Beste subscriber

Vorig jaar verwachtte ik dat wij in een paar weken zeker op 10.000 handtekeningen zouden zitten. Ik dacht; "Zo'n onrecht, dat kan nooit lang duren?!!" Maar goed, het duurt langer dan gedacht, maar we geven niet op!! We hebben ondertussen toch mooi 5200 handtekeningen verzameld. 5200 bewuste mensen die meehelpen om ook hun omgeving weer meer bewust te maken!

Hopelijk levert deze verse nieuwsbrief weer een bijdrage! Veel leesplezier! Heb je de petitie nog niet ondertekend of gedeeld...  Ga dan aub direct naar 
de site en doe het nu!

Naar verwachting gaat rond januari de petitie worden aangediend bij de Politiek in Den Haag. Als iedereen nog 2 stralingsbewuste mensen weet te vinden, dan kunnen we de 10.000 nog halen. Dat zou echt SUPER zijn, dus help je ook mee?

Nieuws: Bussum groep stapt uit overleg


Bussum Groep: "Samenvattend kunnen we stellen dat het Kennis Platform naar onze mening vrijwel uitsluitend gefunctioneerd heeft als politieke organisatie met als doel als bliksemafleider te dienen voor maatschappelijke organisaties die opkomen voor de belangen van elektrogevoelige personen. In de zeven jaar van haar bestaan zijn er in de bijeenkomsten nimmer lezingen of discussies geweest over niet-thermische biologische effecten, waar het bij het al dan niet mogelijk schadelijk zijn van EMV juist om gaat. Het is daarom onduidelijk of er bij het Kennisplatform ook maar enige kennis aanwezig is over dit essentiële onderwerp."


Wij zullen de betrokken Ministeries op de hoogte stellen van ons besluit niet verder deel uit te maken van de Klankbordgroep en van ons advies het Kennisplatform wegens niet functioneren niet na 2014 te continueren

Met Vriendelijke groet,

NIBE bv                            StopUMTS                      NPS
prof.dr.ir. Michiel Haas     dr. Leendert Vriens         drs. ing. Jan van Gils


Volledige Artikel op site van M. de Haas

Australië informeert over Wifi op scholen..


Hier een bijzonder helder educatief filmpje in het Engels.
"Geen wifi in scholen totdat het bewezen onschadelijk is." Nooit dus ;-)

Help Stralingsarme plaatsen behouden !!

Behoud Witte Zones.  
Oproep voor het behoud van witte zones (stralingsarme plaatsen) in Nederland. Deze dreigen te verdwijnen door het recht(?) op overal mobiele bereikbaarheid van 112..Waardoor men 24 uur per dag, 7 dagen per week
de rest van j
e leven omgeven wordt door een hogere dosis straling voor dat ene telefoontje wat je misschien eens in je leven wilt plegen.. ?!?

En als er nu op die plaatsen alleen 2G wordt geplaatst (ruim voldoende voor mobiel bereik), dan was dat tot daaraantoe, maar reken er maar op dat er binnen een mum van tijd ook vrolijk 3, 4G zenders worden geplaatst.. Want iedereen heeft toch ook 'recht' op het binnenhalen van youtube-filmpjes als je in de bossen bent!..


Dus alsjeblieft ondersteun dit goede initiatief van Stop Umts.

Dat doe je door je naam en woonplaats te sturen via mail naar:
(kopieren en plakken:) wittezones112@gmail.com                           Meer >>.

Help Olle !

Bescherm het belangrijke werk van Olle Johansson vooraanstaand wetenschapper op het gebied van EMV nu door deze petitie te ondertekenen!!

Vind hier de laatste presentatie van het werk van O. Johansson over de gezondheidseffecten van straling in een lezing van 2 uur.

 

Wat gebeurt er met kinderen, wanneer onze aandacht uitgaat naar onze mobieltjes?

Recent onderzoek van gezinnen in fast food restaurants toont aan dat 70 procent van de ouders tijdens de maaltijd afgeleid zijn door hun mobieltjes. Ondertussen klaagden en misdroegen de kinderen zich, ze waren in een vervelende bui en gooiden zelfs met eten naar hun ouders.

TIP! Er zijn een aantal producten waar ik volmondig achter kan staan. Ik zal zo nu en dan wat linkjes hiervan toevoegen 

Zo meet deze stralingsmeter vrijwel alle Hoogfrequente straling van Wifi, Dect, Gsm, Umts, 4G, Blue-Tooth, WII, IPad en Magnetron. Zo'n meter is wat prijzig maar als je het kunt veroorloven, is hij het dubbel en dwars waard. Heel simpel in de bediening en súper handig om in je eigen huis of op je werkplek of bij de school van je kinderen of ... de straling te kunnen meten !

Het heeft mij enorm geholpen deze materie te begrijpen en het tastbaarder te maken voor oplossingen. Ook helpt zo'n eigen meter mee om je omgeving bewust te maken. Eén modelletje simpeler kan ook.. Zelfde bereik, enkel niet de geweldige geluiden erbij..  


Wist je trouwens dat...?


- Een IPad zorgt voor net zoveel stralingslast als je mobiele telefoon en dat er in België een verbod is op de verkoop van mobieltjes aan kinderen vanwege het stralingsrisico. 

- Het voor zwangere vrouwen in Israël door de overheid afgeraden wordt om mobiel te bellen ivm de veel te sterke straling. 


Heb je zin om inhoudelijk mee te praten en heb je facebook? Zo ja.. Kom dan naar de facebookgroep 'Straling en Zo'. Zo nee, dan houden zo ;-) Deel je kennis en ideeën en wordt samen wijzer/sterker.. :-)

                                     Deel deze nieuwsbrief door !!

Met wederom een zorgzame groet!

Marloes van Mensvoort