Beste subscriber

Goed dat jij je ook al bewust bent (geworden) van de gevaren van onnatuurlijke straling en je handtekening hebt geplaatst voor minder Electrosmog!!!

Uiteraard willen we dat iedereen zich bewust wordt van de gevolgen van electrosmog. Daarom hopen we dat je deze kennis en website zoveel mogelijk wilt delen. Namens iedereen "Hartelijk dank!"

BELANGRIJK:

Deel de petitie aub door aan je vrienden of netwerk!! zodat we echt een verschil kunnen gaan maken. Ga hiervoor even naar de site en gebruik de 'share' buttons aan de linkerzijde.

Volgende week Lezing ! 

"Straling en Gezondheid"

Soesterberg, woensdag 26 juni 19.30-21.30 uur: Interactieve lezing over straling en gezondheid.

Dr. I. Nuijten en EMV-meetspecialist M. Honsbeek zullen hun kennis delen over straling en gezondheid. Doel is om u objectief en praktisch (wat kun je doen) te informeren. Zodat u na afloop bewust kunt kiezen hoe u met de huidige moderne technologie om wilt gaan en desgewenst uw eigen blootstelling aan straling in uw eigen omgeving kunt gaan verminderen.

Lezing: U wordt deze avond gastvrij onthaald (met klein hapje en drankje). Om onkosten te dekken wordt een bijdrage van 5 euro gevraagd. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar actie@verminder-electrosmog.nl ovv 'Lezing'. Na uw aanmelding ontvangt u een definitieve uitnodiging met alle gegevens.

Wifi Vrij!

De site www.wifivrij.nl is in het leven geroepen om mensen een ├ęcht rustige vakantie te kunnen bieden.

Daar waar 'social media', mail, werk en soms nog andere digitale ballast ons leven behoorlijk kan domineren is voor WifiVrij een andere opzet gekozen.

 

De vakantiebestemmingen zijn ofwel vrij van Wifi of deze staat enkel een eindje van je verblijf af. De omgeving is hierdoor stralingsarm.

 

  • Er is geen Umts mast binnen een straal van 400 meter
  • Er staat geen Dect telefoon bij je verblijf
  • En hopelijk geen andere onverwachte verrassingen!!

 

Help mee en verspreid deze fijne vakantiebestemmingen..! Altijd even checken voor vertrek.. het wordt nog niet constant bijgehouden, Daar kunnen jullie wel mee gaan helpen door actuele informatie op te sturen na je hopelijk bijzonder zorgeloze weldadige vakantie !! :-)

VIDEO'S

EMV als oorzaak van ziektes

Dr. Klinghardt over de gezondheidscrisis van deze tijdDr. Klinghardt (MD, PhD) behandelt sinds de jaren 70 pati├źnten. Hij ziet de laatste jaren het aantal chronisch zieken enorm stijgen. De oorzaken van ziekte zijn volgens hem heel anders dan 35 jaar geleden. Artsen leren daar echter nog steeds weinig over in hun studie. Hij noemt EMV (elektromagnetische velden) als belangrijkste boosdoener voor allerlei degeneratieve en chronische ziekten. In deze video (Engelstalig) vertelt hij over zijn ervaringen als arts en geeft hij aan wat de belangrijkste maatregelen zijn om gezonder te leven en eventuele klachten te verminderen.

 

'Beings of frequency'

Bijen verdwijnen door straling (en pesticiden), zowel voor dieren als mensen blijkt de aarde frequentie van levensbelang voor ons fysiek en psychisch welzijn.. Wat is nu eigenlijk de invloed van straling in ons huidige leven? Mooi vormgegeven docu: 'Beings of frequency' 

 

Wist je trouwens dat...

- Een Dect of Wifi in huis net zoveel straling kan geven als een UMTS mast in de buurt? Zoek een stralingsarme Dect telefoon.
- 4G netwerk 10x zo'n sterke straling geeft dan het vorige 3G netwerk en dit in Brussel niet eens kan komen omdat het daar simpelweg alle gezondheidsnormen overscheidt?!
- Je hersenen onder invloed van straling te weinig Melatonine aanmaken en je daardoor een verstoring van dag/nacht ritme krijgt en een afname van de bescherming van je cellen?

 

 

Met wederom een zorgzame groet!

Marloes van Mensvoort