Gezond Wonen

Gezond Wonen

 

Huizen te koop – GELDERLAND


MARIËNVELDE – De Witte Rieteweg 23

Binnen de kern van het mooie kerkdorp Mariënvelde gelegen. Stralingsarme vrijstaande bungalow met aangebouwde garage en opslagruimte, bergruimte en carport. Bouwjaar: 1966
Perceel oppervlak: 403 m2 Inhoud: 568 m3
Meer informatie op Funda
Vraagprijs: € 209.000
(0,00 op de hf stralingsmeter, zendmasten op 3 km)


MARIËNVELDE – De Witte Rietenweg 30 

Te koop een groot half vrijstaand woonhuis in Mariënvelde met eventueel bij te kopen vrijstaande stenen schuur (15 m x 9 m) op 195 m² grond. De ruime woning is gebouwd omstreeks 1900 en gerenoveerd in 1966. Het pand heeft een inhoud van ca. 460 m3 en een woonoppervlakte van ca. 140 m2. De totale perceelsgrootte bedraagt 237 m2 (excl. perceel vrijstaande garage à 195 m²)
Vraagprijs € 199.000
Meer informatie op Funda
(0,0 op de hoogfrequente stralingsmeter, 3 km vanaf zendmasten)

Huizen te koop – DRENTHE

Darp – Westerlaan 6
Klein huis op een schitterende plek. Compleet stralingsarm dorp (0,0 op de hf teller!!) en aan twee kanten grenzend aan de bossen… Echt een unieke plek! Wees er snel bij…
Vraagprijs € 175.000.
Meer informatie op Funda


Darp – Ruiterweg 6
Nog een unieke plek (Woonboerderij met paardenstallen) staat al even te koop voor een wat groter budget!!! Midden tussen de bossen zonder een zendmast, dus wss ook heel gezond wonen met 0,0 hf straling op de teller.
Met bijna 14.000 m2 grond eromheen zit je wss de komende eeuw nog stralingsarm (dan vooral afhankelijk van je eigen keuzes).
Vraagprijs: € 589.500
Meer informatie op Funda

Huizen te koop – FRANKRIJK


Klooster in Zuid Frankrijk
Vraagprijs € 400.000 – € 750.000 Veel opknapwerk, ruimte voor zeker 8 mensen op kortere termijn te wonen, na verbouwing voor meer. (Stralingsarm dal)

Meer informatie: actie@verminder-electrosmog.nl

Huizen te huur

Wil je stralingsarm (-rijk) samenwonen in een Klooster in Brabant?
De Kapucijnen broeders willen wel de begraafplaats in de mega grote tuin in eigendom behouden, en het sobere karakter van het complex behouden. Er is een afgesloten privé-bos en steigerplaats aan het water. Totaal 254 meter bij 120 meter. Er zijn ook bijgebouwen met elektra en stromend water. Achter de grote biologische groentetuin is een pesthuisje zonder elektra.

De vastgoed eigenaar wil het geheel of gedeeltelijk verhuren. Ze hebben het voor symbolisch bedrag van 1 euro gekocht en gaan het verbouwen.
Eigenaar is vastgoed en bouwbedrijf Roelofs en Haase met video. Als zij bereidt zijn er zelfstandige woonruimtes van te maken kun je huursubsidie krijgen.
Zie overzicht van antenneregister Zendmast op 820 meter.
 
Google maps :
 
Ellie: “Ik ken het klooster omdat ik er zelf tijdelijk heb gewoond. Ik ga ervoor. Als we wat willen opzetten voor elekro-gevoeligen/bewusten moeten we snel actie ondernemen.
Laat weten of je op de hoogte gehouden wilt worden en wat of je kunt bijdragen.
Voor bezichtiging met vastgoedmakelaar is het handig om mensen erbij te hebben die
verstand hebben van bouw renovatie en straling meten.”

Met vriendelijke groet
Ellie van den Berg
Meer informatie: pmellie@protonmail.com
Tel 0850021385

www.wifivrij.nl


MEER TIPS? Meldt ze ons!!! 
actie@verminder-electrosmog.nl