Beste subscriber

Hartelijk dank voor het verder helpen verspreiden van deze nieuwsbrief. Heb je de petitie nog niet ondertekend of gedeeld...  Ga dan direct naar de site en doe het nu!


Hier vind je enkele handige folders om te verspreiden...

Wifi en Dect  Wat kun je doen?

Wifi op scholen Pak de draad weer op.

Verstandig bellen 

Bijzonder interessant

Artikel over Candida waar de link met straling wordt gelegd. Zie hier Candida is een schimmel en straling heeft hier een stimulerend effect op... Goed helder verhaal en nog een goede reden om je stralingsbelasting te verminderen en helpen maatschappelijke keuzes af te dwingen..

Nieuws

Frankrijk 
Mocht je het gemist hebben, hier nogmaals een bericht over wat er in het buitenland gebeurt. 'In tegenstelling tot in Nederland doet men hier al wel van alles..' Zo heeft Frankrijk een paar maanden terug in verband met het zorgvuldig omgaan met stralingsbelasting nieuwe richtlijnen inzake WiFi en antennes uitgevaardigd.. 

Overzichtje van besluiten in Frankrijk:
*  Voortaan is het gebruiken van wifi niet meer toegestaan in crèches en kleuterscholen (kinderen onder de 6 jr)
*  Mogen er géén antennes staan in de nabijheid van scholen
*  Is er een reclameverbod voor tablets gericht op kinderen onder 14 jaar
*  Een verbod op verkoop mobieltjes zonder oortje (verplicht met oortje)
*  Een dringend advies om mobieltje nooit te gebruiken in metro/trein
*  Het vermijden van zich op te houden in de nabijheid van ingeschakelde magnetron (lekkend van straling)
*  Mobieltje niét onder handbereik in de slaapkamer

Lees meer

Interview met 'Stralings-gevoelige'

Deze levendige jonge dame in het filmpje is Martine Vriens. Ze heeft al een aantal jaar veel last van de stralingsbelasting om haar heen. Nadat ze hier achter kwam heeft ze al veel maatregelen genomen. Inmiddels gaat het hierdoor een stuk beter met haar. Ze ervaart van straling, zoals miljoenen andere mensen wereldwijd, direct klachten. 

Aangezien de overheid je geheel links laat liggen, heeft ze zelf uitgezocht hoe ze zichzelf kan helpen Zie interview  Als je niet op tijd de juiste conclusies en maatregelen treft ga je in een neergaande spiraal.. Het is dus heel belangrijk om op tijd de oorzaak van je klachten te erkennen en hier iets aan te doen. 

Nieuwe studie...


Blootstelling aan straling van Telecom Masten beïnvloedt het brein op alarmerende wijze. Het veroorzaakt onder andere een gebrek aan concentratie, irritatie, moeite met slapen en een verminderde eetlust. Dat is de conclusie uit een nieuwe wetenschappelijke studie, zojuist gepubliceerd in een Brits Medisch Journaal. 

Elektrogevoeligheid (bewust klachten hebben nav van blootstelling aan straling) heeft lang in de doofpot gezeten bij sommige doktoren en door de industrie betaalde wetenschappers. Het is natuurlijk zo dat als EMV vervuiling van Telecom Masten werkelijk deze schade veroorzaken aan de bevolking, dat de implicaties erg groot zijn, zowel economisch als op persoonlijke gezondheid...

Lees het artikel in het Engels

 

Oproepjes


Weet je een stralingsarme plek? Het mag een vakantiehuisje zijn, een fijn restaurant of nog beter een school die heeft gekozen voor stralingsarm. Deel het!!! dan, dan plaats ik 'm op.. www.wifivrij.nl  ;-)

Wist je trouwens dat...


- Een Dect of Wifi in huis net zoveel straling kan geven als een UMTS mast in de buurt? Zoek een stralingsarme Dect telefoon en zet Wifi zoveel mogelijk uit!

- 4G netwerk 10x zo'n sterke straling geeft dan het vorige 3G netwerk en hiervoor zonder enig overleg met buurbewoners door een Arrogante Telecom duizenden nieuwe masten worden bijgeplaatst.

- Het voor zwangere vrouwen in Israël verboden is om mobiel te bellen ivm de veel te sterke straling. Zoek overigens ook een stralingsarme babyfoon!

 

Met wederom een zorgzame groet!

Deel deze nieuwsbrief door! 

Marloes van Mensvoort