Inmiddels...

Inmiddels is het hele land vergeven van Wifi en zendmasten en lopen steeds meer mensen met vage klachten o.a. van hun debieltjes rond. Innerlijke rust is op veel plekken opeens verdwenen... Digitale Detoxkampen rijzen als paddenstoelen uit de grond en stromen vol met verslaafde jongeren...  Mensen vragen zich vertwijfeld af of die waas in hun hoofd niet zou kunnen komen van de toename aan straling. Omdat wij dat allang weten en niks doen geen optie is...  Is hier een nieuwe nieuwsbrief. :-)

Inhoud

• Goede docu op Belgische TV

• INITIATIEVEN

    - Stralingsarm Ecodorp in de Vogezen
    - Stralinggerelateerd is een nieuwe mooie overzichtssite

• Facebookpagina's

• Lyme en straling

• PRODUCTEN

    - Stralingsarme telefoons
    - Afschermmaterialen

Hoe machtig is de mobiele telefonie-lobby?

Dat mobiele telefoons straling uitsturen en dat dit een zeker effect heeft op onze hersenen is bekend. Maar hoe groot is die schade? En waarom is daar nog steeds geen duidelijkheid over ?

In een onthullende reportage (kijken!) vertellen verschillende wetenschappers en stralingsexperts hoe ze door de mobiele telefonie-industrie al jarenlang worden gedwarsboomd en zelfs bedreigd, wanneer ze een onderzoek publiceren dat de schadelijke effecten van onze gsm’s en smartphones aantoont.
Volgens sommigen gaat het om maffiapraktijken: van aansturen op ontslag, over druk zetten op gezinnen, tot zelfs brandstichting bij de wetenschappers thuis.

INITIATIEVEN
Stralingsarme 'Eco-Village' in de Vogezen!

Els en Eric hebben een mooie plek gevonden!!! En er is nog plaats voor meer mensen. Wil je ook een eigen “rustig” plekje in de Vogezen? Eco-Village Vogezen is een voormalige Camping welke omgezet gaat worden naar een stralingsarm ecodorpje aan de rand van een natuurgebied. :-) Nu nog 3,5 hectare groot, in de toekomst kan dit 10 hectare worden. Er is een eigen bron, eigen bos, een beekje en er zijn 23 kavels beschikbaar op basis van levenslang gebruiksrecht. Meer informatie of naar de volgende bijeenkomst voor uitleg? Mail: stralingsvrijwonen@gmail.com

Website met overvloed aan stralingslinks


Toen we een jaar of 5 geleden met informatie verspreiden over (de keerzijde van) straling begonnen, was er nog amper iets beschikbaar. Als er één zin in een regionaal krantje stond deelden we dit gelijk met iedereen. Gelukkig is dat inmiddels wel anders (klopt zichzelf op de schouder omdat nog steeds niemand anders dat doet ;-) ).

Met trots kan ik dan ook aankondigen dat S. de mooie overzichtssite http://straling.gerelateerd.nl/ heeft gemaakt. Echt een aanrader voor goede linkjes.

Facebook

Heb je geen facebook? Houden zo! Want facebook is zwaar verslavend...

Aan een laptopje met kabelinternet zit ik af en toe wel op facebook.
Dit omdat het ook een geweldig platform is om informatie te delen.


Zit je er ook af en toe? Dan drie suggesties...
* Interesse in het onderwerp straling of ideeën voor acties? Praat dan mee op 'Straling en Zo'
* Wordt vriend met 'Verminder Electrosmog'
* Woon je in Utrecht en heb je last van een zendmast? Kom dan naar..  'Last van een zendmast Utrecht'

Zelf een site/actie? Geef het door....

Invloed van straling op Lyme en Candida

Wat voor invloed kan EMV hebben op het menselijk lichaam? Dr. Dietrich Klinghardt heeft zich al vele jaren verdiept in de effecten van straling op bacteriën, schimmels en andere micro-organismen in ons lichaam. Uit een van zijn onderzoeken blijkt dat de invloed van straling zorgt dat schimmels 600 x meer biotoxines gaan produceren. Meer info.

Producten

- Als je dan tóch voor een draadtelefoon gaat. (draadtelefoon geeft geen hoogfrequente straling en is dus een geweldige keuze voor in huis). Waarom dan niet all the way met een leuk Retro Modelletje... totdat er betere tijden gaan komen. Ik heb deze lichtblauwe met druktoetsen..  Klik hier voor meer 'chille' modellen...

- Stralingswering is nog steeds de beste optie (als verhuizen naar een betere plek niet gaat) om je voor straling te beschermen. Vind hier de vele afschermmaterialen. Stoffen, kleding, vitrage, folie, etc. Raadpleeg een expert als je twijfels hebt.

Petitie delen

Heb je de petitie nog niet getekend? Ook al is het niet zo snel gegaan met de groei van de petitie, als ik gedacht had toen ik de 'm startte, dat betekent niet dat het onderwerp minder belangrijk is, in tegendeel. Google eens: US6506148 B2. Dus teken en deel ook! Wellicht kunnen we in de toekomst de krachten bundelen.. Gebruik de linkjes links op de site om te delen...  
Petitie en Nieuwsbrief

Bedankt voor het lezen en mede verspreiden van deze informatie!

Met zorgzame groet,
Marloes van Mensvoort