Na deze 5 fragmenten kun je niet anders dan concluderen dat je wordt misleid.

Begrijpen hoe we met hulp van een vervelend virus wat niet dodelijker is dan een stevige griep in een complete controlestaat worden geduwd.

Met deze 5 linkjes (bekijk ze rustig) kun je niet anders dan concluderen dat jij (en heel veel anderen) wordt bespeeld.
Heb je nog wat toe te voegen? Doe het eronder….

1. Corona is echt niet dodelijker dan griep
Van Dissel zegt in deze verwijderde live-video dat corona is niet dodelijker is dan een stevige griep. IFR > 0,5% (3min50)

2. Wees er zeker van de de IC’s het niet aan kunnen.
Volgens Gommers hoeft de IC capaciteit niet worden uitgebreid op 3 oktober 2020.

3. Klaag dan dat er niets is gedaan.
Een half jaar verder is hij boos dat er geen extra IC beden zijn gecreërd. Het kon dus gewoon, maar 65 miljard aan ondersteuning van gesloten bedrijven besteden was intelligenter?

RADIOFRAGMENT

4. Begrijpen wat hier misging?

In januari 2019 gaf Gommers een Cursus Pandemiemarketing met van Ranst. “Creeër veel paniek, laat jezelf het enige aanspreekpunt zijn. De mensen en de media geloven alles als ze bang zijn.”

5. Begrijpen hoe grote bedrijven hier de macht over ons volk (via onze politiek) hebben verkregen.

Bekijk hiervoor deze kristalheldere uiteenzetting over het plan van de Great Reset en de Nieuwe Wereldorde, door Tim Vliegen

Begrijp je het nu?

Deel de fragmenten, laat artsen zich aansluiten bij Het Artsencollectief
Laat je stem horen, draag geen (sociaal onderdrukkingsexperiment) mondkapje, informeer je omgeving, stel goede vragen. Kom eventueel ook naar een manifestatie of demonstratie en/of bouw mee aan de nieuwe wereld; Bottom up, zonder 5G/Totale controle/Smart Grid.

Eén gedachte over “Na deze 5 fragmenten kun je niet anders dan concluderen dat je wordt misleid.

  1. goedendag, hierbij wil ik mijn zelf ontwikkelde visie geven op Corona. Op eind januari 2020 was ik op een dansfeest. Het groepje waar ik mee optrok van mijn danslesgroep waren na afloop allemaal ziek behalve ik. De reden daarvan is dat ik helemaal geen suikers meer gebruik. De rest zat lekker aan het bier, wijn en de borrelnootjes die ook suiker bevatten. Later is getest dat ik wel besmet geweest ben met Corona. Suiker doodt bacterieen en dat is fijn omdat je dan je potje jam niet in de koelkast hoeft te bewaren en lang houdbaar is. Echter die zelfde suiker doodt ook in je maag darmstelsel ook bacterieen. En die vormen nu juist ons immuunsysteem. Sinds ik geen suiker meer gebruik ben ik geen dag meer ziek geweest. Conclusie; het beste vaccin is geen suiker meer eten en overgewicht is ook meteen de wereld uit en kanker en Alzheimer worden ook aan banden gelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *