Aansprakelijkheid

Betreft; Aansprakelijkheidsverklaring

Eric van Rongen (Gezondheidsraad),

Inmiddels zijn er al heel veel wetenschappers en artsen die aan de alarmbel trekken als het om draadloze ontwikkelingen gaat. Zo rijst het aantal onderzoeken dat schadelijke effecten van Wifi  aantonen de pan uit, maar ook in de omgeving van zendmasten zijn er talloze aanwezige kankerclusters alsook duizenden meldingen van mensen met gezondheidsklachten gerelateerd aan deze zenderstraling.

Ikzelf ben nu al een paar Jaar op zoek naar een plek die stralingsarm is om te gaan wonen/leven, omdat het voor mij allang duidelijk is. Straling weg is klachten weg… Ook als ik er geen bewuste weet van heb. Ongevraagd heb ik door uw ruime normering nu 32 Wifi’s welke mijn woning doorkruisen en duidelijk invloed hebben op mijn vitaliteit, neurologische vermogens, gezondheid en fysieke welbevinden.. Naast mij zijn er duizenden anderen alleen al in Nederland die klachten hebben van straling en soms/vaak de wanhoop nabij zijn, om nog ergens, het liefst binnen Nederland een stralingsarme leefplek te kunnen vinden.

Hier zijn meer dan 10.000 Nederlanders die hun handtekening al hebben gezet tégen de komst van 4G en Wifi op openbare plaatsen. Anderen hebben nog zo weinig vertrouwen in de Nederlandse overheid en zijn hun spullen aan het pakken, of zijn al vertrokken naar rustigere oorden in het buitenland. Bijvoorbeeld Zweden waar last hebben van straling gewoon door de overheid erkent is of Frankrijk, waar wel gewoon wat gedaan wordt aan het recht op een deugdelijk voorzorgsprincipe en dit niet zo mensonwaardig wordt uitgelegd, maar gewoon maatregelen worden genomen om bevolking aan al teveel stralingsblootstelling te beschermen, Wifi op crèches verboden is, en inmiddels een verbod op het gebruik van mobiele telefoons op scholen, vanuit de overheid geïnitieerd. In Rajasthan wordt vanwege gezondheidsrisico’s het plaatsen van zendmasten in de nabijheid van scholen verboden zelfs niet toegestaan binnen 500 meter vanaf ziekenhuizen (in Nederland staan ze bovenop de daken van scholen, flats en zorginstellingen met alle risico’s van dien). Op Cyprus geeft de overheid gewoon voorlichting over hoe de bevolking de stralingsblootstelling kan beperken, veel te weinig, maar in ieder geval iets, net als in California onlangs is gebeurd. In Nederland gebeurt nog steeds niets.

En ik neem u dat persoonlijk kwalijk. Aangezien ik overtuigd ben dat de hoeveelheid mensen met gezondheidsklachten direct of indirect door een overdosis aan straling in de komende jaren enorm gaat toenemen, zou ik u willen vragen de normen drastisch bij te stellen, omdat de overheid u vertrouwt en niets doet als u zegt dat het oké is… En er echt inmiddels meer dan voldoende signalen en bewijzen zijn dat deze technologie heel erg waarschijnlijk niet zonder gezondheidsschade verder kan worden uitgerold. Als u niet van plan bent om de maximale norm drastisch te verlagen en serieus denkt dat dit een verantwoord risico is wat genomen moet worden op de Nederlandse bevolking, houd ik u persoonlijk aansprakelijk voor dit beleid en de gevolgen die hieruit voortkomen. Mocht u het niet eens zijn met uw naam als verantwoordelijke/aansprakelijke, ontvang ik graag zsm doch uiterlijk binnen 3 weken de naam van diegene die u aansprakelijk acht, wanneer er wanbeleid ten kosten van de gezondheid van de Nederlands bevolking, blijkt. Mocht ik geen andere naam van u krijgen, ga ik ervanuit dat u inderdaad de aansprakelijke bent.

Alvast dank, en een vriendelijke groet,
Marloes van Mensvoort

Ik neem aan dat u op de hoogte bent van:

http://www.saferemr.com/2017/09/5G-moratorium12.html

http://www.bioinitiative.org/

En om de gezondheid van de Nederlanders te waarborgen, omdat niemand anders de opdracht heeft zich zo uitgebreid in de materie te verdiepen als u, u ook achtergrond informatie bekijkt zoals:
https://www.klagemauer.tv/?a=showportal&keyword=gesundheit&id=1019

Ik, Erik van Rongen, verklaar op de hoogte te zijn van bovenstaande informatie, en het toch volledig plausibel te vinden de Nederlandse bevolking aan nog meer straling (het 5G netwerk) bloot te gaan stellen. Als het mis gaat ben ik op deze beslissing aan te spreken.

Erik van Rongen
Handtekening   ……………………….

Andere naam/aansprakelijke volgens Erik van Rongen
………………………………………………

Één reactie op “Aansprakelijkheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − 9 =