Beste subscriber

Nogmaals dank voor het ondertekenen van de petitie. Heb je deze nog niet mee gedeeld, doe dat dan nu. Meer dan 6500 mensen gingen voor.

Inmiddels hebben we eindelijk heerlijke zomerse temperaturen. Heb je al een vakantie gepland? Misschien een stralingsarme stek voor eindelijk weer lekker uitgerust wakker worden? Lees hieronder meer.

'Onze' Sylvia heeft inmiddels een brief gestuurd naar de tweede kamer om de petitie in te dienen. Dat zal waarschijnlijk na de zomer worden.. We houden jullie op de hoogte.

Hier weer wat (goed) nieuws in deze nieuwsbrief.
Delen jullie 'm mee door....? Alvast bedankt!!! en veel leesplezier...

School

Canada gebruikt haar gezonde verstand

 

 


Volgens het Canadees Parlement vormen mobiele telefoons en wifi en serieuze bedreiging voor de gezondheid. 

Concentratieproblemen, onvruchtbaarheid en zelfs kanker kunnen worden veroorzaakt door straling van mobiele telefoons en Wifi, volgens een parlementair onderzoek 

The Conservatives, Liberals, en NDP zijn het erover eens dat de Gezondheidsraad van Canada de Canadezen in de steek heeft gelaten door het negeren van het risico en het toenemende bewijs dat aantoont dat onze liefhebbende speeltjes zoals tablets en smart meters schade kunnen geven aan onze gezondheid en met name die van kinderen

De experts; "Health Canada is óf niet bereid of niet competent wanneer het nu nog steeds de risico's ontkent". Lees het gehele artikel hier

School wordt stralingsarm

School in Utrecht wordt stralingsarm

 

Hebt u kinderen? En woont u in de buurt van Utrecht? Dan is er goed nieuws!

De Vrije school van Utrecht is bezig de school stralingsarm te maken... !!!


"Uit de nulmeting in februari 2015 bleek dat de stralingsbelasting door eigen bronnen erg snel zijn te reduceren zonder aan comfort in te hoeven leveren."

Denk hierbij aan het afschaffen van een digitale headset, het juist instellen van een DECT-telefoon en bekabeld internet. >>Lees meer  

Chappeau Utrecht!!! Hou ons op de hoogte! :-)

Stralingsarme vakantieplekken!!!

Vakantie!!!

 

Er zijn er nog niet veel, maar wel steeds meer :-) Vakantiebestemmingen die kiezen voor Wifi Vrij of Wifi Beperkt, soms met mogelijkheid tot Digitale Detox. In Duitsland is er nu een hotel dat haar gasten de keuze voor een Stralingsarm verblijf aanbied. 

Zie Hotel zonder Wifi 

Voor meer stralingsarme vakantieplaatsen Check onze site www.wifivrij.nl

Verf

Bescherm jezelf 


De beste manier om jezelf te beschermen is te kiezen voor een stralingsarme omgeving vooral op de slaapkamer. Als je je telefoon en internet (en tv) via kabel kunt laten lopen ben je al super goed bezig! Zorg dan nog zoveel mogelijk voor geaarde stekkers en stopcontacten. 

Een geaard stopcontact zorgt ervoor dat het magnetische veld voor een belangrijk deel wordt afgevoerd. Waar nodig kun je wat aan 'extra' afscherming doen. Vooral wanneer je buren het wat minder nauw nemen en ze nog in de gaten hebben hoe fijn een stralingsarme omgeving aanvoelt zou je je muren kunnen verven.


Er is speciale zwarte verf die de straling voor 95% tegen houdt. Ik heb alle muren van mijn slaapkamer gedaan en ben er heel blij mee. Liefst woon je op een stralingsarme omgeving, maar bij gebrek aan beter, al een goed alternatief. De verf (zwart van het koolstof) smeert heel gemakkelijk. Hoewel ik erachter kwam dat zwart in de slaapkamer best iets sjieks heeft, kun je er naar wens met iedere gewilde kleur overheen.

Ook is het mogelijk van de beschermende stoffen die er zijn beschermdoeken of andere kleding te maken.. Niet iedereen voelt zich hier goed in, maar sommige mensen zweren erbij... 

Interssante link tussen straling en Candida!


Ik vind dit een heel interessant en helder uitgelegd verhaal wat volgens mij hout snijdt. Het testje met de schimmel in inmiddels meerdere malen herhaalt en blijkt waar. Tuinkers groeit dus minder goed onder straling en schimmel groeit juist wél goed onder straling.

Denk dat voor een mens liever geen bevorderde schimmelgroei wenselijk is. Zeker gezien het feit dat we oa allemaal candida bij ons hebben en het vermeerderen hiervan een ongunstig effect heeft
. Lees verder>>

Teken hier de petitie :-)

Petitie


Ondertussen loopt de petitie lekker door en zijn we over de 6500 handtekeningen! Zouden we in het laatste stukje over tot de 10.000 gaan...? Inmiddels hebben al veel meer mensen van de schadelijke keerzijde van straling gehoord. Heb je zelf de petitie nog niet ondertekend of gedeeld.
Ga dan direct naar de site en doe het nu!  Dank namens velen!!!!

Oproep?

Eric Busman en zijn lieve vrouw Els vragen mensen die geïnteresseerd zijn in een gezamenlijke stralingsarme woonplek om zich te melden. Er zijn twee locaties op het oog. Zondag 12 Juli van 14.00 - 17.00 is er een informatiebijeenkomst gepland in Noord –Brabant. Mail Eric hierover

Heb je een tip over een/jouw stralingsarme vakantieplek Geef het door! Hoe groter de kans dat deze kwaliteit behouden blijft ;-)


TIPS OF RECLAME!?? 


Heb je positieve of negatieve ervaringen met stralinggerelateerde onderwerpen, meetspecialisten of producten, mail het ons. Dan worden we samen wijzer. En misschien kunnen we het doorgeven of plaatsen in een nieuwe nieuwsbrief. Heb je interesse om jouw reclame via ons te maken. Neem dan ook contact met me op. Er zijn verschillende mogelijkheden in de nieuwsbrief of op internet. Bij een 'flinke' investering kunnen we samen op tv. ;-)

Ik wens u een hopelijk 'rustige' zomer....en aan ons een hoognodig groeiend bewustzijn in de toekomst... :-) Helpt u mee door deze nieuwsbrief te verspreiden? 

Met wederom zorgzame groet
Marloes van Mensvoort