernstige of onomkeerbare schade, moet de afwezigheid van absolute wetenschappelijke zekerheid niet als excuus dienen voor het uitstellen van effectieve maatregelen om aantasting van het leefmilieu te voorkomen…”

Bovenstaande is een citaat uit het voorzorgsprincipe, opgesteld tijdens de conferentie over de biodiversiteit van Rio (1992).

Het voorzorgsprincipe wil zoveel zeggen als: zolang de veiligheid van 5G voor mens, dier en plant níet wetenschappelijk is aangetoond, moet ook níet tot 5G-plaatsing worden overgaan.

Onze regering heeft dit voorzorgsprincipe al jaren geleden aan haar laars gelapt, aangezien er al testen gedaan worden met 5G-masten. Niet dat veel mensen dat weten, maar dat is ook de bedoeling. Daar komt alleen maar onrust van, zullen veel gemeentes gedacht hebben.

Werelddoelen

Invoering van 5G is onderdeel van de 17 duurzame werelddoelen, die zouden leiden tot een betere en duurzamere wereld (zie doel nummer 9). Klinkt allemaal heel mooi, maar is dat wel zo? En hoe zit het eigenlijk met de privacy?

Uit betrouwbare bron hoorde ik, dat in Brazilië 5G in handen is gevallen van het leger en ze op die manier alle inwoners in de gaten houdt. Over privacy gesproken… Wil Nederland ook die kant op?

Medische experts waarschuwen

Huisarts Magali Koelman schreef onlangs een helder artikel over de invloed van 5G op onze gezondheid. Ook stelde zij een smeekbede op die ondertekend is door 376 wetenschappers. Duitse artsen voerden een paar maanden geleden actie in Stuttgart. Dat is goed om te horen, maar waar blijven onze Nederlandse artsen?

Voor zorgprofessionals, journalisten en politici die wetenschappelijke experts over dit onderwerp willen horen praten zijn er lezingen op YouTube van professor Martin L. Pall, professor Olle Johansson, epidemiologe Devra Lee Davis, de medici dr. Sharon Goldberg, drs. Jan van Gils en dr. Hugo Schooneveld en anderen.

Global Protest Day 5G

Breed protest

Een recent Nederlands interview met de voorzitter van de stichting EHS is hier te zien. En notabene de voormalig baas van Microsoft Canada heeft in het openbaar gewaarschuwd voor 3-, 4- en 5G.

Ook de bekende organisatie Friends of the Earth, waar Milieudefensie ook onderdeel van is, deed een paar maanden geleden eveneens een oproep om 5G te stoppen.

Acties

Een compilatie van acties die afgelopen jaar wereldwijd plaats vonden kan je hier bekijken.

Dat ook bijen en andere insecten de weg kwijtraken van electrosmog wordt al jaren onder het tapijt geveegd. Met 5G wordt dat niet minder, maar eerder méér.

Lees dit maar: Amsterdam; van walhalla voor bijen naar 5G techneutenstad.

Dus bijen-imkers, waar blijven jullie?

Flyers

Hieronder links naar enkele 5G-flyers om te delen met je omgeving. En sla daarbij vooral de jongeren niet over. Alle Greta’s en Naomi’s zijn welkom om mee te lopen.

Mijn eigen flyer

Flyer Eerlijk over straling

Flyer van de Alertgroepen

En de flyer van Mine Yapar

Meedoen en aanmelden

Komt allen naar de mars tegen 5G!

Meld je aan via het volgende e-mailadres afkomstig van deze site.

Ik wens een ieder plezier en succes met de voorbereidingen voor de wereldwijde mars tegen 5G en vóór een mooie toekomst!

Marije Freeve