Beste subscriber

Hoe gaat het? En is jouw omgeving al fijn genoeg? Weer hartelijk dank aan iedereen die helpt in het verder helpen verspreiden van deze nieuwsbrief. Heb je zelf de petitie nog niet ondertekend of gedeeld... Ga dan direct naar de site, lees waarom en doe het nu! :-)


Hieronder vind je wat handige folders om weer mee te verspreiden...

Wifi en Dect  Wat kun je doen?

Wifi op scholen Pak de draad weer op.

Verstandig bellen 

Partij Mens en Spirit


Tot nog toe de enige partij met een verantwoordelijke visie op het onderwerp HF straling is de Partij Mens en Spirit. Naast deze visie is zij ook actief en zijn er al enkele mooie acties van haar uitgegaan. Alja Hoeksema is alert geweest en heeft de politiek middels een erg sterke brief geattendeerd op het feit dat het naleven van het ALARA principe niet betekent dat je gaat zitten afwachten tot de hoogste grens bereikt wordt. Zie hier onderaan de pagina de brief welke ondertekent wordt door een toenemend aantal artsen en (ervarings-) deskundigen. 

Fysicus waarschuwt voor vroegtijdige veroudering hersenen


"EM straling is volgens hem niet op slag dodelijk, maar heeft een uitwerking op lange termijn. EM straling zorgt voor een langzame erosie, een accumulatie van lichte beschadigingen in de hersenen. Het resultaat hiervan is een vroegtijdige veroudering van de hersenen en een snellere mentale achteruitgang.

Lees hier>

Video; Hoe inter-netten op IPad via ethernetkabel

Kabel is veruit de gezondste manier om op internet te gaan. Laptop, kabeltje eraan en je internet is vaak sneller, veiliger en een heel stuk gezonder dan de meeste draadloze verbindingen.. Heb je echter een Ipad dan kun je nog steeds aan de draad. 

Oproep voor alle meetspecialisten van Nederland


Voor een nieuw overzicht wat mogelijk aan de site van Verminder Electrosmog gekoppeld gaat worden, ben ik op zoek naar goede meetspecialisten welke hier vernoemd willen worden. Ik zal hen een vragenlijst toesturen over wat zij specifiek meten en er zullen wat criteria toegepast gaan worden om hier een bruikbare lijst van te maken.

Ben je of ken je iemand die straling (Hoogfrequent, laagfrequent, dirty electricity, aardstralen tot aan andere energetische vervuiling) kan meten, dan komen we graag in contact. Stuur de naam en contactgegevens/mailadres aub door naar actie@verminder-electrosmog.nl en we nemen contact op.

EU


Op een vreselijk trage wijze wordt gepoogd invulling te geven aan een erkenning van klachten van straling.. Hier wordt nu, na een aantal jaar totaal negeren van dit onrecht, 'het recht op communicatie' tegenover 'het recht op een gezonde leefomgeving' gezet.. ??

Wil je de link zien... Klik hier

Oproep


Weet je een fijne stralingsarme plek?
Een vakantiehuisje, restaurant of een school. 

Wat is Wifi Vrij?

Dit staat voor een plek welke aan een aantal voorwaarden voldoet.
Te weten:

- Geen Wifi verbinding, maar enkel bekabeld internet aanwezig óf een Wifi verbinding welke op verzoek van de gast kan worden uitgezet.

- Geen Dect telefoons of babyfoons in de kamer en binnen 10 meter vanaf verblijf

- Geen Zendmast binnen een straal van 300 meter.

- Bovenal: Een stralingsbelasting van gemiddeld onder de 3 microwatt p/m2 in het verblijf.

Deel het dan plaats ik 'm op.. www.wifivrij.nl 

Wist je trouwens dat...


- het 4G netwerk 10x zo'n sterke straling geeft dan het vorige 3G netwerk en hiervoor 10.000'en nieuwe schadelijke masten worden bijgeplaatst. Zie Antenneregister.

- Het voor zwangere vrouwen in Israël verboden is om mobiel te bellen ivm de veel te sterke straling. Zoek ook een stralingsarme babyfoon!

- Als je de straling in je woon of werk-ruimte wilt meten je ook een meter kunt huren...

          Help mee en deel deze nieuwsbrief door...

Met wederom een zorgzame groet!

Marloes van Mensvoort