Beste subscriber        

Terwijl de Europese raad ons adviseert om Wifi en Gsm op scholen te verbieden om gezondheidsredenen, de normen drastisch bij te stellen en veel meer aan voorlichting te doen over de gezondheidseffecten, hebben we in Nederland via officiële kanalen nog steeds geen gesprek van betekenis gehad hierover.
Steeds meer mensen raken doordrongen van het feit dat Wifi en Smartphones niet alleen maar voordelen hebben en dat hier achter de schermen nog andere spelletjes worden gespeeld. Zouden onze autoriteiten ook wakker worden?

Heb je de petitie zelf al ondertekend maar nog niet rondgedeeld...?  Ga hiervoor dan direct naar de site en doe het nu !! We zitten nu op 4734 wakkere mensen.. Help je ook mee? 
Hier vind je aan de linker kant allerlei opties om het delen gemakkelijk te maken via facebook, twitter of Linked-in.. 

De eenzijdige ontwikkeling gaat door

Wist je dat in de buurt van straling van bijvoorbeeld Wifi, Dect, Gsm, Umts, LTE er o.a. minder Melatonine wordt aangemaakt in de hersenen? Je hersenen 'denken' onder invloed van straling dat het nog licht is en hierdoor wordt de aanmaak verstoord. Melatonine is een heel belangrijk stofje dat wordt geproduceerd door de pijnappelklier. Het zorgt ervoor dat je een goede diepe slaap hebt, maar is ook medeverantwoordelijk voor de afweer van cellen en het verzwakken van je neurologisch gestel.

Dit is echter maar een van de vele effecten welke deze hoogfrequente straling heeft. 

Afgelopen Mei heeft een klankbordgroep met allemaal kenners en kundigen betreffende EMV op basis van alle beschikbare informatie welke er is het volgende dringend statement  gemaakt..!!


Met vergelijkbare voorstellen als in de petitie waardoor we elkaar kunnen versterken..

Radio-interview

Ik (Marloes van Mensvoort) ben geïnterviewd door een spirituele radiozender. Hierin ben ik met mijn 'verhaal' te horen... 

Radio Uitzending Stardust

Bijzonder interessante uitzending van Zembla uit 2007


Na 2 minuten wordt een hoop van de huidige politieke 'strategie' duidelijk.. Omgekocht? Zie Zembla

Gemeenten


Doordat gemeenten de materie te complex vinden, houden ze zich automatisch aan de landelijke richtlijnen. Deze zijn echter, doordat ze enkel gebaseerd zijn op thermische effecten allang achterhaald.

Sommige gemeenten hebben zich eigenhandig beter in de materie verdiept. Zo heeft de gemeente Hilversum onder aanvoering van Hilversum1 de Europese richtlijnen gevolgd. Dat betekent dat zij niet meer langer mee wil gaan met het uitbreiden van zendmasten omdat een Europees voorzorgspincipe wordt toegepast.. 

Hier wordt de gezondheid van burgers boven de economische belangen gesteld.. 

'HET KAN WÉL'

Kabel het nieuwe 'draadloos'!


"Kabel is sneller, veiliger en een heel stuk gezonder.. ;-) Kabel even netjes wegwerken en je hebt geen enkel esthetisch ongemak"

Ben je blij met alles wat ik tot nu toe gedaan heb en wil je hieraan een bijdrage leveren? Dan kan dat... Graag zelfs!!!

Heb het nog niet eerder gevraagd, maar na 3 jaar vol vrijwilligerswerk (petitie en diverse sites en groepen) alles uit eigen zak gefinancierd voor de goede zaak, zou ik het super vinden dat, als je dit aanspreekt, je er wellicht iets voor over hebt.

Gegevens.... IBAN NL76INGB0004742437  AL van Mensvoort   
(Alleen áls je zelf iets hebt wat je zelf kunt missen en dan alvast héél erg hartelijk dank !!!)

Wist je trouwens dat...


- In Zweden klachten door straling gewoon officieel erkend worden en dat de werkgever hier rekening mee moet houden.

- De Tablet, IPad of Laptop ook sterke zenders heeft, net als je mobiele telefoon, die je niet bij je lichaam in de buurt wilt hebben... Niet voor niets is het gebruik hiervan voor kinderen in België verboden... (Internet met een kabel en zet het draadloze deel zo veel mogelijk uit en zet geen laptop op schoot).

- Er inmiddels steeds meer op internet te vinden is.. :-) Hier een voorbeeld van een bezwaar met het Nederlandse verhaal erbij.. Kom ook in actie !!


Met een vitale groet!  Marloes van Mensvoort
- Actie Verminder Electrosmog - 


Stuur deze nieuwsbrief nr 8 door!!! :-)

---