Brief aan het Ministerie

Afgelopen week is er een mooie brief de deur uit gegaan. Deze is geïnitieerd door Alja Hoeksema uit de Partij Mens en Spirit. Hier ook te horen in een mooie lezing welke zij eerder verzorgde op De Nationale Stralingsdag. Deze partij is een van de weinigen welke een menswaardig standpunt en überhaupt visie durft te verwoorden op dit belangrijke thema. Zij staan al vanaf het begin achter onze petitie en hebben in samenspraak met een aantal andere partijen zoals Stop Umts en Zendmastprotest in de afgelopen weken een brief geformuleerd waarop de nalatigheid van het huidige beleid aan de kaak wordt gesteld en de tekortkomingen in nieuwe aandachtspunten worden verwoord. Het precieze beleid mag nog vormkrijgen en daar staan zowel zij als wij als anderen eventueel klaar om in te springen voor hulp.

De brief is naast een aantal partijen ook ondertekend door een heel aantal artsen en andere medici.

Wellicht kan deze lijst ondertekenaars in de loop van de tijd groeien. Mocht u uw naam graag toegevoegd zien onderaan deze mooie brief, geef dan even een bericht op alja.hoeksema@mensenspirit.nl en dan passen zij deze aan.

open brief Alara

Wij danken Alja met dit initiatief en zijn erg blij met deze duidelijke oproep.

Hopelijk erkent het Ministerie haar nalatigheid en wordt er ingezet op een zorgvuldiger beleid met oog op onze toekomst.

4 gedachten over “Brief aan het Ministerie

  1. Een goede actie, blij om te horen dat er mensen zijn die zich daarvoor willen inzetten. Het loopt de spuigaten uit met al die masten.
    Heb al een lange tijd hevige krampen in mijn hoofd en voel mij vreselijk moe. Vele kastanje bomen voor mijn deur begeven het , de meeste zijn al dood. Heb een vermoede dat de straling hier schuldig aan is. Wil ook graag op de lijst worden vermeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *