Beste Docu tot nu toe!!!

wp-mobielIs straling ‘gefährlich’ of niet? Hieronder een documentaire van een Duits onafhankelijk tv station waarin alle feiten, zoals ze ook voor Nederland gelden, worden aangestipt.

Als je een woordje Duits kunt dan raad ik je deze van harte aan!!!

Klik op de afbeelding.

 

 

3 gedachten over “Beste Docu tot nu toe!!!

 1. Great post. I was checking continuously this blog and I am impressed!
  Very helpful info specially the last part 🙂 I care for such info much.
  I was looking for this certain info for a long
  time. Thank you and best of luck.

 2. Bij facebook ben ik onder mijn eigen naam een foto album begonnen met naam “Elektromagnetische Vervuiling” waarin de kooi van Faraday aan de orde komt en hoe moeilijk het is om die in een gewone ( huur ) woning te bouwen. Als bescherming bedoeld tegen de elektromagnetische vervuiling veroorzaakt door mobiele telefonie en mobiel internet.

  Maar nu even wat anders:

  Vanuit de Astronomie komt deze info. De zon veroorzaakt bij alle planeten in ons zonnestelsel, die een gasvormige atmosfeer hebben stormen en onweders met behulp van microgolfstraling.
  Met mobiele telefonie en mobiel internet is de Aarde nu binnen het microgolfgebied al 1000 keer helderder gaan stralen als de zon.
  Sinds de komst van mobiele telefonie en mobiel internet is het klimaat systeem van de Aarde in een versnelling gekomen en wordt zo door de mobiele telecommunicatie stormen en onweders op gebracht.
  Bij het laatste noodweer van 27 Juli j.l. was ik buiten aan het schuilen en ik zag verdacht veel bliksems inslaan in de buurt van UMTS masten. Als straks het G4 netwerk en Ziggo aan de slag gaan met hun extreme plannen dan zullen extreme weerpatronen geen uitzondering meer vormen maar regelmaat worden.
  Ikzelf hou mijn hart wel vast. Het gaat de hel op aarde vormen….

  Tot hier dan even mijn bericht…

  Met vriendelijke groeten van Jacques Mols.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *