Doe mee en win !!!!

Je ontvangt deze mail omdat je ooit de petitie hebt ondertekend.. Of omdat iemand die je kent je deze belangrijke info niet wil onthouden en jouw hulp vraagt!!! Help mee voor meer ondertekenaars door dit bericht door te mailen aan minimaal 10 andere mensen/mailcontacten.

Maak hierdoor kans op een Gezondere leefomgeving voor iedereen !!!!

Waarom zou ik dat doen ?

Samen met veel wetenschappers, betrokken organisaties en de inmiddels bijna 7.000 ondertekenaars (nog niet getekend? teken de petitie nu!) van de Petitie Verminder Electrosmog maken we ons zorgen over de almaar enorm toenemende electrosmog en de onvrijwillige overbelasting hiervan in onze leefomgeving. 

Inmiddels is er wat hulp (zie ondertekenaars) en het onderwerp wint nog steeds aan belang. 

"Wij willen graag onze vrijheid terug om gezondere keuzes te kunnen maken! Daarom moet dit onderwerp op de agenda."

Dit willen we oa bereiken door mensen bewust te maken en politici op hun verantwoordelijkheid te wijzen. 

Voor achtergronden en tips zie: De site
Meer weten over de initiatiefneemster Marloes: Luister naar dit radiointerview over straling.

Bij twijfel 'gewoon doorgaan'? 


Dat is wat we nu doen. Want overal bereik hebben is zo leuk, eindeloos filmpjes kijken in bed en in de trein? Maar vragen we ons daarnaast wel voldoende af of het wel zo verstandig is dat er steeds meer en sterkere zendmasten in de woonwijken en in de buurt van scholen en ziekenhuizen worden bijgeplaatst en al die sterke zenders in onze leefomgeving? En wat doet dat eigenlijk met onze gezondheid en ons welbevinden? 

Gaan zitten afwachten?

Ons lijkt het geen goed idee om enkel te gaan zitten wachten. Niet met de huidige techniek. Zolang de gezondheidseffecten op de lange termijn niet duidelijk zijn, en de verontrustende aanwijzingen die er nu liggen herhaaldelijk worden bevestigd, lijkt het ons een goede keus om minimaal het voorzorgsprincipe in acht te gaan nemen. Meer informatie en ons standpunt hierover vind je op de petitiepagina.

In andere landen zijn wel beschermende maatregelen

Wist je bijvoorbeeld dat in Frankrijk WiFi op crèches inmiddels bij wet is verboden? En dat kinderen in België door de Overheid niet met een IPad of mobiel mogen 'spelen' vanwege de schadelijke straling? Zo informeert de Belgische Overheid actief haar burgers hoe schadelijke straling kan worden voorkomen !

Het veiligste internet is nog altijd internet aan een kabel. Enkele bewuste scholen in Nederland hebben reeds het voortouw genomen.

Nieuwsbrief over Wifi op school om door te sturen 


Vrije keuze en eerlijke voorlichting

We worden ongemerkt en ongevraagd steeds meer aan allerlei vormen van electrosmog blootgesteld. Van “slimme meters” (erg dom), van 3G naar 4G naar 5G ...Wifirouters en Dect telefoons. Weet jij precies hoe het zit? En waar je het beste uit kunt kiezen voor jezelf en de toekomst van je kinderen?

Daarom is het de hoogste tijd voor eerlijke voorlichting !!!


Hiervoor vragen we dringend jullie hulp:

1.      Teken de petitie en vraag óók je partner, huisgenoten, familie, buren, collega's, etc. om dat te doen !

2.      Ben je zo verstandig en heb je dit al gedaan? Stuur dit bericht dan s.v.p. ook door aan minimaal 10 personen (mailadressen) en maak daardoor eenmalig kans op deze schitterende mooie prijs. Echt een juweel:         

 ' Een gezondere toekomst            voor iedereen!!!! '

We gaan voor de 50.000 !!!

 

Financiële bijdrage mag


Een financiële bijdrage (5 /10 /20 / naar eigen inzicht ) mag ook... wordt enorm gewaardeerd en zal goed worden besteed. We kunnen dan nog even verder gaan met dit werk. Bankgegevens: AL van Mensvoort NL76INGB0004742437 ovv Verminder Electrosmog

Bedankt, namens Verminder Electrosmog, 

Marloes van Mensvoort
Dirk van Beek 
Ayna Siem 
Sylvia Slegers 
Alja Hoeksema
Rob Verboog  
e.v.a.