Gezond Wonen

Gezond Wonen

 

Huizen te koop – GELDERLAND

MARIËNVELDE – De Witte Rieteweg 23

Binnen de kern van het mooie kerkdorp Mariënvelde gelegen. Stralingsarme vrijstaande bungalow met aangebouwde garage en opslagruimte, bergruimte en carport. Bouwjaar: 1966
Perceel oppervlak: 403 m2 Inhoud: 568 m3
Meer informatie op Funda
Vraagprijs: € 209.000
(0,00 op de hf stralingsmeter, zendmasten op 3 km)


MARIËNVELDE – De Witte Rietenweg 30 

Te koop een groot half vrijstaand woonhuis in Mariënvelde met eventueel bij te kopen vrijstaande stenen schuur (15 m x 9 m) op 195 m² grond. De ruime woning is gebouwd omstreeks 1900 en gerenoveerd in 1966. Het pand heeft een inhoud van ca. 460 m3 en een woonoppervlakte van ca. 140 m2. De totale perceelsgrootte bedraagt 237 m2 (excl. perceel vrijstaande garage à 195 m²)
Vraagprijs € 199.000
Meer informatie op Funda
(0,0 op de hoogfrequente stralingsmeter, 3 km vanaf zendmasten)

Huizen te koop – NOORD HOLLAND


WIERINGEN | Vraagprijs: € 365.000

De ruime, lichte woning met garage aan de Gemeenelandsweg 17D staat aan de rand van de bebouwing van het dorp Hippolytushoef, met uitzicht op weilanden, de dijk aan de Waddenzee, op een ruim perceel van ca. 882 m2. (De directe omgeving is zeer stralingsarm: slechts een paar microwatt/m2. De dichtstbijzijnde antenne is op 1,4 km. Het huis is laagfrequent aangepast (o.a. verlichting met gelijkspanningsinstallatie, netvrijschakelaars, ingangsfilter en goede aarde). HF afscherming op bovenverdieping, geschikt voor hooggevoeligen)

EXTRA INFO: Benedenverdieping: Woonkamer en eetkamer met eikenhouten planken op betonvloer; open keuken en bijkeuken betegeld, toilet, hal met houten trap; opp. 10m bij 8m  + ruime garage met dak-overstek. Mooie grote tuin rondom de woning en terras op het zuiden.

Bovenverdieping met twee grote dakkapellen, betonvloer: grote slaapkamer met balkon (evt. eenvoudig in twee ruime kamers te verdelen) en werkkamer, beide met plavuizen; kleinere slaapkamer, badkamer met wastafel, bad, douche en toilet. Daarboven een vliering.

Installaties: Hete luchtverwarming, geiser, mechanische ventilatie, gelijkspanningsinstallatie.

Het is een huis met zodanige indeling dat het eventueel in 2-en gesplitst kan, al moet er dan wel wat aangepast worden. Ook is het terrein groot genoeg om er een Tiny House bij te plaatsen. Uitbreiding woning met een serieus bijgebouw is haalbaar, zie bestemmingsplan: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.1911.BPHippolytushoef-va01/r_NL.IMRO.1911.BPHippolytushoef-va01_0022Wonen.html

Meer informatie bij verkopers: cvanvuuren@outlook.nl

Huizen te koop – FRANKRIJK


Klooster in Zuid Frankrijk
Vraagprijs € 400.000 – € 750.000 Veel opknapwerk, ruimte voor zeker 8 mensen op kortere termijn te wonen, na nvestering voor meer. (Stralingsarm dal)

Meer informatie: actie@verminder-electrosmog.nl

Huizen te huur

Wil je stralingsarm (-rijk) samenwonen in een Klooster in Brabant?
De Kapucijnen broeders willen wel de begraafplaats in de mega grote tuin in eigendom behouden, en het sobere karakter van het complex behouden. Er is een afgesloten privé-bos en steigerplaats aan het water. Totaal 254 meter bij 120 meter. Er zijn ook bijgebouwen met elektra en stromend water. Achter de grote biologische groentetuin is een pesthuisje zonder elektra.

De vastgoed eigenaar wil het geheel of gedeeltelijk verhuren. Ze hebben het voor symbolisch bedrag van 1 euro gekocht en gaan het verbouwen.
Eigenaar is vastgoed en bouwbedrijf Roelofs en Haase met video. Als zij bereidt zijn er zelfstandige woonruimtes van te maken kun je huursubsidie krijgen.
http://roelofs-en-haase.nl/projecten/emmausklooster-velp/
Zie overzicht van antenneregister Zendmast op 820 meter.
Google maps :

Ellie: “Ik ken het klooster omdat ik er zelf tijdelijk heb gewoond. Ik ga ervoor. Als we wat willen opzetten voor elekro-gevoeligen/bewusten moeten we snel actie ondernemen.
Laat weten of je op de hoogte gehouden wilt worden en wat of je kunt bijdragen.
Voor bezichtiging met vastgoedmakelaar is het handig om mensen erbij te hebben die
verstand hebben van bouw renovatie en straling meten.”

Met vriendelijke groet
Ellie van den Berg
Meer informatie: pmellie@protonmail.com
Tel 0850021385

www.wifivrij.nl


MEER TIPS? Meldt ze ons!!! 
actie@verminder-electrosmog.nl