Beste subscriber        (inclusief werkende link)

Op dit moment zijn we met 4422 personen en dit aantal loopt met jullie hulp dagelijks op..!!! Bijna 4500 mensen die inmiddels hun handtekening hebben gezet, omdat ze zich meer bewust zijn geworden van de keerzijde van straling en daardoor niet meer enkel de berichten uit de media kunnen geloven. Want helaas heeft deze snelle flitsende nieuwe techniek van draadloze communicatie een behoorlijke keerzijde. Het goede nieuws is, als we onze kennis delen, dan kunnen we positieve ontwikkelingen steunen (zoals gezondere techieken en een mensvriendelijker blootstellingsnorm) en daardoor samen weer meer vitaliteit en gezondheid terugkrijgen. Zou je deze informatie weer willen helpen delen...
Alvast Hartelijk dank daarvoor!!

Heb je de petitie zelf ondertekend maar nog niet gedeeld...?  Ga hiervoor dan direct naar de site en doe het nu !! Hier vind je aan de linker kant allerlei opties om het delen gemakkelijk te maken via facebook, twitter of Linked-in..


Enkele handige folders om te verspreiden...

Wifi en Dect  Wat kun je doen?

Wifi op scholen Pak de draad weer op.

Verstandig bellen 

---

Kinderen en Straling

 

In het onderwijs heeft een ware digitale revolutie plaatsgevonden: het ouderwetse krijtbord is bijna overal vervangen door een smartbord, steeds meer scholen rollen een draadloos netwerk uit en gaan over op digitaal onderwijs of experimenteren daarmee. Ook heeft bijna iedere middelbare scholier een mobiele telefoon waarmee in de pauze de laatste nieuwtjes razendsnel uitgewisseld worden. De vraag of deze draadloze technologie, waar bijna iedere school en middelbare scholier zich momenteel mee bedient, veilig is, is iets waar weinigen bij stil staan. 


Goeie overzichtelijke site

In de vorige nieuwsbrief was wat misgegaan met deze link, vandaar de nieuwsbrief met de goede link nog een keer..  

FILM 
(6min):

Twee maal drie minuten met brilliante korte speeches over de fabel van de onschadelijheid van Wifi.

Dr. Martin Pall, Professor Emeretis of Biochemistry en Basic Medical Sciences, and Merry Callahan presenteren beide de laatste informatie over de gezondheidseffecten van EMF straling zoals Wifi. 

Wifi, volgens de laatste onderzoeken niet minder schadelijk dan radio-actieve deeltjes, en is verantwoordelijk voor Autisme, Diabetes 2, Hart en bloedvaat stoornissen en het lekken van Calciumionen uit de celwand, waardoor nogeens tal van gezondheidsproblemen ontstaan.

Film is in het Engels.

Nieuws

Frankrijk 
Weer meer nieuws uit Frankrijk!! In tegenstelling tot Nederland gebeurt in de meeste landen al vanalles aan voorzorgsmaatregelen en voorlichting.

Een wetsvoorstel over een nieuwe wet in Frankrijk is aangenomen, welke nu wordt besproken in de kamer..

Het voorstel staat het principe van ‘matiging’ van blootstelling (ookwel Het 'toepassen van gezond verstand') voor.

* Meer overleg op verschillende niveaus bij de plaatsing van zendantennes
* Betere informatievoorziening over stralingsbronnen
* Een verbod op reclame voor tablets voor kinderen jonger dan 14 jaar (boetes van 75.000€), zoals dat ook al voor gsm’s geldt.
* Een reclameverbod voor gsm’s zonder oortje (headset)
* De verplichting om draadloze technologieën op school uit te schakelen wanneer ze niet worden gebruikt voor pedagogische doeleinden.
* De overheid moet een rapport uitbrengen over elektrogevoeligheid


Andere landen.

'Wifivrij'

De Europese Raad, bekend van het verdrag van de rechten van de mens, heeft aan alle lidstaten een dringend advies gegeven om Wifi en Gsm op scholen te verbieden om gezondheidsredenen!
Frankrijk heeft dit advies opgevolgd.. Nederland doet alsof haar neus bloed..  Meer >>

---
---

Tja, als je het zo bekijkt.... Link naar informatieve video

Wat kun je doen?


Terug naar kabelinternet: Goeie folder

Parents for safe children: Flyer

Geen wifi op school. Hoe pakt u het aan.. 

Brief (voorbeeldbrief) voor schoolbestuur 

Laat u adviseren, dit zijn de schrijvers van de 'onafhankelijke' folder en zij helpen graag..

Wist je trouwens dat...


- De beste manier om je stralingsbelasting te verminderen gebeurt als je je internet via een kabel laat lopen en je Dect het huis (en school of werkplek) uit gooit.. 

- Het helemaal niet zo moeilijk is om te zorgen voor een stralingsarme woon/werk of schoolomgeving. Kabel of glasvezel aanleggen is eenvoudig. Laat je adviseren!

- De Tablet, IPad of Laptop ook sterke zenders heeft die je niet bij je lichaam in de buurt wilt hebben... Niet voor niets zijn deze voor kinderen in België verboden... Internet met een kabel en zet het draadloze deel zo veel mogelijk uit.

Met een vitale groet!  Marloes van Mensvoort
Actie Verminder Electrosmog


Deel deze nieuwsbrief door!!! :-)

---