De waarheid

"Hoe zit het met straling?" Soms lijkt het alsof wij als stralingsbewusten een heel vreemd thema vertegenwoordigen, en massaal klagen over iets wat totaal geen grond heeft, maar langzaam komt met een boemerang beweging de waarheid terug aan het licht. Naast dat er nu toch echt goed bewijs is van de schadelijkheid, waardoor het steeds banaler wordt dat het recht op een deugdelijk voorzorgsprincipe nooit is ingevoerd, vragen ook de mensen met (draadloos-)internet verslavingen en nu de nieuwste Pokemon zoekers zich in steeds grotere getale vertwijfeld af of ze niet massaal in een fuik aan het lopen zijn. "Hebben we de nodige maatschappelijke discussies eigenlijk wel gevoerd voordat we hier massaal in ondergedompeld werden?"

Hadden we werkelijk zo'n gapend gat in onze buik waardoor deze ontwikkeling een onontkoombare behoefte van mensen was.. Of is die gecreëerd? Weet u nog hoe het was?

hilarisch filmpje bellen in 1999

Inhoud

• Pokemon en visie op verslaving (video)    

• Lifi in plaats van Wifi

• Onomstotelijk bewezen

• Vakantieverhalen?

• 10 tips voor 95% minder straling

Pokemon werd al gehyped voordat het in Nederland was

Wat vindt u van de nieuwe verslaving? Of is het meer dat de game-verslaafden, welke eerst onzichtbaar op een donker kamertje zaten nu buiten komen en zichbaar zijn? Poging om dit absurde gedrag te rechtvaardigen is de uitspraak: "Ze bewegen nu tenminste wat meer ... !" Wat maakt mensen momenteel(?) zo verslavingsgevoelig?

Wat is verslaving?

Wat ik een interessant perspectief vind is: Dat het niet het spel zelf, de heroïne of het (draadloze-) internet is welke verslavend is, maar het (naast enige persoonlijke aanleg) de volwaardigheid en kwaliteit van de leefomgeving maakt of iemand wel of niet naar een verslaving grijpt.
Mooi filmpje met nieuwe(?) visie op verslaafden


The opposite of addiction is connection
voor nog een mooie visie.

---

Van Wifi naar Lifi!

Lifi is de nieuwste techniek en biedt vele voordelen ten opzichte van de huidige technieken van Wifi of zendmasten. Het is dataoverdracht welke via licht gaat. Veel sneller internet en alles wat je nodig hebt is een simpele (Led)lamp.

Het belangrijkste als het op stralingsreductie aankomt is dat deze techniek dan wel in plaats van de huidige wifi en zendmasten gaat komen en NIET ERNAAST! ;-)

Er wordt gebruik gemaakt van lichtfrequenties, waardoor deze niet in staat zijn door muren heen te gaan. Wat aanzienlijke voordelen voor de gezondheid op kan leveren. Zeker als je buren hun Wifi voor Lifi vervangen!

Klik voor meer info hier

---

Onomstotelijk bewezen

Zijn er in jouw omgeving nog steeds mensen die na de talloze aanwijzingen van de schadelijkheid van straling van een Gsm, Wifi of Dect telefoon zeggen dat het nog niet onomstotelijk bewezen is. Dan is daar nu een einde aan gekomen. Er is door National Toxicology Program (NTP), een gerenommeerd onderzoeksinstituut verbonden aan het Amerikaanse ministerie van gezondheid, een studie uitgevoerd welke groter en nauwkeuriger is dan alle andere tot nu toe. Hierin komt duidelijk (al na 2 jaar) een sterke toename aan twee soorten kanker voor bij ratten welke werden bestraald. Bij een hogere stralingsdosis namen de tumoren toe. Dus stralingsreductie is lonend! Zie hier meer tekst.

Wifi Vrije Vakantie

Momenteel is de site www.wifivrij.nl onder constructie en niet helemaal up to date door een technisch mankement. Dit wordt binnenkort verholpen. Maar vertel (mail) ons uw (WifiVrije?) vakantieverhalen. Goede ervaringen of juist helemaal niet? Hier 9 redenen om te kiezen voor een stralingsarme vakantie nog eens op een rijtje...

TREND Digitale Detox. Op vakantie waar je even geen afleiding hebt door sociale media. Top 10! van de meest adembenemende plekken zonder Wifi of telefoonbereik

---


10 belangrijke TIPS

voor met een beetje geluk tot wel 95% minder straling in je woon of werkplek.

---


Bedankt!!!
Stuur je de info weer mee door? Voor nóg meer stralingsbewustzijn in Nederland :-)

Teken ook de petitie hier


Dank je !! Marloes van Mensvoort
    Namens Verminder Electrosmog
ism

Rob Verboog
Dirk van Beek
Alja HoeksemaFacebook

Ps. Kom als je mee wilt praten, of een actie wilt initiëren ook naar de facebookpagina Straling en Zo. Tenzij je geen facebook hebt, dan is dat nóg beter! ;-)

---

Wil je je huis / werkruimte / slaapkamer afschermen?

Linkje voor verschillende materialen voor afscherming van je woning of eventueel om een fijne eigen stralingsmeter te kopen.

---